hala karar vermiş değiliz eşim bi türlü isim beyenmiyor
azra olsun diye tutturdu bende pek azra istemiyorum bilmiyorum senin tavsiyelirin varsa alabilirimkaydirigubbakcemile5
inanmıyyooooooooooooorumm yaa :1shok::1shok:liselimi dedin :uhm: allahım ugrasılırmı onlarla ya hele hamileykenklava: allah peygamber sabrı versin siz ögretmenlerimize :1hug:
Arkadaşlar dr dan geldim bebişim 630 gr ve 30 cm olmuş 23+4 de, şöyle 1 kilo yu bi devirsek
Ya sorma canım bu sene az ders aldım ama yinede çok zor oluyor eve kendimi zor atıyorum, bide benim okulum adana nın kırsal ve kötü bi yerinde düşünün, öğrencilerle yaşadığım sorunları saymıyorum ama kendimi yormamaya çalışıyorum bebişim için
resim branşım canım,nöbet tutmuyorum 1 haftadır,26. haftadan itibaren tutulmuyormuş canım.ilk göreve başladığım zamanlarda lisedeydim bende ama inanki şu anda lisede olmayı tercih ederdim yaşları biraz daha büyük olduğu için onlarla daha iyi anlaşıyordum,şimdi bunlar tam ergenlik dönemindeler çok zor oluyor ve sınıflarımızda 65-70 kişilik 25 ayrı sınıfa derse giriyorum çıldırmak üzereyim anlıyacağın canımlülülülülülü
kızlar hastaneden sonucları aldım ve allaha şükür normal cıktı güzel dedi doktor.bide bebeğim sabahtan beri 5 dakkada bir top gib oluyordu halada oluyor.hiiç bu kadar sık olmazdı.doktora sordum normal hareket ediyo dedi.bende hala bu kadar sık olmasından korkuyorum
maşallah bebeğin hızla büyüyor..
boyu uzun olacak galiba :lepi:
sağlıkla dünyaya gelsin annesi zaten biz onlar iyice doyurur besleriz..:Saruboceq:[/QUOT
Benim boyum 180 dr umda öle diyo biraz uzun kime çekmiş acaba diye :)
maşallah bebeğin hızla büyüyor..
boyu uzun olacak galiba :lepi:
sağlıkla dünyaya gelsin annesi zaten biz onlar iyice doyurur besleriz..:Saruboceq:[/QUOT
Benim boyum 180 dr umda öle diyo biraz uzun kime çekmiş acaba diye :)
1.80 mi maşallahhh miniğin kime çektiği belli canım...kaydirigubbakcemile5
anam benim oğlan inşallah bana çekmez
azıcık boy fukarasıyımdaaaa:1no2:
vidim sınflar 60 70 kişilik mi?:1shok::1shok:
aman tanrım bizim öğretmen 35 kişilik sınıfda resmen bunalıma giriyor seni ve senin gibileri düşünemiyorum...
rabbim yardımcınız olsun öğretmen arkadaşlarım....:Saruboceq:
smyslow seninle satlarımız aynı herlde ikimizde 24 +4 olmuşuz ya kızlar başı dönen varmı benim başım dönüyor 2 gündür
berre ismi kulağa çok hoş geliyor özlem de demiş ya peygamber efendimiz berre isimli eşlerinin ve üvey kızının ismini değiştirmiş peygamber efendimizin değiştirdiği ismi koymak bana pek mantıklı gelmedi sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Merhabalar kızlar nasılsınız? Hasta olanlara çookk geçmiş olsun dikkat edin kızlar,bu haftalarda bebişlerimiz dahada büyüyor ve bizi güçsüz bırakıyor.
ZUZU canım bugün aynı şeyi bende yaptım ama öyle böyle değil yani,8.sınıf öğrencilerinden biriyle birbirimize girdik,çocuğu sınıftan zor attım diğer öğrenciler sakinleştirmese parçalıyacaktım,klava:resmen elim ayağım boşaldı sinirden titredim..ya neden böyle oluyor artık hiç bişeye sabredemiyorum ve sonra çok üzülüyorum bebişimde strese giriyor diye.yazık oğluşum yarım saat falan hiç kımıldamadan karnımda bi tarafta toplandı kaldısenağlama
bende kesinlikle koymazdım ozaman..peygamber efendimizin mutlaka bir bildiği varki ismi değiştirmiş...:1closedeyes:
Peygamber efendimizin iki eşininde ilk isimleri "Berre" imiş, ayrıca üvey kızının adı da "Berre" iken onu "Zeynep" olarak değiştirmiştir. Berre manası temizleyicidir. Ancak " O kendi nefsini temizler" diyerek kibir ve gurura sebep olmaması için değiştirmiş