nestle iyi haberlerine sevindim canım
sıvı fazlalığı kötü bişey olsaydı dr bişeyler önerir gözünü korkuturdu
telaş yapmana gerek yoktur
demircool benim bebiş yüzünü sakladığından falan değil görememe sebebimiz
plasenta önde olduğundan ultasonun gönderdiği ses dalgaları plasentayı aşamıyor yandan görebilmek için de bebişin yüzü ile plasenta arasında yeterli oranda sıvı olması gerekiyormuş
bizim afacan plasentayı öpüyor gibi durduğundan sağdan baktı soldan baktı olmadı
dr kendince tepesinden falan bakıp burası burun burası alt çene burası üst çene diye gösterdi ama bizde potansiyel yok algılayamadık :))
Benim eşim zorla protein deposu bıldırcın yumurtası içiriyor bana gözümü kapıyorum burnumu tıkıyorum içiyorum mecburen
kızlar bende dün akşamdan itibariyle egzersize başladım.aman allahım neden daha önce başlamadım ki.çok rahatladım ya hem psikolojik olarak hem vücüdum rahatladı.sizede acil tavsiye ederim.
Neler yapıyorsun egzersiz olarak ben hala çalışıyorum işim yorucu değil ama gelip giderken yürüyüş yaptığımda bile kasıklarım acayip ağrıyor ki egzersiz yapsam neolur acabasenağlama
nestle iyi haberlerine sevindim canım
sıvı fazlalığı kötü bişey olsaydı dr bişeyler önerir gözünü korkuturdu
telaş yapmana gerek yoktur
sağol canım..valla doktorum o kadar sakin o kadar relax biri ki inan dünyanın en kötü haberini de verse o söylerken anlaşılmıyor...bu sıvı fazlalığıyla ilgili olarak diyabet olma ihtimali var...bakalım artık...sen de kendine çok çok dikkat et olur mu....şu afacanları 2 ay daha içerde tutasbilsek ondan sonra biraz rahatlayacağım....
iii akşamlar kızlar...
sabah kanama başladı gene ve acil olarak hastaneye gittim..utrasonla baktı kanamayla ilğili birşey bulamadı..bu arada
suyumun fazla olduğunu ..buda suyun erken gelmesine ve erken doğuma sebep verdiğini söyledi..
bebeğim şuan iyi olduğunu karnımdaki sertleşmeninde suyuyla alakalı olduğunu söyledi..şeker hastalığımından dolayıda suyum fazlaymış((
alttanda muayene etti canım çok yandı rahimin açılıp açılmadığını kontrol etmek içinmiş..
açıklık olmadığını söyledi..kanamanın kesilmesi için iğne ve ilaç yazdı..iğneyi vuruldum ilacıda yarın alıp kullanmaya başlıyacagım...
bol bol dinlenmek gerektiğini söyledi..yorucu işler yok artık dedi...
benden renkli doopler ve şeker yüklemesi yapılmasını istedi...
bakalım renkli içinde 130 ytl istedilerr...şeker yüklemesi içinde 40 ytl...
iii akşamlar kızlar...
sabah kanama başladı gene ve acil olarak hastaneye gittim..utrasonla baktı kanamayla ilğili birşey bulamadı..bu arada
suyumun fazla olduğunu ..buda suyun erken gelmesine ve erken doğuma sebep verdiğini söyledi..
bebeğim şuan iyi olduğunu karnımdaki sertleşmeninde suyuyla alakalı olduğunu söyledi..şeker hastalığımından dolayıda suyum fazlaymış((
alttanda muayene etti canım çok yandı rahimin açılıp açılmadığını kontrol etmek içinmiş..
açıklık olmadığını söyledi..kanamanın kesilmesi için iğne ve ilaç yazdı..iğneyi vuruldum ilacıda yarın alıp kullanmaya başlıyacagım...
bol bol dinlenmek gerektiğini söyledi..yorucu işler yok artık dedi...
benden renkli doopler ve şeker yüklemesi yapılmasını istedi...
bakalım renkli içinde 130 ytl istedilerr...şeker yüklemesi içinde 40 ytl...
canım çooook geçmiş olsun ya inan çok üzüldüm bitanem.çok şükür kuzunda bişey yokmuş.allahım sagsalim normal dogurmanı nasip etsin arkadasım.üzülme sakın üzülüpte meleğinide üzme:teselli:
aman geçmiş olsun canım ya
kanamanın bebişle bağlantılı olmaması iyi
bu arada bebişin iyi kilo almış
benimkisi 23+5 te 587gr çıktı
seninki şimdiden benimkine yetişmiş :)
Merhaba arkadaşlar;
Bugün benim de doktor randevum vardı. Doktor bebişimin beyninin sağ tarafında 9 mm'lik Koroid Pleksus kisti olduğunu söyledi( Ayrıntılı ultrason için bir perinatologa yönlendirdi. Ultrason sonucuna göre bebekte bir kromozomal anomali olup olmadığı belirlenecekmiş..Eğer bir anomali çıkarsa, ki bu anomaliler çok önemli olabiliyormuş, amniyosentez yapılacakmış! Müthiş moralim bozuldu canım sıkkın duyduğum andan beri. Hamilelerin %1'inde görülebilen bir durummuş, aramızda benzeri bir problem yaşayan var mı?
inanki çok moralim bozuk canım...
senağlamasenağlama
bu dördüncü hamileliğim..biri hariç bütün hamileliğimde çok çektim...senağlama
buda kötü sonuçlanırsa inanın psikolojim alttüst olur...senağlama
hamileliğimin başlangıcından beri hep sorun hep sorun...
yani isyan etmek istemiyorum ama ne yapıyım ellerimin boş kalmasından korkuyorum...