2009 Şubat Anneleri

bir yerde allahın takdiri diyorsun işte. dilerim tanrım bizlere tombul sağlıklı bebekler versin. şöyle ele gelsinler de rahat rahat tutabilelim onları.

amin canımmmmmmmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım ya hayırlısıyla atlatalım bu günleri...bu gün de sonuçları doktorumuza göstereceğiz...bakalım plasenta ne durumda onu bir sorucam...hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum....

amin canımmmm:Saruboceq:
hadi bakalım doktoruda tekrar görsün seninde için rahatlasın teyzoşlarınında...
bu benim plesanta hala aşağıda bende fırsatım olursa buğün yarın doktora gideceğim..
bakalım benim paşama ne diyecek..
karnımın alt tarafı ağrıyor...fisfisfis
sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi...:bbo:
herhalde plesanta yüzünden diye düşünüyorum...:1no2:
mutlaka doktoruna sormayı unutmaaa..
birde tekrardan kilosunu boyunu falan ssor bakalım..iki doktorun arasında bir fark varmı?kaydirigubbakcemile5
k.i.b allaha emanet olun...

neşeciğim moralini bozma güzelim...
hayır o dağilde iki hafta nasıl geçer işde o zor..beklemek kadar kötü birşey yok...
rabbim yardımcın olsun...

neşeciğim moralini bozma güzelim...:teselli:
hayır o değilde iki hafta nasıl geçer işde o zor..beklemek kadar kötü birşey yok...
rabbim yardımcın olsun...:Saruboceq:

ya kuzum bu ayrıntılı dedikleri renki oluyor dimi?benimde bu çarşamba randevum varda merak ediyorum :smiley-cool:

yaptırdım ama inan renkli olup olmadığını bilmiyorum. çünkü girerken çok endişeliydim 3 lü taramada 1 değer sınıra yakın çıkmıştı. o konu netleşecekti. ekrana hiç bakamadım. bana dönük değildi. sus pus yattım dr u dinledim sadece.

nesecim dualarımız seninle. ama 2 hafta uzun süre.kafanı meşgul edecek bişeylerle ilgilen lütfen. ben de ayrıntılı ultrasona girmeden önce endişe içinde 4 hafta geçirdim. o işlem bitene kadar yıllar geçti sanki. çok zor oluyor biliyorum. ama derdini veren allah mutlaka dermanını da veriyor. ben sonuçların iyi geleceğine inanıyorum. şimdilik başka ihtimal düşünme sonra boşuna kendini üzmüş olursun.

lavanta / nilda / bebişçimkayra aramıza hoşgeldiniz. hepimiz için sağlıklı huzurlu doğumlar diliyorum.
ssaslan umarım bebek aşağılarda değildir. en azından tuvalete gidebilme izni çıkar dr. dan.
gaz çıkarma olayına gelince vallahi ben de bunu hep düşünmüşümdür. hatta kafamda şöyle bir plan yaptım. gazın geleceğini hissettiğimde şifreli birşey söyleyeceğim yakınlarım oda kalabalıksa birşeyi bahane edip odayı boşaltacak. ama ziyarete gelmiş kişiler de ne bahane edilip odadan çıkarılır onu bulamadım. aman ne yapalım birazcık da utanmaz olmak gerek galiba. bir de doğumdan sonra yatağa sermek için alt bezi diye bişey satılıyormuş. doğumdan sonra kanama olacak ve hemen çamaşır giyemeyeceğiz ya. ay galiba hepimiz doğumda halka açılacağız. :)

mrb kızlar bende oğluşumla bugün 23+6 olduk.cuma günü doktora gittim bebiş 608 gr olmuş bu haftada detaylı ultrosona girecekmişim.

gaz olayı zor kızlar..rabbim kolayca çıkarmamızı sağlasın..sırnaşık şey
özelliklede susuzluk...aman allahımmm resmen yanıyorsun ve su içmek yasak..(sezeryan çıkışı)
evet doğumdan çıktıktan sonra yatağa sermek için alt bezi şart..çok yoğun bir kanama olduğundan dolayı yatak çarşaf üst baş resmen batıyor..
bu yüzden bir tane değil birkeç tane şart bu bezlerden..anca kurtarırız...
ayyy işte en kötüsü çırılçıplak yatırılıyorsun ameliyat masasına...
normal olursa gecelikle yuapabiliyorsun...
sadece bir kişi görmüyorki onca kişi görüyor ama oanda insanın aklına biran önce kurtarayım daa gerisi boş...

rabbim kolaylık versin...
:Saruboceq::Saruboceq:

gaz olayı zor kızlar..rabbim kolayca çıkarmamızı sağlasın..sırnaşık şey
özelliklede susuzluk...aman allahımmm resmen yanıyorsun ve su içmek yasak..(sezeryan çıkışı)
evet doğumdan çıktıktan sonra yatağa sermek için alt bezi şart..çok yoğun bir kanama olduğundan dolayı yatak çarşaf üst baş resmen batıyor..
bu yüzden bir tane değil birkaç tane şart bu bezlerden..anca kurtarırız...
ayyy işte en kötüsü çırılçıplak yatırılıyorsun ameliyat masasına...
normal olursa gecelikle yuapabiliyorsun...
sadece bir kişi görmüyorki onca kişi görüyor ama oanda insanın aklına biran önce kurtarayım daa gerisi boş...kaydirigubbakcemile3

rabbim kolaylık versin...
:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu arada en zor iş sanırım isim bulmak. ben oğluma sarp ismini koymak istiyorum değişik ve güzel geliyor sizce nasıl?

isim bulmak gerçekten çok zor oğluma göktuğ ismini koymak istiyorum bunada ani karar verdim gerçi ama daha seçeneklere açığım kararsızım yani...

kızlar bu arada en zor iş sanırım isim bulmak. ben oğluma sarp ismini koymak istiyorum değişik ve güzel geliyor sizce nasıl?

canım bence güzel bir isim sarp. bende göktuğ koymak istiyorum ama daha vaktimiz var belki daha sonra fikrimiz değişir...ne dersin... a.s.

Nildacim pardon cetvelini şimdi gördüm az önce görmediğim için sordum..
Gözlerim bozuluyor galiba :uhm:
Bu arada sağlikla kavuş paşana

canım estafurullah nolacak bugün 20 hafta 5 günlük oldu yarı yolu tamamladık hayırlısıyla... bu hafta amniyosentez sonuçlarını alıcam ayrıntılı ultrasona giricem inşallah herşey yolunda gider... çok endişeliyim... :1no2:

isim bulmak gerçekten çok zor oğluma göktuğ ismini koymak istiyorum bunada ani karar verdim gerçi ama daha seçeneklere açığım kararsızım yani...

aramıza hoşgeldin nildacım bebişlerimizin günleri aynı doğum tarihleri ve satlarımız da aynıdır herhalde hesaplayıcılar doğuma 25 şubat diyor ya bakalım bu arada göktuğ ismi çok güzel ben de çok beğenirim göktuğ ismini biz iki isim düşündüğümüz için kısa olanlardan bakıyoruz şimdilik anıl diyoruz ya daha zamanımız çok buluruz elbet güzel bir isim

kizlar mmeraba nasilsiniz?
ben bu gün hic iyi degilim gece 3 de migde bulantisiyla uyandim saat 1`e kadar bi kac defa cikardim
kahvalti falanda yapamamistim
sonra biraz uzaniyim dedim uyuyakalmisim yarim saat önce uyandim
muz yiyim dedim ama zar zor yedim
sanki cok tokmusum gibi
sabahtan beri tek yedigim sey muz simdi biraz zar zor biseyler yemege caliscam yogurt falan ..

Herkese merhaba arkadaşlar

Bu sıralar işler çok yoğun siteye girmemle çıkmam bir oluyor. Yazılanları çok zor takip ediyorum. Detaylı ultrasonlara başlamışsınız bende haftaya perşembe giricem inşallah. Önceden doktora gidene kadar çok merak ederdim oğluşumu acaba iyi mi diye? Şimdi çok şükür hareketlerini çok net hissediyorum her gün içim rahatlatıyor. Bir de kızlar sabahları karnımda bir uyuşma gibi bir ağrı gibi bir şey oluyor benim. Sizin de oluyor mu böle şeyler? Bugün de zaten uyku sersemliği sağımdan soluma dönerken çok canım yandı. Artık ağırlaşmaya başladık ve ben çok heyecanlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…