2009 Şubat Anneleri

Arkadaşlar hepinize tek tek geçmiş olsun. Allah'tan ümit kesilmez ve sorunlarınız umarım en yakın zamanda yok olur!!!! Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle. Allah hayırlısıyla, vaktinde, sağlıklı ve hayırlı evlatlat dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah!

tatoşş, excite çok üzüldüm kızlar. rabbim inşallah hayırlı sonuçlar vericek size. üzülmeyin nolur. sonradan kist kaybolabiliyor diye duymuştum. ertesigün de galiba aynı sorunu yaşamıştı.

dualarım sizinle kızlar. nolur iyi düşünmeye çalışın. onlar bizim meleklerimiz, rabbim onları korusun, sağlıklı olsunlar inşallah.

tatoş ve excite çok çok geçmiş olsun...kistler büyük oranda doğuma kadar kayboluyor diye okudum...biliyorsunuz burda bir arkadaşın bebeğinin akciğerlerinde 4 adet kist görülmüştü çok şükür kayboldu....excite cım tedbiri elden bırakma ama içini de ferah tut...bizler bilinçli anneler olarak çok araştırıyor, bir dolu test yaptırıyoruz...bazen normal olan şeylerde bize anormalmiş gibi görünüyor...inşallah kaybolacak seninkilerde...bazen insan bu teknoloji iyi mi kötü mü diye düşünüyor...annelerimiz zamanında bir huni ile karınlarını dinlermiş doktorlar...aaa kalbi atıyor maşallah çok sağlıklı derlermiş...ne kist görürlermiş, ne renkli doppler, ne amniyosentez...ama tabi tedbiri asla elden bırakmayalım...tatoşcum seninle de kaderimiz aynı mı seyrediyor nedir...plasenta sorunundan sonra bende de sıvı fazlalığı tespit edildi biliyorsun....fazla panik yapmamaya çalışıyorum...gerçi senin kanamaların oluyor haklı olarak endişeye kapılıyorsun ama yine de içini serin tutmaya çalış...allah yazdıysa, bebeğin yaşayacak günü var dediyse ne kanama, ne diabet hiçbirşey sağlıklı doğumuna engel olamıyor...tabi annenin yaşadığı bir dolu endişelerde anneliğin kutsal defterine küçük bir hatıra oluyor...doğunca veletler unutacağız bu sıkıntıların hepsini...tekrar çok çok geçmiş olsun....

günaydın arkadaşlar
tatoş ve excite ikinizede geçmiş olsun dularım sizinle işallah biran önce herşey yoluna girer moralinizi yüksek tutmaya çalışın allah yardımcınız olsun sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim yavrularınızı aminn.

Herkese günaydınnnnn
Yağmurlu bir güne açtım gözlerimi sabahım berbattı otobüsler kalabalık yollarda trafikkk ilk defa çalışmak istemiyorum artık dedim ama daha var 1 ay kala çıkmayı düşünüyorum işten çalışan anne adayları sizler nezaman izne çıkmayı düşünüyorsunuz?

günaydın özlemimm ben duruma bakıcam 32. haftada raporumu alıp sonra eğer kendimi iyi hissedersem bi kaç hafta daha devam ederim eğer çok zorlanırsam raporumu alınca izine çıkıcam

günaydin kizlar benimde dün aksamdan beri basim agriyor
offf ne yapcam bilmiyoru biri bitiyor biri basliyorr :KK43:

Ya normalde de izne çıkmadan 4 haftaya kadar rapor kullanabiliyomuşuz ama özel de çalışınca daha zor devlet işinde olsam devamlı bütün raporlarımı kullanırdım ne güzel

kızlar biz geldik.ayrıntılımızı yaptırdık allaha şükür bakan kişi göze batan bi sorun yok dedi:Saruboceq:.ama daha doktorumuza göstermedik.göstericektik ama dr muz sezeryana girmiş.sonrada ameliyatı varmış.bizde beklemedik daha sonra göstermeye gidicem.kızımı gördüm allahım nasılda oturmuş öyleeeeeeeeeeee bacak bacaga atmış sıpaam benim.resmen erkek gibi oturmuş yaaaa.bayıldım oturuşuna:asigim:.bu arada canım kızım prensesim 626 gr olmuş.kaydirigubbakcemile3

Ben onun haricinde ücretsiz iznimi de kullanmak istiyorum bebişimi bırakmak zor

kızlar biz geldik.ayrıntılımızı yaptırdık allaha şükür bakan kişi göze batan bi sorun yok dedi:Saruboceq:.ama daha doktorumuza göstermedik.göstericektik ama dr muz sezeryana girmiş.sonrada ameliyatı varmış.bizde beklemedik daha sonra göstermeye gidicem.kızımı gördüm allahım nasılda oturmuş öyleeeeeeeeeeee bacak bacaga atmış sıpaam benim.resmen erkek gibi oturmuş yaaaa.bayıldım oturuşuna:asigim:.bu arada canım kızım prensesim 626 gr olmuş.kaydirigubbakcemile3

Oooo maşallah canım gözün aydın bi sorun çıkmamış yerim ben onu ya ne tatlılarrr doğduklarında nasıl tatlı olurlar kimbilirr

Oooo maşallah canım gözün aydın bi sorun çıkmamış yerim ben onu ya ne tatlılarrr doğduklarında nasıl tatlı olurlar kimbilirr

evet canım çok tatlı bunlar yaa Şeniz dogunca elimden bırakamam valla ben naparız artık bilmiyorum.eşimle kavga ederşzş hergün haaaaahhhhaaaaaa :eek:klava: :roflol:

Biraz önce arkadaşla konuşuyodum sabah kalkması zor oluyo hava karanlık oluyo yatak sıcak artık dedim bebişim doğunca onla yatarız mışıl mışıl sıcak sıcak mis gibi oyy düşünmesi bile süperrrr ya
Allah o günleri yaşatmayı nasip etsin hepimize inşallah

Excite ve Tatoş çook geçmiş olsun arkadaşlar.Umarım bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Özlemimm sen ümraniye son durakta 4 boyutlu ultrasona girecektin.Girdin mi? Eğer girdiysen bebeğin yüzü net çıktımı?

arkadaşlar bende ayrıntılı ultrasona pazartesi günü girdim ultrason sonucunda herşey normal gibi gözüküyor sadece plesanta hakkındaki bilgiyi koyu yazmışlar takibi önerilir diye dr a da gösteremedim 3,3 cm aşağıda diyordu

arkadaşlar destekleriniz için gerçekten minnettarım..rabbim hiç birinizi böyle sınamasın..
kanamam aralıklarla sürüyor yalnız yumurtalık kısımlarımın da ağrıması beni bitiriyor..sanki yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorum..
ağrı başlayıp tuvalete gidiyorum bu seferde kan boşalıyor az da olsa rahatlıyorum...dün akşam ağrıya dayanamayıp ağladım..çünki gerçekten canım yanıyor...
bu sabahda ilaçlarımı aldım ve kullanmaya başladım...umarım işe yararlar...

allahtan bebeğin hareketlerini hissedip rahatlıyorum...ayakda fazla kalamıyorum...yatamıyorumda yattığımda karnım sertleşip canımı yakıyor...
acıkcası ne yapacagımı şaşırdım...
:senağlama: :senağlama:

Merhaba arkadaşlar;

Bugün benim de doktor randevum vardı. Doktor bebişimin beyninin sağ tarafında 9 mm'lik Koroid Pleksus kisti olduğunu söyledi:KK43:( Ayrıntılı ultrason için bir perinatologa yönlendirdi. Ultrason sonucuna göre bebekte bir kromozomal anomali olup olmadığı belirlenecekmiş..Eğer bir anomali çıkarsa, ki bu anomaliler çok önemli olabiliyormuş, amniyosentez yapılacakmış! Müthiş moralim bozuldu canım sıkkın duyduğum andan beri. Hamilelerin %1'inde görülebilen bir durummuş, aramızda benzeri bir problem yaşayan var mı?

canım çok geçmiş olsun. dur bakalım detaylı incelensin. bu sürede lütfen moralini yüksek tutmaya çalış.

arkadaşlar destekleriniz için gerçekten minnettarım..rabbim hiç birinizi böyle sınamasın..
kanamam aralıklarla sürüyor yalnız yumurtalık kısımlarımın da ağrıması beni bitiriyor..sanki yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorum..
ağrı başlayıp tuvalete gidiyorum bu seferde kan boşalıyor az da olsa rahatlıyorum...dün akşam ağrıya dayanamayıp ağladım..çünki gerçekten canım yanıyor...
bu sabahda ilaçlarımı aldım ve kullanmaya başladım...umarım işe yararlar...

allahtan bebeğin hareketlerini hissedip rahatlıyorum...ayakda fazla kalamıyorum...yatamıyorumda yattığımda karnım sertleşip canımı yakıyor...
acıkcası ne yapacagımı şaşırdım...
:senağlama: :senağlama:

canım moralini yüksek tutmaya çalış karamsarlığa kapılma hemen
çok kötü birşey olsaydı drun seni evine göndderek yerine doğrudan hastaneye gönderirdi serum falan takarlardı
karnım sertleşiyor diye yatmaya ara verme
gayret et ve mümkünse sol yanına yatmaya çalış
bol su iiçmeyi de ihmal etme

excite umarım ertesigün gibi sen de iyi haberlerle gelirsin birbirimiz için dua etmekten ve iyi şeyler dilemekten başka elimizden gelen bişey yok

X