kızlar biz geldik.ayrıntılımızı yaptırdık allaha şükür bakan kişi göze batan bi sorun yok dedi:Saruboceq:.ama daha doktorumuza göstermedik.göstericektik ama dr muz sezeryana girmiş.sonrada ameliyatı varmış.bizde beklemedik daha sonra göstermeye gidicem.kızımı gördüm allahım nasılda oturmuş öyleeeeeeeeeeee bacak bacaga atmış sıpaam benim.resmen erkek gibi oturmuş yaaaa.bayıldım oturuşuna:asigim:.bu arada canım kızım prensesim 626 gr olmuş.kaydirigubbakcemile3
Oooo maşallah canım gözün aydın bi sorun çıkmamış yerim ben onu ya ne tatlılarrr doğduklarında nasıl tatlı olurlar kimbilirr
Merhaba arkadaşlar;
Bugün benim de doktor randevum vardı. Doktor bebişimin beyninin sağ tarafında 9 mm'lik Koroid Pleksus kisti olduğunu söyledi( Ayrıntılı ultrason için bir perinatologa yönlendirdi. Ultrason sonucuna göre bebekte bir kromozomal anomali olup olmadığı belirlenecekmiş..Eğer bir anomali çıkarsa, ki bu anomaliler çok önemli olabiliyormuş, amniyosentez yapılacakmış! Müthiş moralim bozuldu canım sıkkın duyduğum andan beri. Hamilelerin %1'inde görülebilen bir durummuş, aramızda benzeri bir problem yaşayan var mı?
arkadaşlar destekleriniz için gerçekten minnettarım..rabbim hiç birinizi böyle sınamasın..
kanamam aralıklarla sürüyor yalnız yumurtalık kısımlarımın da ağrıması beni bitiriyor..sanki yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorum..
ağrı başlayıp tuvalete gidiyorum bu seferde kan boşalıyor az da olsa rahatlıyorum...dün akşam ağrıya dayanamayıp ağladım..çünki gerçekten canım yanıyor...
bu sabahda ilaçlarımı aldım ve kullanmaya başladım...umarım işe yararlar...
allahtan bebeğin hareketlerini hissedip rahatlıyorum...ayakda fazla kalamıyorum...yatamıyorumda yattığımda karnım sertleşip canımı yakıyor...
acıkcası ne yapacagımı şaşırdım...
:senağlama: :senağlama: