hosgeldin tatoscum biraz daha iyi cnm bu gün tek bir defa yapti günden güne iyilesiyor :)))
ben artık ev ahalisine seyirlik oldum zaten :))
hele bu gün iyice coştu oğluşum
ordan oraya geziyor ve sanki hani kum torbalarına boksörler hızlı hızlı saydırırlar ya
aynen öyle gezerken farklı noktalarda tepip duruyor
bütün gün enerji fazlalığı yaşadı resmen
bu arada geri sayıp duruyorum yarından itibaren 8 gün kaldı kontrolüme
kaç gr oldu acaba diye meraktan çatlıyorum
tahminen 1 kilo olmuştur bence canım..amann sağlıklı olsundaa :Saruboceq:
bende merak ediyorum ama bundan sonra ayda birkere kontrole gitmek ve utrasona girmek istiyorum...şakkıdı
bakalım benimki ne kadar olmuş..:sm_confused:
sana yakındım en son :lepi:
bu akşam doktorumuz telefon etti gittiğim hastaneden ayrılıyormuş kendimize bu saatten sonra başka doktor bulucaz tabi kim beni kabul eder bilmiyorum riskli gebelik grubundayım
şeytan diyor çek git istanbula son zamanlarını orda geçir kalıcak yer ulsam bir dakika durmayacağım hastanenin diğer bir kadın doğumcusnu tavsiye ettide ben o adama nasıl güveneyim devlet hastanesindeyken kadını doğum masasında bırakıp giden bir doktor yada bıçak parası adı altında soyup durdu milleti onun yüzünden kaç kişi ölü doğum yaptı şimdi benim içim almıyor bu adamı
burda özel çerkezköy hast ve güven hastanesinede gittim en güzeli ve temizi güven çıktı diğerinde hiç iş yok parayı alana kadar aldıktan sonra yüzüne bile bakmıyorlar hastaların
kraker kız...
canım doktorun yakın biryere gidiyorsa peşini,bırakma canım..
ayrıca ana sağlığada kaydını yaptır orasıda güzel ilğileniyor...
üzme kendiniii...
http://babyticker.tickershack.com/tickers/48lhbpt4dqgn1q9b.png
KSK bak bakalım umarım beğenirsin bunu kilo takip bölümüne yapıstırıyorsun
bende ilk göztepe medicalde gökmen yada can beye gitmeyi düşündüm ama sezeryan 1750 dediler sadece öyle olsa iyi +epudral + ekstra masraflar kaça çıkacaımız meçhul yani.öyle olunca hiç başlamıyayım dedim.şimdi ümraniyede erdem hastanesi var oraya gidiyorum.ama çok uzun sürmiycek heralde.sen medicalde mehtap hanıma fln mı gidiyorsun cnm.nasıl ilgililermi hastane nasıl.bilgi veririsen hastane we doktor hakkında çok çok sevinirim.:1rolleyes:
canim benim yaaa :teselli: düsünmekte cok haklisin
evde kilitli cocugun görmedi bi dolap varsa belki daha kolay olur fisfisfis
cok fazla bi sey aklimada gelmiyor allah korusun cogu cocuk oyuncak silahla gercegini ayirt edemez bu konuda bilgili arkadaslar varsa yazsinlar yada tatlim yeni bi konu ac
polis arkadaslar cocuklarini nasil korumuslar??
sen simdiden üzme tatlim kendini ama eger konuyu acarsan burayada linkini koy bende bilgi edinmek isterdim :teselli:
allah yardimcin olsun cnm :teselli: a.s.