2009 Şubat Anneleri

TATOŞcum saol emeğine walla bu densizler için bebişimi tehlikeye atamam bende uğraşmıcam bundan snr onlarla ailelerinin umrunda bile değil biz çekiyoz dertlerini.

TATOŞcum saol emeğine walla bu densizler için bebişimi tehlikeye atamam bende uğraşmıcam bundan snr onlarla ailelerinin umrunda bile değil biz çekiyoz dertlerini.

dediğim gibi canım...:1hug:
boşverrr ..bu azmanlarla uğraşma :teselli:
sen miniciğini düşün :asigim:

kızlar buaralar nasıl canım ekşi ,acı çekiyor anlatamam..
yedikce yiyesim geliyor..
sonrada su iç iç wc den çıkma...
ben yeniden aş ermeye başladım galiba:)))

bence ceylin güzel-manası harika bir isim.ceylin cennete açılan kapı demek
kızım olsa kesin koycaktım sen koy.bu arada yazılanları okurken dikkat ettim bnm yaramaz senin fıstığı görünce koca koca tekmeler atıyo çapkın mı olcekk ne kaydirigubbakcemile

smyslow seninle satlarımız aynı herlde ikimizde 24 +4 olmuşuz ya kızlar başı dönen varmı benim başım dönüyor 2 gündür

:CüvCüv: canım ben 26+1 oldum.bugün mutfakta bir an ayaklarımın altından kaydı yer sanki.hemen uzandım.1-2 dk devametti sonra geçti.sanırım yemek aralarını fazla uzattığım için oldu.sende dikkat et.sık sık az az yemeye çalışmalıyız.

ahhhh ahhhhhhhhhh
yarama dokundun kızzzz
anam benim oğlum olacak kızım değil :jeyyar:
canım benim....:1hug:a.s.

kızlar yaptım ama bebeğin resmini alamadım ..çok tatlı birşeydi ama ne bana nede babasına benzemiyordu pek:))

valla kızlar aralık annelrinin sayfasında buldum onlardan bir kaçı yapmış ama bende yapamadım çok geç açıyor

kizlar nasilsiniz ?
ben dün gece saat 3 de uyandim saat 6 gibi oglum ve esime pide yapiyim dedim hamuru yogurdum ama acmak icin un kalmamisti neyse bekledim saat 7 gibi karsimdaki market acti :))
hemen gidip unumu falan aldim eve geldim
saat 9 da oglumu krese biraktik esimle sonra esime bi kazak begenmistim onu almaya gittik
eve geldim saat 10 u geciyordu dayanamadim internetten film actim daha film baslamadan uyuyakalmisim saat 13 gibi gibi uyandim gene 14 gibide oglumu almaya gittim
öyle bi yorgundum ki anlatamam
yarin sabahta doktorumuza gidiyoruz bebisimi görcem gecen gün doktorum kann almisti her 5 dk da bir tuvalete gittigim icin sonuc iyi ama ben genede meraklaniyorum iste
sonra oglum kresten cikinca kresinde veliler ve cocuklarimiz toplanicaz el isleri yapicaz :))
kizlar ben cikiyorum gene oglumu cabucak dusa sokmam gerek yarim saat sonra uyku vaktimiz :)) daha okadar ütüm yapilcak (
öpt hepinizi teyzeleri :))

tatoşcum durumun nasıl hayatım.kanaman devam mı ediyor hala ayy allahım hamileligin basından beri nasıl rahatladım aslında anlatamam adetten kurtuldum.hem adet agrım aşırı oluyordu allahım inşallah dogumdan sonra agrımaz.ama sen hala kanama görüyorsun.allahım yardımcın olsun

canım benim devam ediyor..:sm_confused:
sabah kalktığımda birden boşalıyor ama sonra sı daha da az oluyor...:çok üzgünüm:
bende sevinmiştim adetten kurtuluyorum diye ama kısmet böyleymiş...:a015:

Cimcimecim maşallah valla bu tempona ben ewe bitap şekilde geliyorum yemek falan derken pek bişey yapasım gelmiyorklava:

iyiakşamlar kızlar...
ben kaçıyorum..daha fazla oturamıyacagım..oğluma ders çalıştırmam gerek:))

Sanada adaşım ayy nezordur ya çocuklara ders çalıştırmak biraz sabır işi benden çok uzakta:)))) Kolay gelsin

tatoşçum bende adetten kurtuldum diye sevinirken hamileliğimin 4 ayında kuyruk sokumunda abse oluştu ve lokal anestezi ile içini boşaltılar baya bir acı veriyodu.ve aldıkları yerde 2 tane delik bıraktılar akıntı olsun içeriye tekrar iltihap birikmesin enfeksiyon oluşmasın diye yoksa gene şişer diye bende ara ara bu deliklerden kan yani iltihap geliyo ve her tuvalete gitiğimde ağzım burnuma geliyo rahimden geliyo sanıyorumda yani bende yani anlıyacağın bende tam olarak o kırmızı renkten kurtulamadım.ama olsun ne diyelim bunada şükürler olsun .bebeğime bir şey olamsın da varsın aksın diyorum sende sonuçta adet olur gibi kan boşalıyor ama bebeğine bir zararı olamdıkça sorun yapma

özlemcim size asil masallah walla hergün saatlerce calisiyorsunuz eve gelip bide evin isini yapiyorsunuz
ben canim istedigi gibi davraniyorum calissaydim basarirmiydim onuda bilmiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…