2009 Şubat Anneleri

slm herkese, nasılsınız ? ben kaç gündür giremiyorum, internetim çok zayıf malesef...

hadi bakalım gzel haberlerle gel canım...,bebeğin büyüdüğü için artık net bir şekilde tekmelerini hissedersin...:lepi:
uyuşma CADIARZU alla allaa ben öyle hissetmedim hiç..
sağına veya soluna dönerken bebeişin yer değiştirdiği için canın yanabilir..yavaş yavaş dön tatlım..artık büyümeye başladıkları için daracık yerde kolay olmuyor dönmeleri...
sağlıkla kucagına alman dileğiyle...:Saruboceq:

çok geçmiş olsun tatlım...
acaba mideyimi üşüttün yoksa bebiş şaçlanmaya mı başladı...CADIARZU
şaçlanmada mide bulantısı yapabilir canım...şakkıdı
canım mideni bastıracak şeyler yesen mesela tuzlu şeyler daha iyi...
tam yemeğe başlamıştın gene isteksizleştin...hayırdır...
devam ederse doktoruna danış canım..belki ekstra vitamin verir..
sağlıcakla kal :CüvCüv:güzel hamişim

benim de sağdan sola dönmlerimde bazen keskin ağrılarım oluyor, demek büyüdüğü için haaa, bir de bugün karnımda baya ağrı hissettim, ama bu rahim genişleme ağrısı değildi, yumurtam ağrıdı sızım sızım sızladı neden acaba?

bizdede isim heran değişiyor ...
benim istediğim ismi kimse beğenmiyor...ben esat istiyorum...
bugünde arkadaş bir isim önerdi..emir haktan hoşumada gitti yada kerem...
bakalım artık sağlıcakla doğsunlardaaa isim kolayyy

canım ayakda fazla dolaşmakdanda olabilir..birde ayaklarını üşütmemeye çalış...yalnız her fırsatta dinlendir kendini...
çünki bende kendimi yorduğum an öyle karnım ağrıyorki anlatama..
bol bol dinlen ve su iç canım...geçmiş olsun...

mrb kızlar bende oğluşumla bugün 23+6 olduk.cuma günü doktora gittim bebiş 608 gr olmuş bu haftada detaylı ultrosona girecekmişim.

maşallahhhh rabbim tamamına erdirsin..
kilosuda çok güzel...
hadi bakalım annesi utrasondaki resminide koyarsın artık teyzoşlarıda görsün minik paşanı...

sorma canim yaa napicagimi bilmiyorum öglen uykumdan uyandim muz yedim sonrada dolaptan bir kiloya yakin mandalin yedim simdi ,soguk soguk yiyebildim baya :dance:
hic ac hissetmiyorum kendimi ,doktorum iki tane daha vitamin veristi onlari aliyorum acaba balik yagidami bulanti yapiyor ?:uhm: aranizda balik yagi hapi alan varmi? benimki sari renkli cikardigim seyde sari renkteydi :uhm:
kocacim geldi cnm simdi bana omega 3 yagi almis yaninada portakal suyu falan almis
portakal suyunu bi icme gösteririm ben sana diyor kaydirigubbakcemile3
hepinize iiy geceler canlarim

ben diş problemi yaşıyorum, diş etlerim kanama yapıyor, ve kabarmış durumda, internetten baltım hamilwlikte yaşanan genel bir problammiş, mutlaka diş dokotrouna gidilmesi gerekmiş, aksi halde diş dökülmeleri bile görülebilirmiş, diş dokotruna gitmekten nefret ediyoruuummmmm, gitmemek için direniyorum abakalım nereye kadar direnebileceğim.

canım özel mesaj gönderecektim ama galiba özel mesajın ı acmamışsın kapalı yazamadım.

kızlar millet şikayetlerini sıralamış.ben de bugün galiba biraz fazla yedim öglen o kadar şiştim ki 1.5 lt su içtim hala şişkinlik hissi var.kızlar yaaaaaaa fazla olmamak kaydıyla rejime girmek gerekiyor bu gidişle.çok kilo aldım çooooookkkkkkkkkk.daha alacaklarım cabası

kızlar döndük hastaneden şükür
bebişim iyi
dr yatmanın faydası bebek iyi beslenmiş dedi
23+5iz 587gr olmuş
1 ay sonra kontrol dedi
yalnız bebişimizin yüzünü bir türlü göremedik
plasenta önde olduğundan sadece alnı görünüyordu
adamcağız acaba bir döner mi falan diye tekrar tekrar uğraştı ama nafilee
neyse sağlığı yerinde ya gerisi boş
bu arada tetanoz aşımı da oldum
bir de az önce tel ile test sonucumu aldım
randevu öğleden sonraydı 1de yemek yemiştim 2,5-3 gibi şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar yüksek çıkmış diye haftaya 100grlık yükleme yapılacak

ssaslan cnm iyi haberlerine cok sevindim
masallah kocaman olmus melegin
salikli olsunda cnm dedigin gibi dogumda süpriz yapip göstercek yüzünü seninki sanirim :))

Kızlar iyi akşamlar ben hafta sonu ablamda kaldım bol bol gezdik bu arada iştahımda artış var iyice şiştim sanki ((
cimcime sen neden sürekli meyve tost makarna falan yiyorsun yani taze sebze falan yemektense birde dolaptan mandalina yemişsin soğuk yemek de yapar mide ağrısı dikkatli ol .
ssaslan hadi gözün aydın canım wc izni çıktımı peki
Yeni arkadaşlar hepinize selam hoşgeldiniz .

kızlarr bugün hareket yok burada, noldu size be yaaaww,

demircool özel mesajımı açmaya çalışayım, ama internetim çok zayıf, inan buraya bile zar zor gönderiyor yazdıklarımı, internetim hızlanınca açayım,,

şsaslan çok sevindim iyi haberlerine, durumuna çok üzülmüştüm, ama şimdi kendini iyi hissetmene sevindim, şeker yüklemesi aç karna yapılıyormuş, belki o yüzden yüksek çıkmıştır sonuçların, ben sabah erkenden aç karna gidip yaptıracağım...

tatoşş sağol canım yazdıkların için, sen de iyisindir umarım,

cimcime hastalandın mı? geçmiş sayfaları okuyamıyorum internetim zayıf olduğundan, eğer hastaysan çok çok geçmiş olsun, çok kötü oluyor hamilelikte hastalık, bayramda ben de grip olmuştum da berbattı, hertarafım şiş salya sümük geziyordum, iğreeeennçççç,,,

biz yatıyoruz kızımla hepiniz iyi geceler, bu arada artık kızım dönmeye başladı galiba, karnımda aniden değişik hareketler oluyor.. he he he çok güzel ya bu hamilelik...

hemencik kilo konusuna da değineyim, biliyorsunuz ben de 5. ayıma kadar hiç kilo almamıştım, bayram haftası ve ondan önceki 1 haftada yani toplam 2 haftada birden 4 kilo almışım, doktor çok şaşırdı tabi eşimle bizde,, çok ciddi uyarılarda bulundu, gözümü korkuttu ,

işte 1 hafta oldu dikkat etmeye başlayalı, ekmeği kestim, günde 1 ya da 2 dilim yiyorum,

çikolata tarzı abur cunurları bıraktım, bol meyve ve sebze tüketiyorum, 1 haftada 300 gr vermişim, spor yapmadan gayet iyi buldum ben gidişatımı,dikkat etmeye devam edeceğim,

kilo vermem önemli değil de hiç değilse 6. ayımı bu kilomu koruyarak tammalamak istiyorum, 1 kilo almak bile bana yük olacak, çünkü son üç ayda en az 10 kilo alacağımı düşünüyorum, herkes fazla alındığını söylüyor son 3 ayda,

sizler de dikkat edin kızlar, bebek kendi alacağını alıyor gerisi size kalıyor, estetiğin dışında bebekte kalp anomalileri,veyahut şeker hastalığı oluşabiliyormuş, benim babamda da şeker olduğu için, özellikle benim kiloya dikkat etmem gerkiyormuş.

.bir de 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak, Allah orusun diyabetlisin derse ben korkarım bebeğime bişey olacak diye...

şu şeker yüklemesini inşallah sağlıklı şekilde atlatırım..

geçen hafta çok iştahlıyım deyip kendine nazar değdirdin. geçmiş olsun canım. tuzlu yağsız peynir ve ekmek yiyince benim midemi bastırıyor mide bulantım geçiyor böyle durumlarda. istersen bir dene.

günaydın kızlar bugün kontrölüm saat 4te gelince yazarım iyi haberlerle geliriz inşallah

ssaslan çok sevindim iyi haberlerine. ayağa kalkmak konusunda ne dedi namık bey? devam mı bu şekilde?

Canım çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına
şekerinde yemek yediğinden dolayı yüksek çıkmış olabilir, aç karınla yapılması gereken bir test inşallah haftaya normale döner . Bende haftaya yaptırıcam bakalım nasıl çıkıcak sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…