2009 Şubat Anneleri

seni tanıyoruz elifçim ben yeni gelen arkadaşlar için sormuştum neden gebelik takvimi yapmıyorsunuz daha rahat oluyor aslında

saol derincim sorma o unutkanlik bendede cok fazla var
taze havuc suyu iyi gelliyor unutkanliga, birde troid ve B12 eksikliğine bağlı olabilir
bende guatr var vede asiri az kirmizi et yiyorum yani iki ayda ayda bir 500 gram aliniyor eve oda kiyma seklinde ... kansizlik sorunumda devamli vardi acaba odami bundan kaynaklaniyor ??
offff bilmiyorum kii bildigim asiri unutkan olmam ögrendigim biseyi unutuyorum doktorumla konusmam gerek hayatimida etkiler bu unutkanlik eger devam ederde kötülesirse

arkadaşlar ben ticker shack tan yaptım şimdi google dan aratın sonra son adet tarihinizi ve yazmak istediğiniz notu yazın en sonda çıkan http kodunu kopyalayıp buradaki kendi kişisel ayarlarınızın bulunduğu sayfada kilo takip bölğmğne yapıştırın olmazsa ben sizin için yaparım

herkese slm, nasılsınız, benim 2 gündür ağrım oluyor, normal mi bilmiyorum, ağrı şöyle, hani çok su içersiniz üstüne bir de koşarsınız ya, işte o tür bir ağrı, sebebini de bilmiyorum, szilerde de böyle ağrılar yaşanıyor mu?

bir de bugün 4. gün olacak, kızlar ben gözümü açamıyorum, sürekli uyku halindeyim yaaa, akşam saat 8 buçukta bir uyuyorum, sabah işe kalkmakta bile zorlNIYORUM UYUYACAĞIM DİYE, İŞTE DE GÖZÜMÜ AÇAMIYORUM YAAA, SIRF ONUN İÇİN BUGÜN ZARARLI OLDUĞUNU BİLE BİLE KAHVE İÇTİM, NEDEN BU UYKU HALİ...

Hani kadınlar kulubune girince yukarıda sağda hoşgeldiniz hayaletorka yazıyor ya oradan adını tıkla özelliklerinin altında kilo takip bölümü var orayı tıkla yapıştır

Hani kadınlar kulubune girince yukarıda sağda hoşgeldiniz hayaletorka yazıyor ya oradan adını tıkla özelliklerinin altında kilo takip bölümü var orayı tıkla yapıştır

ayy derincigim ne güzel anlatmıssın vallahi ayol şakkıdı :roflol:

Rica ederim canım güle güle kullan umarım beğenmişsindir .

slm kızlar
aybükecim o tip ağrılardan bende de oluyor normalmiş,uzanınca falan geçiyor ama benimki.bende de acayip bi bitkinlik var her yerde sızıp kalabiliyorum.:1closedeyes:
bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim ufaklığada bi baktı gayet iyiymiş ama doktor sen iyi görünmüyorsun kesinlikle ayakta kalma artık her fırsatta otur dedi,nasıl oturayım ama ya çalıştığım okulda sınıflar 65 kişilik oturduğum an canavarlar ortalığı yıkıyorklava:

ayy sorma ben de 2. sınıfı okutuyorum, 25 öğrencim var, gerçi beni çok yormuyorlar ama, yine de ayakta fazla gezmemeye oturmaya dikkat ediyorum, önceden onları masalarında kontrol ederdim, şimdi ben onları masama çağırıyorum, gittikçe zorlaşoyor işimiz sanki, bir de ben her gün 45 dk yol gidiyorum servisle, serviste sarsıyor

hoşbuldum canım saolasın..
23+1 haftalığım bi kızım olucak inşallah...sağlıkla sıhatle bebişimi kucağıma alırsamda ismi ecrin olucak..
sizlerin bebeşlerininn cinsiyetleri neler isimleri ne olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…