2009 Şubat Anneleri

kızlar iyi akşamlar.biz az önce eşimle yün almaya gittik kızıma battaniye örücem inşallah.bu arada bebişim09 u rüyamda gördüm.nerde bu kız ayol

canım şimdi baktım da bebişim09 akşam siteye girmiş görünüyor
ama bizlere herhangi bişey yazmamış :KK43:(

cimcime tatoş bugün uğramadı
haftasonu hava da güzel belki ailecek gezmeye çıkmışlardır

maşallahhh
rabbim muhabbetinizi daim etsin yaaa..oku oku bitmedi:))

kizlarrrrrr aklima geldi yemek yaparken tatos nerdeeee ?? girdimi hic bugün ?? merak ettim ins. yoktur bisey

kız burdayım merak etme canım...eğer birkaç gün giremezsem işde o zaman merak edin-tatlicadiarzu-
nasıl oldu kuzucuğun tatlım..topladımı kendini :1hug:

kızlar iyi akşamlar.biz az önce eşimle yün almaya gittik kızıma battaniye örücem inşallah.bu arada bebişim09 u rüyamda gördüm.nerde bu kız ayol

ooo hadi bakalım nasıl birşey öreceksin güzel bir örnek varmı elinde ...sengözlerimebaksanab
hakikatten yaa bende merak etmeye başladım bu bebeğim nerelerde:sm_confused:
allah korusun kötü birşey olmasında...:1no2:

canım şimdi baktım da bebişim09 akşam siteye girmiş görünüyor
ama bizlere herhangi bişey yazmamış :KK43:(

cimcime tatoş bugün uğramadı
haftasonu hava da güzel belki ailecek gezmeye çıkmışlardır

aa keşke mesaj atsaydın merak ettik nerelerdesin diye?
ama insan biraz düşünür yaaa biz onu merak ediyoruz amaaaşakkıdı
neyse hakikatten gezmelerdeydim kızlar..doktorum yat dedikce sanki inadına geziyorum..bir bilseee....kötükedihüso
neyse dün gece köpişlerle sahil turu yaptık...
köpişleri görmeniz lazım tek gözlü paşam bile çıldırdı resmen çimenlerin üzerinde...
bu arada kız olan köpeğim afedersiniz adet oluyor biraz asabiydi...zor sakinleştirdik..:eek:

derinzim meraba ben bu kutucuklardan bir türlü yapamadım.neyse o kadar yardım istedim kimse yardım etmedi bana artık olmasada olur

aşkolsun canım yaa ilk sorduğun gün yapıp linki verdim :uhm:
dikkatinden kaçtı sanırım

ranuna ve ksk hoşgeldiniz aramıza

bugün bir türlü nete bağlanamadım aklım sizlerde kaldı
cimcime oğluşun nasıl oldu umarım daha iyidir

bebişcimkayra http://babyticker.tickershack.com/tickers/b6yebpt4ir4x1t0c.png
bunu kopyalayıp profil düzenlemeye girip en altta kilo doğum takip kısmına yapıştırırsan olacaktır olmazsa yardımcı oluruz tekrar

aa keşke mesaj atsaydın merak ettik nerelerdesin diye?
ama insan biraz düşünür yaaa biz onu merak ediyoruz amaaaşakkıdı
neyse hakikatten gezmelerdeydim kızlar..doktorum yat dedikce sanki inadına geziyorum..bir bilseee....kötükedihüso
neyse dün gece köpişlerle sahil turu yaptık...
köpişleri görmeniz lazım tek gözlü paşam bile çıldırdı resmen çimenlerin üzerinde...
bu arada kız olan köpeğim afedersiniz adet oluyor biraz asabiydi...zor sakinleştirdik..:eek:

tatoşcum ben az önce profiline bakınca gördüm
online olduğunda rastlaşmadık
hiç yapmadım ama özel mesaj göndermeyi deneyeyim bari

hosgeldin tatoscum biraz daha iyi cnm bu gün tek bir defa yapti günden güne iyilesiyor :)))

evet öyleymiş :KK43:(

benim ki de kapalıymış yeni açtım daha
önceden kullanmayınca insan bilemiyor :KK43:

ooo hadi bakalım nasıl birşey öreceksin güzel bir örnek varmı elinde ...sengözlerimebaksanab
hakikatten yaa bende merak etmeye başladım bu bebeğim nerelerde:sm_confused:
allah korusun kötü birşey olmasında...:1no2:

canım netten bi model buldum ama bazı yerlerini cıkaramadım.annem yapıp söyledi ama zor bu kızım yapamazsın dedi.bende hanım dilendi bey begendi diye model var ondan yapmayı düşünüyorum:nazar::nazar:

uzun zamandır giremiyordum nete.epey artmış şubat anneleri maşallah.allah hepimize sağlık sıhatli evlatlar nasip etsin.

rabbim isteyipte bekleyen herkese o güzel tekmeleri hisettirsin.şu an bu heyecan bile beni mahvederken onu kucağıma aldığımda ne yapacağım bilemiyorum.oğlum olcaak benim.

içimden bir his bebeğimin şunatı beklemeyeceğini söylüyor bakalım ne olcak :emir_bebek:

uzun zamandır giremiyordum nete.epey artmış şubat anneleri maşallah.allah hepimize sağlık sıhatli evlatlar nasip etsin.

rabbim isteyipte bekleyen herkese o güzel tekmeleri hisettirsin.şu an bu heyecan bile beni mahvederken onu kucağıma aldığımda ne yapacağım bilemiyorum.oğlum olcaak benim.

içimden bir his bebeğimin şunatı beklemeyeceğini söylüyor bakalım ne olcak :emir_bebek:

aramıza hosgeldin canım

Ay kızlar bir geldim bir kayboldum annemin ev sağolsun konu komşu tekke gibi normalde takılmam ama kuzencim de geldi ondan aklım sizde kaldı valla
BEBİŞİMKAYRA ay canım üzülme yapıldığını görünce senin için onu aldığını zannettik 646.sayfada var bak senin için yapılmış ticker

kızlar ben oğlumun elinden alamıyorum ki neti sizinle sohbet edeyim.:eek:klava:
anne azıcık daha derken zaman geçiyor ...

yarın 25 haftalık olacağım allahın izniyle.:nazar: :nazar:.şimdi 6.5 aylık mı olacağım :uhm:

bebeğimin hareketleri artık karnıma bakınca çok net belli olmaya başladı.:nazar:.aman tanrım o karnım nasıl inip kalkıyor resmen seyretmeye doyamıyorum:))
rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu:nazar:

canım netten bi model buldum ama bazı yerlerini cıkaramadım.annem yapıp söyledi ama zor bu kızım yapamazsın dedi.bende hanım dilendi bey begendi diye model var ondan yapmayı düşünüyorum:nazar::nazar:

hanım dilendi bey beğendimi :roflol:
ayyy ilk defa duydum valla böyle bir örnek adı...CADIARZU
kızlar için çok güzel örnekler var..:asigim:
yapmaya başla anca bitersengözlerimebaksanab

X