2009 Şubat Anneleri

İNŞALLAH CANIM..GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN...
BU KADAR ACIYA KATLANMANIN MÜKAFATINI ALIRSIN İNŞALLAH...:Saruboceq:

:CüvCüv:
hayırlı olsun canım..sağlıkla kucagınada almayı nasip etsin güzel allahım...:Saruboceq:

teşekkür ederim tatoş allah herkese hayırla kucagına almayı nasip etsin.benim yumurcak 20+4 günlük oldu bu hafta kontrole gidecem çok merak ediyom inşallah herşey yolundadır.:CüvCüv::

inşallah canım hayırlısıyla
kısmetse bizde şubatta doğacağız teyzesi.sırnaşık şey
kızın mı olacak oğluşun mu öğrendinmi
allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaa.s.

teşşekürler ays_bah a.s kısmetse oğluşumuz olacak.allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.:CüvCüv:

daha doğrusu takip editordum ama mesajlarla aranıza katılmak istedim bende şubat annesiyim aslında ocakta olabilir kısmet..........

arkadaşlar birde bu hamilelik çizelgesini nasıl koyabiliyoruz ben baktım ama pek bir şey bulamadım...

günaydın herkese dün giremedim misafirlerim olduğu için 3 aylık kızı var arkadaşımın onu bizim park yatakta yatırdık gerçekten kullanışlıymış iyi bir seçim yapmışız dün gece yorgunluktan heralde erkende uyumuşum bu sabahda 5 de uyandım tabi bütün gece abuk sabuk rüyalar görmeminde bunda etkisi çok kendimi huzursuz hissettim kalktım buraya bakıyım dedim

buarada neşecim geçmiş olsun inşşalah sorunsuz atlatırsın morelini yüksek tut ALLAHım güç versin sana

günaydın kızlar.dün pek giremeedim.misafirlerim vardı.aksamda kocişle cıktık bebişe az biraz bişeyler aldık.ay aldıkca alası geliyor insanın ama frenlemem gerek kendimi.yoksa batarız valla

yeni gelenler hoşgeldiniz bu arada.inşallah hepberaber sagsalim kuzucuklarımıza kavusuruz :)

inşallah canım ya hayırlısıyla atlatalım bu günleri...bu gün de sonuçları doktorumuza göstereceğiz...bakalım plasenta ne durumda onu bir sorucam...hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum....

Canım allah yardımcın olsun, inşallah haftaya hayırlı haberlerle dönersin. Dualarımız seninle :Saruboceq:

ne güzel olur. inşallah ayarlayabiliriz.

günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz randevumu aldım yarın gidiyorum bebişimi görmeye kimbilir nası büyümüştür her gittiğimizde şaşırtıyo bizi inşallah iyi haberlerle döneriz.sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar benim ara sıra sulu byaz akıntım oluyo. Bazen çamaşırım ıslanıyo. Sizlerde de oluyor mu? Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.

dr.akıntı olabilir demişti bana. kokulu akıntı enfeksiyon belirtisidir dedi. bence bu akıntılar normal ama sen yine de dr.una danış istersen.

ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak...arkadaşlar ultrasonu kadın doğum doktorunuz mu yoksa radyoloji doktoru mu yaptı?

benimkini radyoloji dr. u yaptı. anomali taraması imiş yaptığı şey. ona nazım geçmediğinden ekrana hiç bakamadım hatta. ama olsun. sağlığı yerinde dedi ya bana dünyaları verdi. sonuçları kendi dr. uma götürdüm. o da inceledi. zaten bana kendi dr.um bu radyoloji dr.unu önermişti. mutlaka o yapsın o çok dikkatlidir diye. bu işlemler için hiç para ödemedim. sağlık sigortam karşıladı.

ya kuzum bu ayrıntılı dedikleri renki oluyor dimi?benimde bu çarşamba randevum varda merak ediyorum :smiley-cool:

bir yerde allahın takdiri diyorsun işte. dilerim tanrım bizlere tombul sağlıklı bebekler versin. şöyle ele gelsinler de rahat rahat tutabilelim onları.

meraba arkadaşlar destek leriniz için çok çok teşekkür ederim ne olur dua larınızı esirgemeyin
yarın sabah 8,30 da amniyosentez olucak çok ta korkuyorum dua larınızı esingemeyin ben den
şimdiden teşekkür ederim inşallah herşey çok temiz çıkar.

neşeciğim güzel haberlerini bekliyoruz...
dularım seninle..ama içim rahat bebeğin ve sen çok iyi sonuçla geleceksiniz..(inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…