2009 Şubat Anneleri

sağolasın Tatoş dua ediyorum inşallah bebişim sağlıklıdır. doktor iyi bir hoca görmeli riske atmayalım dedi.ben de şimdi doktor araştırıyorum(

canım sanada çook geçmiş olsun.evet bi arkadasımızında kızında vardı ama kaybolmuştu.inşallah en kısa zamanda kaybolur canım.moralini yüksek tutmaya çalış kuzum.dualarım sizinle arkadaslarımsenağlama

offf offff
demirciğim..allah razı olsun senden excite ve benim şuan dualarınıza ihtiyacımız var...

sağolasın Tatoş dua ediyorum inşallah bebişim sağlıklıdır. doktor iyi bir hoca görmeli riske atmayalım dedi.ben de şimdi doktor araştırıyorum(

başka bir doktorada görünseydin canım..
ama içinin rahat etmesi için deyatlı utrason şart...
inşallah güzel haberlerimizide arkadaşlara veririz...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi bir doktor bulmakda gerçekten zor...
istersen bu konuyla ilğili bir başlık aç...
belki birkaç arkadaş sana isim önerebilir...
:1hug::1hug:

offf offff
demirciğim..allah razı olsun senden excite ve benim şuan dualarınıza ihtiyacımız var...

selam kızlar,rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.(TATOŞ,EXCİTE),benimde yarın kontrolüm var.bebegimin durumunu çok merak ediyorum.özellikle kilosunu doktoruma soracam.geçen çarşamba kıpırdamaya başladı çok heycanlandım.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:CüvCüv:

tatosum birtanemmm
canim cok üzüldüm gecmis olsun hic kötü düsünme , biliyorum zor ama moralini yüksek tut senin morale ihtiyacin var ,dinlen cnm sürekli sakin is yapma ...
Allahin izniyle bunuda atlaticaksin ,dualarim sizinle
oglumla beraber dua ederken sizin icinde dualarimizi eksik etmicez ...

cnmm gecmis olsun
dualarimiz sizinle
rabbiminde izniyle ins. hepimiz meleklerimize sag saglim kavusuruz :teselli:

allah razı olsun canım..
hiçkimseyi rabbim evladıyla sınamasın..
inanki çok zor...
excite ve benim ve de bizim gibi olan insanlardan dualarınızı esirgemeyin...

çok saol güzelim...a.s.
seninde güzel haberlerini bekliyoruz...
rabbim yavrunu sana bağışlasın...:1hug:

demircool, lavanta, cimcime hepiniz çok çok sağolun yazdıklarınız dualarınız benim için moral oluyo inanın...Allah hepimize bebişlerini sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah..

TATOŞ,EXCİTE canlarım çok çok geçmiş olsun,umarım en kısa sürede bebişlerinizin güzel haberlerini alırsınız.Ne olur moralinizi bozmayın bebişler daha çok etkilenmesin,biliyorum çok zor ama iyi düşünmeye çalışın,dualarımız hep sizinle.Allahım tüm bekleyen anneciklerin kuzusunu kucağına sağlıkla kavuşturmak nasip etsin..

excite ve tatoş canlarım ikinize de acil şifalar inşallah sağlık haberlerini en kısa zamanda alırsınız allah yardımcınız olsun hepimizin allah yardımcısı olsun canlarım ben bugün amniyosentez i yaptırdım ama
sonuçlan 14 kasım dediler o zamana kadar beklemek çok zor nasıl geçer bilmem o günler tekrar geçmiş olsun.

kızlar bende yarın sabah 9,40 da ayrıntılıya giriyorum.dualarınızı bendende esirgemeyin.inşallah bir sorun çıkmaz

CAnım üzülme her şerde bir hayır vardır Allah büyük korkma inşallah bebişlerimiz sağ salim kucaklarımızda olur dua edelim bol bol isyan yokkkklava:

Excite geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah düzelir herşey canım

EXCİTE çok geçmiş olsun canım aynı sorunu ertesigün yaşadı aramızda onun kızının da beyninde 4 tane kist bulunmuştu çok şükür iyileşti onun açtığı bir sayfa var oraya girersen daha ayrıntılı bilgin olur dualrımız seninle canım
Tatoş geçmiş olsun canım sanada sıkın biraz daha dişlerinizi zor zamanları atlattık inşallah bundan sonrası da çabucak geçer bol bol dinlen yorma kendini

CAnım üzülme her şerde bir hayır vardır Allah büyük korkma inşallah bebişlerimiz sağ salim kucaklarımızda olur dua edelim bol bol isyan yokkkklava:

ZATEN DUA ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR ELİMDEN...:Saruboceq:
SANKİ HERŞEY AVUÇLARIMIN ARASINDAN KAYIP GİDİYOR VE BEN SADECE
SEYREDİYORUMMMM...:a015::a015:

kızlar bende yarın sabah 9,40 da ayrıntılıya giriyorum.dualarınızı bendende esirgemeyin.inşallah bir sorun çıkmaz

CANIM BEBEĞİN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ...
DUALARIM HEM KENDİMLE HEM SİZLERLE :Saruboceq::Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın, sıkma canını a.s. bende bu hafta sonu ayrınıtılaya giricem aynı zamanda şeker yüklemesi yapılacak inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz.

Koroid pleksus beyinde bulunan ve beynin içinde bulunduğu sıvıyı üreten bir dokudur. Bu dokunun içinde içi sıvı dolu ve koroid pleksus kisti diye adlandırılan kistler bulunabilir. Bu kistler normal gebeliklerin de %2'sin de bulunabilir. Bu kistler genellikle gebelik ilerledikçe genellikle kaybolurlar ve bebeğin beyin gelişimini veya zekasını etkilemezler. %90'dan fazlası 28. gebelik haftasına kadar kaybolur ve kaybolduktan sonra tekrar oluşmazlar.

Ancak bu kistlerin küçük bir kısmı trizomi 18 (Edward's sendromu) denen kromozomal bozukluk sendromu ile birlikte olabilir. Ancak koroid pleksus kisti bu sendromun tek belirtisi değildir. En sık trizomi 18 eşlik etmekle beraber dha nadiren trizomi 21 yada trizomi 13 de eşlik edebilir. Bu nedenle koroid pleksus kisti saptanan hastalar ayrıntılı ultrason ile başka anomalilerin varlığı açısından araştırılmalıdır. Ayrıca anne yaşı ailede kromozomal hastalık olup olmadığı ve üçlü tarama testi sonuçları da değerlendirilmelidir. Eğer ultrason ve diğer bahsedilen testler normalse bunun izaole (tek başına) bir kist olduğu düşünülür, kromozomal anomali olmayacağı düşünülür ve amniosentez önerilmez, gebeliğin normal takibine devam edilir, ek girişim yapılmaz. (alıntı)

Tatoşcum çok geçmiş olsun, bebeğinin iyi olmasına çok sevindim kendine çok dikkat et bol bol uzan dinlen ve temizliği, yemeği boşver hem az kaldı inşallah kalan bu süreyidi hayırlı bir şekilde geçiririz.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…