Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar gecen hafta 22 haftalık erken dogumla bebegımı kaybettım melegım kus mısalı annesını bırakıp gıttı 5 aydır yatıyordum ama olmadı kucagımıza alamadık sımdı kara toprakların altında yatıyo bebegım evlat acısı cok zormus ılk gozagrımız gıttı dayanamıyorum hep aglıyorum allahım bebeklerınızı sıze bagıslasın
slm kızlar gecen hafta 22 haftalık erken dogumla bebegımı kaybettım melegım kus mısalı annesını bırakıp gıttı 5 aydır yatıyordum ama olmadı kucagımıza alamadık sımdı kara toprakların altında yatıyo bebegım evlat acısı cok zormus ılk gozagrımız gıttı dayanamıyorum hep aglıyorum allahım bebeklerınızı sıze bagıslasın
iyi geceler kızlar..umarım herkes iyidir.ya benim midem çok yanıyor napıcam yardım edin işte duramıyorum yanmadan....hepinize iyi uykular...bebişler mışıl mışıl uyusunlar..........
iyi geceler kızlar..umarım herkes iyidir.ya benim midem çok yanıyor napıcam yardım edin işte duramıyorum yanmadan....hepinize iyi uykular...bebişler mışıl mışıl uyusunlar..........
slm kızlar gecen hafta 22 haftalık erken dogumla bebegımı kaybettım melegım kus mısalı annesını bırakıp gıttı 5 aydır yatıyordum ama olmadı kucagımıza alamadık sımdı kara toprakların altında yatıyo bebegım evlat acısı cok zormus ılk gozagrımız gıttı dayanamıyorum hep aglıyorum allahım bebeklerınızı sıze bagıslasın[/QUO
Canım çok üzüldüm, allah sana ve eşine sabırlar versin.
kızlar sizde de kuyruk sokumu ağrısı oluyor mu ben hiç sırt üstü yatamıyorum bazen gece uyandığımda kitlenmiş gibi oluyorum eşim elimden tutarak beni döndürüyor bir aydır var bu ağrı doktor erken başaldı ağrıların dedi sizde durumlar nasıl ben kilolu başaldım hamişliğe acaba kilodan mı diyorum ha bir de ayaklarım okuldan gelince müthiş şişiyor resmen ayak numaram büyüdü hiç bir ayakkabım olmuyor
kızlar herkese selam.ben uzun zamandır takip ediyorum bende şubat annesi olucam allah kısmet ederse.22 haftalık olduk bizde oğlumla.benimde hamilelik dönemim biraz sorunlu geçti ama allaha şükürler olsun gene.en başta hamiel değilken içmediğim kadar antibiyotik içtim.hatta bir operasyon bile geçirdim lokal anesteziyle 4 aylıkken kuyruk sokumunda abse oluştu acısından günlerce oturamadım.arkasından akıntı arkasından idrar yollarında iltihap ama genedeb şükretmek lazım galiba tabi sorsanız şu anki psikoljimi sıfır .kafamda gece gündüz sadece bebeğim.annelik gerçekten çok kutsalmış.