Merhaba arkadaşlar;
Bugün benim de doktor randevum vardı. Doktor bebişimin beyninin sağ tarafında 9 mm'lik Koroid Pleksus kisti olduğunu söyledi( Ayrıntılı ultrason için bir perinatologa yönlendirdi. Ultrason sonucuna göre bebekte bir kromozomal anomali olup olmadığı belirlenecekmiş..Eğer bir anomali çıkarsa, ki bu anomaliler çok önemli olabiliyormuş, amniyosentez yapılacakmış! Müthiş moralim bozuldu canım sıkkın duyduğum andan beri. Hamilelerin %1'inde görülebilen bir durummuş, aramızda benzeri bir problem yaşayan var mı?
sağolasın Tatoş dua ediyorum inşallah bebişim sağlıklıdır. doktor iyi bir hoca görmeli riske atmayalım dedi.ben de şimdi doktor araştırıyorum(
offf offff
demirciğim..allah razı olsun senden excite ve benim şuan dualarınıza ihtiyacımız var...
Merhaba arkadaşlar;
Bugün benim de doktor randevum vardı. Doktor bebişimin beyninin sağ tarafında 9 mm'lik Koroid Pleksus kisti olduğunu söyledi( Ayrıntılı ultrason için bir perinatologa yönlendirdi. Ultrason sonucuna göre bebekte bir kromozomal anomali olup olmadığı belirlenecekmiş..Eğer bir anomali çıkarsa, ki bu anomaliler çok önemli olabiliyormuş, amniyosentez yapılacakmış! Müthiş moralim bozuldu canım sıkkın duyduğum andan beri. Hamilelerin %1'inde görülebilen bir durummuş, aramızda benzeri bir problem yaşayan var mı?
tatosum birtanemmm
canim cok üzüldüm gecmis olsun hic kötü düsünme , biliyorum zor ama moralini yüksek tut senin morale ihtiyacin var ,dinlen cnm sürekli sakin is yapma ...
Allahin izniyle bunuda atlaticaksin ,dualarim sizinle
oglumla beraber dua ederken sizin icinde dualarimizi eksik etmicez ...
selam kızlar,rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.(TATOŞ,EXCİTE),benimde yarın kontrolüm var.bebegimin durumunu çok merak ediyorum.özellikle kilosunu doktoruma soracam.geçen çarşamba kıpırdamaya başladı çok heycanlandım.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:CüvCüv:
inanki çok moralim bozuk canım...
senağlamasenağlama
bu dördüncü hamileliğim..biri hariç bütün hamileliğimde çok çektim...senağlama
buda kötü sonuçlanırsa inanın psikolojim alttüst olur...senağlama
hamileliğimin başlangıcından beri hep sorun hep sorun...
yani isyan etmek istemiyorum ama ne yapıyım ellerimin boş kalmasından korkuyorum...
sağolasın Tatoş dua ediyorum inşallah bebişim sağlıklıdır. doktor iyi bir hoca görmeli riske atmayalım dedi.ben de şimdi doktor araştırıyorum(
CAnım üzülme her şerde bir hayır vardır Allah büyük korkma inşallah bebişlerimiz sağ salim kucaklarımızda olur dua edelim bol bol isyan yokkkklava:
kızlar bende yarın sabah 9,40 da ayrıntılıya giriyorum.dualarınızı bendende esirgemeyin.inşallah bir sorun çıkmaz
Merhaba arkadaşlar;
iii akşamlar kızlar...
sabah kanama başladı gene ve acil olarak hastaneye gittim..utrasonla baktı kanamayla ilğili birşey bulamadı..bu arada
suyumun fazla olduğunu ..buda suyun erken gelmesine ve erken doğuma sebep verdiğini söyledi..
bebeğim şuan iyi olduğunu karnımdaki sertleşmeninde suyuyla alakalı olduğunu söyledi..şeker hastalığımından dolayıda suyum fazlaymış((
alttanda muayene etti canım çok yandı rahimin açılıp açılmadığını kontrol etmek içinmiş..
açıklık olmadığını söyledi..kanamanın kesilmesi için iğne ve ilaç yazdı..iğneyi vuruldum ilacıda yarın alıp kullanmaya başlıyacagım...
bol bol dinlenmek gerektiğini söyledi..yorucu işler yok artık dedi...
benden renkli doopler ve şeker yüklemesi yapılmasını istedi...
bakalım renkli içinde 130 ytl istedilerr...şeker yüklemesi içinde 40 ytl...