2009 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür herşey normal sağolsun doktorumuz herşeyi açıklayarak tek tek ultrasonda göztererek anlattı herşeyi iyi fakat 2 gün gerideymiş biraz zayıf dedi 410grmış miniğim:asigim: beslenmeye dikkat dedi ben yine bir kilo almışım ama kendime almışım:çok üzgünüm:bebeğe faydalı şeyler yemem gerekiyor günde 7-8 ceviz ve yoğut bunları atlama dedi krampları ve miyde yanması için ilaç verdi miyde yanması için özelikle miydeyi fazla şişirme yemekten hemen sonra uzanma ve geç satte yemek yeme dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bu seferde şeker yükleme testi yapılıcak

tatoş çok geçmiş olsun şimdi okudum allah yardımcın olsun arkadaşım bebeğini kucağına almayıda nasib etsin

merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür herşey normal sağolsun doktorumuz herşeyi açıklayarak tek tek ultrasonda göztererek anlattı herşeyi iyi fakat 2 gün gerideymiş biraz zayıf dedi 410grmış miniğim:asigim: beslenmeye dikkat dedi ben yine bir kilo almışım ama kendime almışım:çok üzgünüm:bebeğe faydalı şeyler yemem gerekiyor günde 7-8 ceviz ve yoğut bunları atlama dedi krampları ve miyde yanması için ilaç verdi miyde yanması için özelikle miydeyi fazla şişirme yemekten hemen sonra uzanma ve geç satte yemek yeme dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bu seferde şeker yükleme testi yapılıcak
BeyazBulut merhaba sen kaç haftalıksın bebegin 410 gr mış.bende bugün kontrole gittim benimkisi 20+6 haftalık 460 gr dedi doktorum iyiymiş.ben ilk aylarda çok kilo kaybettim şimdi yeni yeni alıyorum.allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:CüvCüv:

arkadaşlar destekleriniz için gerçekten minnettarım..rabbim hiç birinizi böyle sınamasın..
kanamam aralıklarla sürüyor yalnız yumurtalık kısımlarımın da ağrıması beni bitiriyor..sanki yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorum..
ağrı başlayıp tuvalete gidiyorum bu seferde kan boşalıyor az da olsa rahatlıyorum...dün akşam ağrıya dayanamayıp ağladım..çünki gerçekten canım yanıyor...
bu sabahda ilaçlarımı aldım ve kullanmaya başladım...umarım işe yararlar...

allahtan bebeğin hareketlerini hissedip rahatlıyorum...ayakda fazla kalamıyorum...yatamıyorumda yattığımda karnım sertleşip canımı yakıyor...
acıkcası ne yapacagımı şaşırdım...
:senağlama: :senağlama:
Tatoşcum tekrar geçmiş olsun biran önce toparlanırsın inşallah dualarımız seninle.:CüvCüv:

herkese tekrar teşekkür ederim...
Bugün yemek yapmak dişindahep yattim..hatta bir ara tam daliyordum ki uykuya yemek aklima geldi neredeyse yemeği yakiyordum...
Neyse ucuz atlattik...

Hepinizden rabbim tek tek razi olsun..iyiki varsiniz...

bu renkli dooplerler çok pahali uygun bir yer bilen varmi güzel hamişlerrr..
şunuda belirteyim benim siğortam yok..

arkadaşlar hamilelikte tetanoz aşısı yaptıranınız varmı birde yaptırdıysanız bir zararı varmı.cevap yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar destekleriniz için gerçekten minnettarım..rabbim hiç birinizi böyle sınamasın..
kanamam aralıklarla sürüyor yalnız yumurtalık kısımlarımın da ağrıması beni bitiriyor..sanki yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorum..
ağrı başlayıp tuvalete gidiyorum bu seferde kan boşalıyor az da olsa rahatlıyorum...dün akşam ağrıya dayanamayıp ağladım..çünki gerçekten canım yanıyor...
bu sabahda ilaçlarımı aldım ve kullanmaya başladım...umarım işe yararlar...

allahtan bebeğin hareketlerini hissedip rahatlıyorum...ayakda fazla kalamıyorum...yatamıyorumda yattığımda karnım sertleşip canımı yakıyor...
acıkcası ne yapacagımı şaşırdım...
:senağlama: :senağlama:

Tatoşcum çok geçmiş olsun canım. Sakın moralini bozup umutsuzluğa kapılma. Bak görüceksin bu günler çabucak geçicek. Biraz daha dişini sıkarsan bebişin sana sağlıkla gelicek. Ne olursa olsun yatmaya ve uzanmaya çalış, en rahat ettiğn şekilde mutlaka yatmalısın. Allah senin ve bebişinin yardımcısı olsun arkadaşım. Allaha emanet olun.

Beyza cim çok saol canim....,
rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..inanki çok zor...
Sende sağlikla kucagina bebeğini alirsin inşallahhhh..
Inanki kendime ettiğim kadar dualar sizlerede ediyorum...

bu renkli dooplerler çok pahali uygun bir yer bilen varmi güzel hamişlerrr..
şunuda belirteyim benim siğortam yok..

Tatoşcum ben ethica incirli hastanesine gidiyorum,doktorumun kullandığı ultrason renkli ayrıca 4 boyutlu olarakta gösteriyor ve extra bi muayne ücretide istemedi.yani ayrıntılı ultrasonu kendisi baktı radyoloğa gitmedim.sadece hani cdye falan kaydetmiyor.ben memur olduğum için muayneye 5 ytl ödüyorum normal muayne ücretide 60 ytl imiş.
bunun dışında illaki görüntüleme merkezlerinde bakılsın diyosan en uygun 150 ytlye bi yer duymuştum.

arkadaşlar hamilelikte tetanoz aşısı yaptıranınız varmı birde yaptırdıysanız bir zararı varmı.cevap yazarsanız sevinirim.

canım ben doktoruma sordum yaptır bi sakıncası yok dedi.fakat benim ablam sağlık ocağında ebe ve dediki sağlık ocaklarında ücretsiz yapılan aşıların içinde tetanoz ve artı difteri varmış,doktoruna söyle aşıyı yazsın eczaneden al öyle vurdur dedi.Yani bi sakıncası yokmuş ama yinede sırf tetanoz içerikli olanı vurdurmamız daha sağlıklıymış

Tatoşcum ben ethica incirli hastanesine gidiyorum,doktorumun kullandığı ultrason renkli ayrıca 4 boyutlu olarakta gösteriyor ve extra bi muayne ücretide istemedi.yani ayrıntılı ultrasonu kendisi baktı radyoloğa gitmedim.sadece hani cdye falan kaydetmiyor.ben memur olduğum için muayneye 5 ytl ödüyorum normal muayne ücretide 60 ytl imiş.
bunun dışında illaki görüntüleme merkezlerinde bakılsın diyosan en uygun 150 ytlye bi yer duymuştum.

:1shok::1shok::1shok:
HIMMM AMA BEN YİNE ARAŞTIRAYIM VALLA PAHALI GELDİ AÇIKCASI..
TEŞEKKÜRLER CANIMMM:1hug:

BeyazBulut merhaba sen kaç haftalıksın bebegin 410 gr mış.bende bugün kontrole gittim benimkisi 20+6 haftalık 460 gr dedi doktorum iyiymiş.ben ilk aylarda çok kilo kaybettim şimdi yeni yeni alıyorum.allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:CüvCüv:

ben 22 haftalığım canım bebiş biraz zayıfmış doktor öyle söyledi beslenmeme dikkat etmem gerekiyor takibe alıcaz sorun olursa ben seni uyarırım dedi

ben bugün yaptıracaktım aşımı fakat geç kaldım yarın öğeln paydosunda yaptırıcam benim doktorum gerek yok dedi ama hemşire arkadaşım var sen yaptır yinede nolur nolmaz dedi

kızlar herkese selam.ben uzun zamandır takip ediyorum bende şubat annesi olucam allah kısmet ederse.22 haftalık olduk bizde oğlumla.benimde hamilelik dönemim biraz sorunlu geçti ama allaha şükürler olsun gene.en başta hamiel değilken içmediğim kadar antibiyotik içtim.hatta bir operasyon bile geçirdim lokal anesteziyle 4 aylıkken kuyruk sokumunda abse oluştu acısından günlerce oturamadım.arkasından akıntı arkasından idrar yollarında iltihap ama genedeb şükretmek lazım galiba tabi sorsanız şu anki psikoljimi sıfır .kafamda gece gündüz sadece bebeğim.annelik gerçekten çok kutsalmış.

kızlar dün yazamadım dün bebişimizi gördük çok iyi sadece biraz kilolu:asigim:633 gr olmuş doktorum böyle giderse tombul bir bebeğin olur sende 20 k,lodan fazla alırsın sonra nası vericem diye düşünürsün dedi bebek zayıf doğsada toparlar kendini dedi tatlıyı tuzluyu yasakladı bi hafta ilerde gidiyo dedi kendimi çok kontröl etmem lazım çok yiyi odum farkındaydım ama artık dikkat ediyorum bi dahahi gittiğimde hiç kilo almadan gitmeyi hedefliyorum bir ay içinde 3 kilo almışım bunun dışında bebğim gayet sağlıklı hiç bir problem yok sadece bu sefer yüzünü çok dönmedi üzüldüm:1no2:

slm kızlar gecen hafta 22 haftalık erken dogumla bebegımı kaybettım melegım kus mısalı annesını bırakıp gıttı 5 aydır yatıyordum ama olmadı kucagımıza alamadık sımdı kara toprakların altında yatıyo bebegım evlat acısı cok zormus ılk gozagrımız gıttı dayanamıyorum hep aglıyorum allahım bebeklerınızı sıze bagıslasın

slm kızlar gecen hafta 22 haftalık erken dogumla bebegımı kaybettım melegım kus mısalı annesını bırakıp gıttı 5 aydır yatıyordum ama olmadı kucagımıza alamadık sımdı kara toprakların altında yatıyo bebegım evlat acısı cok zormus ılk gozagrımız gıttı dayanamıyorum hep aglıyorum allahım bebeklerınızı sıze bagıslasın

allah sabır versin canım
kolay atlatılabilecek bir durum değil
böyle bir ihtimale yaklaşmanın psikolojisini yaşamış biri olarak ne kadar zor günler geçiriyor olduğunu tahmin ediyorum

sana ve eşine tekrar allahtan sabır diliyorum bebişin nur içinde yatsın

kızlar bu arada bebişim09 ortalarda görünmüyor bilgisi olan var mı?

merak ettim umarım iyidir

X