2009 Şubat Anneleri

bende merak ettim
özel mesajda yazamiyoruz ...
ssaslan sen nasilsin cnm iyi oldunmu biraz ?

kizlar hepinize iyi geceler benim bas agrim hayla gecmedi dünden beri devam ediyor (
öpt hepinizii

allah sabır versin canım şu an bende senin durumunu yakın sayılırım çok zor bişey
seni çok iyi anlıyorum bende 21 haftalığım ama benim de sorunlarım çıktı.

Allah sana ve eşine sabırlar versin.

iyi geceler kızlar..umarım herkes iyidir.ya benim midem çok yanıyor napıcam yardım edin işte duramıyorum yanmadan....hepinize iyi uykular...bebişler mışıl mışıl uyusunlar..........

Başın sağolsun canım, bugün aldığım 2. kötü haber bi arkadaşın da bebeğinde özür olduğu için almışlar Allah sabırlar versin içim çok kötü oldu okuyunca....

meleğim ve aşkım başın sağolsun allah sabır versin inşllah yakın zamanda tekrar bir melek verir sana rabbim

iyi geceler kızlar..umarım herkes iyidir.ya benim midem çok yanıyor napıcam yardım edin işte duramıyorum yanmadan....hepinize iyi uykular...bebişler mışıl mışıl uyusunlar..........

Ben devamlı Rennie nin çiğneme tabletini kullanıyorum çok memnunum arada acı ve baharatlı yediğim zaman kurtarıcım oluyor gerçekten

banada doktorum bugün rennienin şurubunu verdi bakalım işe yaracakmı ama en iyisi buymuş

meleğim ve aşkım başın sağolsun canım Allah yeni bir melek göndersin sana inşallah o da sana sıkı sıkı tutunsun gerçekten çok zor ama Allah sabır versin

kızlar sizde de kuyruk sokumu ağrısı oluyor mu ben hiç sırt üstü yatamıyorum bazen gece uyandığımda kitlenmiş gibi oluyorum eşim elimden tutarak beni döndürüyor bir aydır var bu ağrı doktor erken başaldı ağrıların dedi sizde durumlar nasıl ben kilolu başaldım hamişliğe acaba kilodan mı diyorum ha bir de ayaklarım okuldan gelince müthiş şişiyor resmen ayak numaram büyüdü hiç bir ayakkabım olmuyor

Günaydın güzel hamişler iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.Sanırım pek kimsecikler yok henüz.

GÜNAYDIN KIZLAR ben 23 haftalık hamileyim ama iki gündür biraz fazla yürüyorum ve acayim kasıklarım agrıyor onun haricinde şimdilik başka bir agrım yok herşey normal görünüyor ama ben yinede korkuyorum allah hepimizin bebeklerini kuagına almayı nasip etsin.

Benim de kuyruk sokumumda ağrı oluyor ama çok yorulduğumda yürüdüğümde ya da ayakta kaldığımda oluyor. Ayaklarımdaki şişmeler de yine hafta içi çalışırken akşamları oluyor. Bir numara büyüyor. Sanırım artık olacak bunlar.. Ağırlaşıyoruz. Vücut dengemiz değişiyor.

geçmiş olsun. hakkaten arka arkaya aksilikler yaşamışsın. ben artık yaşadığım tüm aksiliklere aman diyorum üzerimde nazar varsa böyle çıksın. doğum ve sonra bebeğin sağlığı iyi olsun, önemli olan bu.

ah canım çok üzüldüm ya. okuyan ağlamıştır eminim. ne söylesek sana teselli olmaz biliyorum. acını yürekten paylaşıyorum. yüce rabbim sana sabırlar versin.

canım benim de bazen çok yanıyor. dr. bir şurup verdi ama hala güvenip de içemedim. fakat gece yatmadan yarım saat kadar önce şekersiz süt içiyorum o çok iyi geliyor. gün içinde de ılık süt iyi geliyor.

günaydın kızlar
meleğim ve aşkım durumuna çok üzüldüm canım Allah sabır versin Rabbim yeni bir bebekle acını unutturur inşallah
biz de dün doktordaydık doktoruma bu ayrıntılı ultrason değil mi diye sordum ben her seferinde ayrıntılı bakıyorum zaten dedi ama ultrasonu öyle 4 boyutlu renkli falan değil hiç bir problem yok olsa söyler gereğini yaparız dedi.i renkli dopler olayını sordum gerekli değil ben gerekli görürsem yaptırımaya gönderirirm, 4 boyutluyu da hatıra kalmasını istiyorsan yaptır yoksa o da şart değil dedi ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi kafam karıştı kızlar ya ne dersiniz radyoloji uzmanına ayrıca ayrıntılı ultrason yaptırayım mı gerek var mı sizce??? Bu arada oğlum da 400 grammış yalnız ben 3 kilo almışım fazlaymış diğer aya sadece 1 kilo alacakmışım bakalım başarabilecekmiyiz toplamda 5 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…