Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yapamadım benim son adetim 17 mayıs canım ve oğlum olucak
Hani kadınlar kulubune girince yukarıda sağda hoşgeldiniz hayaletorka yazıyor ya oradan adını tıkla özelliklerinin altında kilo takip bölümü var orayı tıkla yapıştır
herkese slm, nasılsınız, benim 2 gündür ağrım oluyor, normal mi bilmiyorum, ağrı şöyle, hani çok su içersiniz üstüne bir de koşarsınız ya, işte o tür bir ağrı, sebebini de bilmiyorum, szilerde de böyle ağrılar yaşanıyor mu?
bir de bugün 4. gün olacak, kızlar ben gözümü açamıyorum, sürekli uyku halindeyim yaaa, akşam saat 8 buçukta bir uyuyorum, sabah işe kalkmakta bile zorlNIYORUM UYUYACAĞIM DİYE, İŞTE DE GÖZÜMÜ AÇAMIYORUM YAAA, SIRF ONUN İÇİN BUGÜN ZARARLI OLDUĞUNU BİLE BİLE KAHVE İÇTİM, NEDEN BU UYKU HALİ...
ayy derincigim ne güzel anlatmıssın vallahi ayol şakkıdı :roflol:
slm kızlar
aybükecim o tip ağrılardan bende de oluyor normalmiş,uzanınca falan geçiyor ama benimki.bende de acayip bi bitkinlik var her yerde sızıp kalabiliyorum.:1closedeyes:
bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim ufaklığada bi baktı gayet iyiymiş ama doktor sen iyi görünmüyorsun kesinlikle ayakta kalma artık her fırsatta otur dedi,nasıl oturayım ama ya çalıştığım okulda sınıflar 65 kişilik oturduğum an canavarlar ortalığı yıkıyorklava:
Selam kızlar bu sabah sinirli uyandım ama şimdi içimden sürekli gülümsemek geliyor kafayı yedim sanrım . Birde bende unutkanlık başladı kız kardeşim çıldırıyor sabah anlattığım şeyi akşam üzeri tekrarlıyorum sizler neler yapıyorsunuz
cimcime umarım bu geceyi rahat bir şekilde atlatırsın
karşıyakalı hoşgeldin canım ordan bir sevgilim olmuştu vakti zamanında :))))
ranuna sende hoşgeldin aramıza hemen cinsiyetleri ve haftalarını söyleyin bakalım