ya kızlar bu arada şu ruh halim kısmında "gazlı" diye bir seçenek olsa hiç düşünmeden onu seçerdim
doğal gaz üretim tesisleri gibiyim
insan büyük konuşmamalıymış onu öğrendim bu arada
biliyorsunuzdur sezeryan yaptıktan sonra bağırsaklarda bir problem olmadığını anlayabilmeleri için gaz çıkarmayı bekliyorlar
ben hep sezeryan olursam yanımda kendi annem veya eşim dışında kimse olmamalı yoksa gaz gelse de çıkartmam tutarım derdim
gelin görün ki şimdi kayınvalidem annem ve eşim devamlı biraradayız ve ilk zamanlar kastım kastım sonra bunun bebişi ve beni ne kadar zorladığını keşfedince artık ekstra rahat davranmak zorunda kaldım
kabus gibi
zaten hastanede yatarken her gün en az 2-3 farklı hemşire fitil koyup durunca eşim dalga geçip durdu benle
hatta hemşirenin biri gülmekten yerlere yattı- eşimin deyimiyle kendimi halka açtım da
aynen öyle canım sağolsun eşim parası olmasa bile bulur buluşturur verir..
her ay dr a para vermemize rağmen bir kez bile sesini çıkarmadı çok masraf oluyo gitmiyelim diye..
ama ben bu ay gitmicem 24 gün önce gördüm kızımı bu ayda dayanıcam gitmicem dr a önümüzdeki ay gidicem nasipse..eşime dedim o paraylada eksiklerimizi alırız dedim yok demedi yani :))
şeker testimde sağlık ocağında yapılacak ebe geldi 3-4 gün önce öyle dedi..
meraba arkadaşlar bugün büyük ultrason günüm dü herşey yolunda derken sorun çıktı çok moralım
bozuk bebeğim idrarını dışarı atamamış normal de yüzde 17 sıvı olması gerekirken benimki yüzde 20
çıktı buda sınır demekmiş amniyosentez yapılıcak önümüzdeki hafta inşallah temiz çıkar eğerki temiz çıkmazsa bizim isteğimizi değerlendiricekler ya hamileliğe devam yada sonlandıracaklar ne olur dua edin benim için çok ihtiyacım var eğer hamileliğe devam edersem bebeğim özürlü olucak neolur benim için dua edin inşallah sorun çıkmaz.
meraba arkadaşlar bugün büyük ultrason günüm dü herşey yolunda derken sorun çıktı çok moralım
bozuk bebeğim idrarını dışarı atamamış normal de yüzde 17 sıvı olması gerekirken benimki yüzde 20
çıktı buda sınır demekmiş amniyosentez yapılıcak önümüzdeki hafta inşallah temiz çıkar eğerki temiz çıkmazsa bizim isteğimizi değerlendiricekler ya hamileliğe devam yada sonlandıracaklar ne olur dua edin benim için çok ihtiyacım var eğer hamileliğe devam edersem bebeğim özürlü olucak neolur benim için dua edin inşallah sorun çıkmaz.