2009 Şubat Anneleri

canım bende 24. haftadayım 56. kiloyum.
benimde kilom çok az gibi geliyor ama eşim diyor sen daha alırsın.kafama çok takıyordum şimdi yeni yeni almaya başladım.hamileyken ilk aylarda çok kilo kaybettim.48 kiloya düşmüştüm.:CüvCüv:

canım sende benim gibi olmuşun heralde bende 47 kiloya düştüm 51 kilodan ama şimdi maşallah iştahım iyi 58 kilo oldum :CüvCüv:

Arkadaşlar nasılsınız ben çok hastayım ya tabi işlerimi aksatmadığım için pek belli olmuyor heralde kimse git ewine dinlen demiyoooo yaaaa

nisan cığım kızına isim düşündünmü?
çok güzel kız isimleri varda:))

hala karar vermiş değiliz eşim bi türlü isim beyenmiyor
azra olsun diye tutturdu bende pek azra istemiyorum bilmiyorum senin tavsiyelirin varsa alabilirimkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar nasılsınız ben çok hastayım ya tabi işlerimi aksatmadığım için pek belli olmuyor heralde kimse git ewine dinlen demiyoooo yaaaa

çok çok geçmiş olsun özlemcim sorma canım ya ben de öyle sabaha kadar tuvalet yolu bekledim afedersiniz ishal olmuşum bugün de midem karınm tüm vücudum ağrıyor bitse de şu mesai gidip dinlinsek hiç bizi anlayan yok ki dimi ama...

Saol canım sanada çok geçmiş olsun ishal de çok kötü ya bende grip oldum ne kadar dikkat etsekte eşimden geçti aslında dinlenmek gerekiyorda işte sorma anlayan yok malesef durmadan saate bakar oldum 5 olsada çıksam

Özlemcimm kimsenin seni düsüncek hali yoktur.Sen kendini düsün ve hastaysan izin alabiliyorsan al bence.Sağlıktan önemli bişi yok işler nasıl olsa yürür öyle değilmi.

çok çok geçmiş olsun özlemcim sorma canım ya ben de öyle sabaha kadar tuvalet yolu bekledim afedersiniz ishal olmuşum bugün de midem karınm tüm vücudum ağrıyor bitse de şu mesai gidip dinlinsek hiç bizi anlayan yok ki dimi ama...

Sanada geçmiş olsun sevgili eflatun.Bu aylarda kendimize dikkat etmemiz gerek.

hala karar vermiş değiliz eşim bi türlü isim beyenmiyor
azra olsun diye tutturdu bende pek azra istemiyorum bilmiyorum senin tavsiyelirin varsa alabilirimkaydirigubbakcemile5

Gerçekten çok zor bi karar ya isim konusu ben kızım olsaydı eğer

Ceylin Naz: (Cennetin kapısı , cennete açılan kapı)(1. Kendini beğendirmek için takınılan yapmacık cilve, işve. 2. Bir şeyi beğenmiyormuş gibi gözükme. Şımarıklık. 3. Yalvarma, rica.)
Ceylinaz (Cennetin kapısındaki görevli melek)
Elvin: (Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak)
Ecrin: (Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır)
Berre: (Peygamberimiz hanımlarından ikisinin ilk isimlerini değiştirmiştir. Biri Cüveyriye, diğeri Zeynep binti Cahş annemizdir. Her ikisinin ilk isimleri "Berre" idi. ayrıca üvey kızının adı da "Berre" iken onu "Zeynep" olarak değiştirmiştir. Berre manası temizleyicidir. Ancak " O kendi nefsini temizler" diyerek kibir ve gurura sebep olmaması için değiştirmiştir.)

bu isimlerden birini koymak istiyordum ama oğlumuz oluyor sanada fikir olsun tatlım:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

Bende bugün sabah şeker yüklemesi yaptırdım.Sabah aç karnına gittim. öncelikle kanınızı alıyorlar sonra 1 bardak şekerli su içiriyorlar.1 saat sonra tekrar kan verdim ve yine 1 saat sonra sonuçlarımı alıp doktora gösterdim normal değerlerde çıktı şükürler olsun.Bunuda atlattık.

Gerçekten çok zor bi karar ya isim konusu ben kızım olsaydı eğer

Ceylin Naz: (Cennetin kapısı , cennete açılan kapı)(1. Kendini beğendirmek için takınılan yapmacık cilve, işve. 2. Bir şeyi beğenmiyormuş gibi gözükme. Şımarıklık. 3. Yalvarma, rica.)
Ceylinaz (Cennetin kapısındaki görevli melek)
Elvin: (Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak)
Ecrin: (Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır)
Berre: (Peygamberimiz hanımlarından ikisinin ilk isimlerini değiştirmiştir. Biri Cüveyriye, diğeri Zeynep binti Cahş annemizdir. Her ikisinin ilk isimleri "Berre" idi. ayrıca üvey kızının adı da "Berre" iken onu "Zeynep" olarak değiştirmiştir. Berre manası temizleyicidir. Ancak " O kendi nefsini temizler" diyerek kibir ve gurura sebep olmaması için değiştirmiştir.)

bu isimlerden birini koymak istiyordum ama oğlumuz oluyor sanada fikir olsun tatlım:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

sağol bitanem berre ismini beyendim
ecrinde güzel anlamı falan çok hoşuma gidiyo da herkes bu sıra ecrin koyuyo

Ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım ya ilk seferde 50 gr lık mı yüklüyorlar

sağol bitanem berre ismini beyendim
ecrinde güzel anlamı falan çok hoşuma gidiyo da herkes bu sıra ecrin koyuyo

Rica ederim ne demek bende çok beğeniyorum Ecrin ve Berre ismini benim 2 kuzenin bebeklerinin ismi oyüzden ben hiçççç koyamıcam :1no2:

Burda hamiş arkadaslardan bitanesi nickini hatırlayamadım.Kızının ilk ismini Ülkü koyduğunu ama bu ismi yakın yada uygun bir isim daha bulamadığını söylemişti.Sevgili arkadasım okursan eğer Ülkü Adatepe den (Atatürk ün manevi kızı) Ülkü Ada ismi nasıl ?.

Selam kızlar nasılsınız?? Ben bugün çok sinirlendim ve şimdi bebişimin sesini duyamıyom. ne yapmalıyım???

Ay canım bazen bebişlerimizi düşünmeden sinirleniyoruz ben de çok yapıyorum bu hatayı onlarda aynı psikolojiye giriyorlar düşünmesi bile kötü karnın aç mı yemek yersen bebişinin de kan şekeri çıkar harekete başlar sanırım içini ferah tut

Ya canım okuldan geldiğimden beri şeker yiyorum biraz hissdiyorum sonra yokkk. ya çok pişmanım bu durumdan dinlensem kımıldar mı acaba?

berre ismi kulağa çok hoş geliyor özlem de demiş ya peygamber efendimiz berre isimli eşlerinin ve üvey kızının ismini değiştirmiş peygamber efendimizin değiştirdiği ismi koymak bana pek mantıklı gelmedi sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

X