- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
bir yerde allahın takdiri diyorsun işte. dilerim tanrım bizlere tombul sağlıklı bebekler versin. şöyle ele gelsinler de rahat rahat tutabilelim onları.
amin canımmmmmmmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir yerde allahın takdiri diyorsun işte. dilerim tanrım bizlere tombul sağlıklı bebekler versin. şöyle ele gelsinler de rahat rahat tutabilelim onları.
neşeciğim güzel haberlerini bekliyoruz...
dularım seninle..ama içim rahat bebeğin ve sen çok iyi sonuçla geleceksiniz..(inşallah)
inşallah canım ya hayırlısıyla atlatalım bu günleri...bu gün de sonuçları doktorumuza göstereceğiz...bakalım plasenta ne durumda onu bir sorucam...hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum....
ya kuzum bu ayrıntılı dedikleri renki oluyor dimi?benimde bu çarşamba randevum varda merak ediyorum :smiley-cool:
lavanta / nilda / bebişçimkayra aramıza hoşgeldiniz. hepimiz için sağlıklı huzurlu doğumlar diliyorum.
ssaslan umarım bebek aşağılarda değildir. en azından tuvalete gidebilme izni çıkar dr. dan.
gaz çıkarma olayına gelince vallahi ben de bunu hep düşünmüşümdür. hatta kafamda şöyle bir plan yaptım. gazın geleceğini hissettiğimde şifreli birşey söyleyeceğim yakınlarım oda kalabalıksa birşeyi bahane edip odayı boşaltacak. ama ziyarete gelmiş kişiler de ne bahane edilip odadan çıkarılır onu bulamadım. aman ne yapalım birazcık da utanmaz olmak gerek galiba. bir de doğumdan sonra yatağa sermek için alt bezi diye bişey satılıyormuş. doğumdan sonra kanama olacak ve hemen çamaşır giyemeyeceğiz ya. ay galiba hepimiz doğumda halka açılacağız. :)
lavanta / nilda / bebişçimkayra aramıza hoşgeldiniz. hepimiz için sağlıklı huzurlu doğumlar diliyorum.
ssaslan umarım bebek aşağılarda değildir. en azından tuvalete gidebilme izni çıkar dr. dan.
gaz çıkarma olayına gelince vallahi ben de bunu hep düşünmüşümdür. hatta kafamda şöyle bir plan yaptım. gazın geleceğini hissettiğimde şifreli birşey söyleyeceğim yakınlarım oda kalabalıksa birşeyi bahane edip odayı boşaltacak. ama ziyarete gelmiş kişiler de ne bahane edilip odadan çıkarılır onu bulamadım. aman ne yapalım birazcık da utanmaz olmak gerek galiba. bir de doğumdan sonra yatağa sermek için alt bezi diye bişey satılıyormuş. doğumdan sonra kanama olacak ve hemen çamaşır giyemeyeceğiz ya. ay galiba hepimiz doğumda halka açılacağız. :)
kızlar bu arada en zor iş sanırım isim bulmak. ben oğluma sarp ismini koymak istiyorum değişik ve güzel geliyor sizce nasıl?
Nildacim pardon cetvelini şimdi gördüm az önce görmediğim için sordum..
Gözlerim bozuluyor galiba :uhm:
Bu arada sağlikla kavuş paşana
isim bulmak gerçekten çok zor oğluma göktuğ ismini koymak istiyorum bunada ani karar verdim gerçi ama daha seçeneklere açığım kararsızım yani...