2009 Şubat Anneleri

günaydın kızlaaaarr, kızımla hepinizi çok özledik, hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun, biz daha dün akşam geldik kayınvalidemlerden, ama tatil bana yaramadı, çok hastayım, grip oldum, salya sümük geziyorum vallahi, her tarafım kırılıyor, kas ağrısı yaşıyorum, çok çok kötü oldu ...

kayınvalidemlerin evi köyde, soğuk çarptı heralde, ne kadar dikkat ettiysem de, bünyem zayıfmış demmekki, şifayı kaptım..

kızlar slm.hepşinizi cok özlüyorum.biz kaynanamla kavga ettik.kötükedihüso eşimde ses cıkaramıyor annesine.bende kızıyorum sinirleniyorum.ama onun acısını eşime evimize varınca 10 mislisini cıkartacagım.görümce desen zaten kendi havasında konusmuyorum onada.arada sivri sivri laflar ediyo ama aldırmöıyorum.eşim sana karısacak en son kimse dedi.aöa anasına laf edemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrklava:klava:

kızlar bu arada, benim göbekte inanlılmaz bir değişim var, yan belimle birleşti, yan belim yavaş yavaş dolmaya başladı, ay bir tuhafıma gidiyor sormayın,fotoğrafını gönderirim yakında göbeğimin..

eee artık 20. haftaya girdik prensesimle, bu arada kendimin 20. haftasını kutluyorum, inşallah Allah tamamına erdirir, o melek kokusunu duyarım

kızımın adı netleşti gibi sanki, yani eşimle ben soran herkese o ismi söylüyoruz, kızımın adı ÜLKÜ olacakhihoyyyt

demircool neredesin peki şimdi, kader ortağım, bir sakin ol bakalım yaaaa, bu ne gerginlikkaydirigubbakcemile, kaynananla eminim isim yüzünden kavga ettiniz değil mi? diren canım, yumuşama,

bu arada benimkilerde çok büyük değişim var, zaten biliyorsun kayınvalidemleri çok severim, çok iyilerdir, benim de görümceler cadıdır, 1 tanesiyle hiç konuşmuyordum, bu bayram geldi sarıldı öptü, eşime de bizi barıştır demiş, ama bende tık yok, eşimle 3 gündür onun kavgasını yapıyoruz, neden yumuşamıyorsun diye kızıyor bana, ben de kazık yediğim yerden 2. kez alışveriş yapmak aptallık olur diyorum, aptal durumuna düşmek istemiyorum diyorum.. bakalım ne olacak,

inşallah sizin de aranız düzelir,,

aybüke çok geçmiş olsun canım..bol bol c vitamini al ...
kuzucuğunun adıda güzelmiş...inşallahhh hayırlı bir evlat olur canım....

demircool boşver anam aldırmaaaa...
bu kocaların hepsi aynı canımmm bizlere laf söylerler analarına gelince yokkkkk..
sen canını sıkma kuzucuğunu düşün ve mutlu ollll...

cimcimem maalesef benim oğlum kardeşini henüz kabullenmediii...
onu istemediğini söyleyip duruyor...
valla bu konuda bende ne yapacağımı bilmiyorumm...zamanla aşacaklar bu durumu elbettt:)))

öncelikle geçmiş olsun dinlen bol bol dinlenmeden geçmiyor bu hastalık malesef 20. haftanıda kutluyorum ALLAH yüzlerini görmemizide nasib etsin kıznında adıda hayırlı olsun ben bir türlü karar veremedim

buarada benim eşimde babasının adını koymak istiyorr...:senağlama:
büyük oğluma ben isim koymuştum bu seferde ben ismini koyacağım bana karışma diyorrr...
bende tamam dedim ama ben yinede kendi beğendiğim ismi söyleyeceğim...:teytey:
eşim ne derse desinnnnnn :teytey:
eşimin istediği isim MÜCAHİT
benim istediğim isim ESAT

bakalımm sağlıkla bir doğsunda önceeee.......

canım yaaa, neler gelmiş başına senin ve bebeğinin, inan çok duygulandım, tüylerim diken diken oldu, sizin için öyle yürekten dua ediyorum ki, dilerim herşey yolunda gider ve bebeğine en sağlıklı şekilde kavuşursunsenağlama, Allah yardımcın olsun, keşke senin için yapabileceğim birşey olsaydı..senağlama

öncelikle sakin ol bebişini düşün oda seninle birlikte geriliyor sakın eşine ve kayınvalidene sinirini belli etme özellikle kayınvalidene umursamıyomuş gibi davran hatta yapabiliyorsan umursama ne için kavga ettğiniz önemli değil hamilelik dönemi kadın için özeldir kimse için bu günlerini mahvetme bence sıkma canını herşey düzelir:teselli:

benim ufaklık çok yaramaz oldu kızlarrr ...durmuyor resmen yerindeee..tekmeler tekmeler anlatamamm...
bazen çabuk zaman geçsede alsam kucagıma diyorum ama bazendee bunca aradan sonra nasılda bakarım diyorum..tembelleştim yaaa iyiceeee...
iyice güçlendiklerindede dahada iyi hissedermişiz kuzucukların tekmelerini...
buarada arkadaşlar ikinci çocuğu isterseniz fazla ara vermeden yapın...inanki böyle dahada zor geliyor insana:))

benim fıstığımda öyle çok tekme atıyor ki, çok güzel bir şey yaaaa, hatta geceleri özellkile uynaıp tekmelerini dinliyorum, bazen 1 saat falan atmıyor korkuyorum, sonra sağa sola çalkalanıyorum hemen pıt bir tane atıyor, ve tekmeleri sertleşmeye başladı sanki, daha canımı acıtmıyor ama, ben buradayım diyor cadı..

günaydın kızlar. nasıl geçti bayramınız. benim bol koşturmaca bol misafir. bugün yine misafirim var.

kızlar artık oğluş bazen öyle tekmeler atıyo ki dışardan bile görünüyo. bugün tv izlerken uzanmıştım göbeğim 3cm kalktı indi. sonra dönüşü bile göründü. ayy çok süperdi.

galiba çukulatanın etkisi. aç karnına çukulata yersem deli gibi böyle tekmeliyo. şimdi de durmuyo. ama sabahki çok süperdi sırnaşık şey.

bebişimi çok özlediiiim. salı ya da çarşamba gidicez detaylı ultrason için. bide pazartesi sağlık ocağına gidicem. daha kaydım yok. bakalım aşı için ne zaman dicekler.

dün gece saat 2:00 te uyandım, boğazım yanıyor bir taraftan, burnum akıyır, gözlerim sulanıyor, belim ağrıyor, kaslarım ağrıyor, en kötüsü de uyuyamıyorum, gözümü kpattığım anda kabuslar görüyorum, dayanamadım, oturma odasına geçtim, tvyi açtım,sırtıma 2 tane yastık aldım, bir elimde peçeteler, bir elimde kumanda tv seyrettim, saaat 4:00 te yavaş yavaş gevşedim, saat 4. 30 da gözlerim kapanmış, tvyi kapadım, öylece oturma odasında uyuyakalmışım, saat 10: 00 da uyandım saate bakayım diye tv yi açtım, o da ne 15 tane şehit vermişiz, sinirim bozuldu, eşimi uyandırdim, kalk canım yine şehit vermişiz dedim, o da fırladı yataktan,,, bir tuhaf gece gün geçitdim, Allah Şehitlerimize rahmet eylesin, Ailesine sabır versin, nasıl dayanılır bu acıya bilmem...

ben daha yeni yeni hissetmeye bşladımkıpıtılarını tekmeler atıyor ama öyle sürekli arada sırada ayy özeniyorum size valla benimki sürekli uyuyor galiba bende ekimin 15 de gideceğim nasipse ayrıntılı için doktora sordum 2.boyutlu olucakmış 4 boyutlu yapıcakmı bilmiyorum aynı gün bende sağlık ocağına gideceğim 22 haftalık olucam aşı için geçkalmış olurmuyum sizce

ben daha yeni yeni hissetmeye bşladım kıpıtılarını tekmeler atıyor ama öyle sürekli değil arada sırada ayy özeniyorum size valla benimki sürekli uyuyor galiba:uhm: bende ekimin 15 de gideceğim nasipse ayrıntılı için doktora sordum 2.boyutlu olucakmış 4 boyutlu yapıcakmı bilmiyorum aynı gün bende sağlık ocağına gideceğim 22 haftalık olucam aşı için geçkalmış olurmuyum sizce

canım günlerimiz yakın. geçmiş olmuyo sanırım ya. çünkü belli bi zamanı yokmuş aslında. yani 20. haftayı doldurunca yapılıyo diyo biliyorum. ondan önce yapmıyolar. ama sonrası için istediğim bi zamanda yapılabiliyo. 2 doz birer ay arayla yapılıyo sanırım.

canım valla herkes farklı diyor bitanem. bakalım gidince öğrenicez tam olarak.

kızlar, günde kaç bardak süt içiyorsunuz?

neredeyse hiç...
sütten acayip derecede tiksindim ben adı bile midemi bulandırmaya yetiyorrr:bbo:
doktorum calsiyum verdi ama oda iğrenççç :tomato:bende yoğurt tüketmeye çalışıyorum..:icecream:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…