- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
BeyazBulut merhaba sen kaç haftalıksın bebegin 410 gr mış.bende bugün kontrole gittim benimkisi 20+6 haftalık 460 gr dedi doktorum iyiymiş.ben ilk aylarda çok kilo kaybettim şimdi yeni yeni alıyorum.allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:CüvCüv:merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür herşey normal sağolsun doktorumuz herşeyi açıklayarak tek tek ultrasonda göztererek anlattı herşeyi iyi fakat 2 gün gerideymiş biraz zayıf dedi 410grmış miniğim:asigim: beslenmeye dikkat dedi ben yine bir kilo almışım ama kendime almışım:çok üzgünüm:bebeğe faydalı şeyler yemem gerekiyor günde 7-8 ceviz ve yoğut bunları atlama dedi krampları ve miyde yanması için ilaç verdi miyde yanması için özelikle miydeyi fazla şişirme yemekten hemen sonra uzanma ve geç satte yemek yeme dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bu seferde şeker yükleme testi yapılıcak
Tatoşcum tekrar geçmiş olsun biran önce toparlanırsın inşallah dualarımız seninle.:CüvCüv:arkadaşlar destekleriniz için gerçekten minnettarım..rabbim hiç birinizi böyle sınamasın..
kanamam aralıklarla sürüyor yalnız yumurtalık kısımlarımın da ağrıması beni bitiriyor..sanki yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorum..
ağrı başlayıp tuvalete gidiyorum bu seferde kan boşalıyor az da olsa rahatlıyorum...dün akşam ağrıya dayanamayıp ağladım..çünki gerçekten canım yanıyor...
bu sabahda ilaçlarımı aldım ve kullanmaya başladım...umarım işe yararlar...
allahtan bebeğin hareketlerini hissedip rahatlıyorum...ayakda fazla kalamıyorum...yatamıyorumda yattığımda karnım sertleşip canımı yakıyor...
acıkcası ne yapacagımı şaşırdım...
:senağlama: :senağlama:
arkadaşlar destekleriniz için gerçekten minnettarım..rabbim hiç birinizi böyle sınamasın..
kanamam aralıklarla sürüyor yalnız yumurtalık kısımlarımın da ağrıması beni bitiriyor..sanki yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorum..
ağrı başlayıp tuvalete gidiyorum bu seferde kan boşalıyor az da olsa rahatlıyorum...dün akşam ağrıya dayanamayıp ağladım..çünki gerçekten canım yanıyor...
bu sabahda ilaçlarımı aldım ve kullanmaya başladım...umarım işe yararlar...
allahtan bebeğin hareketlerini hissedip rahatlıyorum...ayakda fazla kalamıyorum...yatamıyorumda yattığımda karnım sertleşip canımı yakıyor...
acıkcası ne yapacagımı şaşırdım...
:senağlama: :senağlama:
bu renkli dooplerler çok pahali uygun bir yer bilen varmi güzel hamişlerrr..
şunuda belirteyim benim siğortam yok..
arkadaşlar hamilelikte tetanoz aşısı yaptıranınız varmı birde yaptırdıysanız bir zararı varmı.cevap yazarsanız sevinirim.
Tatoşcum ben ethica incirli hastanesine gidiyorum,doktorumun kullandığı ultrason renkli ayrıca 4 boyutlu olarakta gösteriyor ve extra bi muayne ücretide istemedi.yani ayrıntılı ultrasonu kendisi baktı radyoloğa gitmedim.sadece hani cdye falan kaydetmiyor.ben memur olduğum için muayneye 5 ytl ödüyorum normal muayne ücretide 60 ytl imiş.
bunun dışında illaki görüntüleme merkezlerinde bakılsın diyosan en uygun 150 ytlye bi yer duymuştum.
BeyazBulut merhaba sen kaç haftalıksın bebegin 410 gr mış.bende bugün kontrole gittim benimkisi 20+6 haftalık 460 gr dedi doktorum iyiymiş.ben ilk aylarda çok kilo kaybettim şimdi yeni yeni alıyorum.allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:CüvCüv:
slm kızlar gecen hafta 22 haftalık erken dogumla bebegımı kaybettım melegım kus mısalı annesını bırakıp gıttı 5 aydır yatıyordum ama olmadı kucagımıza alamadık sımdı kara toprakların altında yatıyo bebegım evlat acısı cok zormus ılk gozagrımız gıttı dayanamıyorum hep aglıyorum allahım bebeklerınızı sıze bagıslasın