arkadaslarım canlarım ben cok şükür evime geldim öglen.allahım naslı rahatladım anlatamam.annemden babamdan kardesimden ayrılması zor oldu ama napalım.hergün tel de msn de konusuyoruz.böylesi daha iyi.siz neler yapıyorsunuz
yardıma derken yani yemek falan yapması için biri mi diyorsun anlamadım canım.
Saaslancim canim geçmiş olsun okudum yaşadiklarini üzüldüm inşallah daha iyisinizdir sen ve bebeğin allah yardimciniz olsun bebeğini sana bağişlasin
ben geçenlerde uğraştım bulamadım canım sen çözmüşsün nasıl olsa bana da resmin nasıl konulduğunu tarif edebilir misin?
Cimcimeeeeeeeeeeeeeeee ton baliği ve konserve yeme birdaha yaaaaaaaaaa zararli.büyük balik(ton baligi bu tarz baliklarda çinko var oyüzden tehlikeli)vee zaten konserve yasak...bizim dolapta duruyor valla hamile kalmadan önce ton baligi almistim hamile kaldiktan sonra yiyemedim halen içim g
idiyor yiyemiyorum..mesela konserve aprak sarma var içim gidiyor yiyemiyorummm..yeme bidaha normal taze balik yee..öpüyorum canim...
Annenle olanlara üzüldüm...annen adina..sonucta uzaksiniz sana hasret sende ona..annelere kirilmamak lazim sinirlenmemek..inan cok üzüldüm..aklima kendi annemde geldi..ben sinirli bi insanim hamile kaldiktan sonra dahada sinirli oldum..arifegünü annemle alisverişe ciktik..kalabaliktan snirlerim bozuldu yani birini dövsem rahatliycam o derece..anneme bagirdim bi ara.veee cokkkk üzüldüm 5 dk sonra niye bagirdim diye...anneme hiç kiyamam..sinirlenince agizdan kaciyo ama sonra cok üzülüyoruz..inaniyorum suan sende cok üzgünsün...öpüyorum hayatim iyi bak bebişlerinede kendinede
ssaslan canım geçmiş olsun. hiç hesapta yokken neler olabiliyor. hamilelikte herşeye hazırlıklı ve tedbirli olmak lazım. enfeksiyon erken doğum riski yaratıyormuş diye duymuştum ben de. küçücük bir sorun nelere sebebiyet veriyor. bana da herkes yürüyüş yap diyor. ben zaten tüm gün işyerimde yoruluyorum akşam eve gidip yemek v.s. ile uğraşıyorum. yürüyüş yapmaya halim mi kalıyor? her hamilenin koşulları, bünyesi farklı. bence en önemlisi kendimizi dinlemek. ssaslancım ameliyatın nerede yapıldı? kent te mi, 9 eylül de mi? çok geçmiş olsun tekrar. arkadaşım da 6 aylıkken 7 cm lik açılma ile erken doğum tehlikesi yaşamıştı. sürekli yatarak üstesinden geldi. çok sağlıklı bebeği oldu. senin de öyle olacağına inanıyorum. bizim dualarımız yeter sana.
denizlrm Allah kavuştursun. sayılı gün çabuk geçer.
ssaslan canım geçmiş olsun. hiç hesapta yokken neler olabiliyor. hamilelikte herşeye hazırlıklı ve tedbirli olmak lazım. enfeksiyon erken doğum riski yaratıyormuş diye duymuştum ben de. küçücük bir sorun nelere sebebiyet veriyor. bana da herkes yürüyüş yap diyor. ben zaten tüm gün işyerimde yoruluyorum akşam eve gidip yemek v.s. ile uğraşıyorum. yürüyüş yapmaya halim mi kalıyor? her hamilenin koşulları, bünyesi farklı. bence en önemlisi kendimizi dinlemek. ssaslancım ameliyatın nerede yapıldı? kent te mi, 9 eylül de mi? çok geçmiş olsun tekrar. arkadaşım da 6 aylıkken 7 cm lik açılma ile erken doğum tehlikesi yaşamıştı. sürekli yatarak üstesinden geldi. çok sağlıklı bebeği oldu. senin de öyle olacağına inanıyorum. bizim dualarımız yeter sana.
ah canım ya. okudukça içim bi tuhaf oldu. rabbim yavrunu sana bağışlasın. bu aşamaları atlatmışsınız. inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın canım. üzülme ve doktorunu dinle. moralini yüksek tut. dualarımız seninle canım.