kızlar slm.hepşinizi cok özlüyorum.biz kaynanamla kavga ettik.kötükedihüso eşimde ses cıkaramıyor annesine.bende kızıyorum sinirleniyorum.ama onun acısını eşime evimize varınca 10 mislisini cıkartacagım.görümce desen zaten kendi havasında konusmuyorum onada.arada sivri sivri laflar ediyo ama aldırmöıyorum.eşim sana karısacak en son kimse dedi.aöa anasına laf edemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrklava: klava:
kızlar bu arada, benim göbekte inanlılmaz bir değişim var, yan belimle birleşti, yan belim yavaş yavaş dolmaya başladı, ay bir tuhafıma gidiyor sormayın,fotoğrafını gönderirim yakında göbeğimin..
eee artık 20. haftaya girdik prensesimle, bu arada kendimin 20. haftasını kutluyorum, inşallah Allah tamamına erdirir, o melek kokusunu duyarım
kızımın adı netleşti gibi sanki, yani eşimle ben soran herkese o ismi söylüyoruz, kızımın adı ÜLKÜ olacakhihoyyyt
zar zor randevu saatine kadar bekledik
neysesıra bize geldiğinde içeri girdik durumu anlattım tamam geç ultrasona dedi namık bey
ultrasona bakar bakmaz yüzü değişti rahim ağzım açılmış ve gebelik kesem dışarı doğum yoluna sarkmış
sen bebeği düşürüyorsun acil ameliyata almamız lazım seni dedi bir ihtimal keseyi delmeden içeri itebilirsek rahim ağzını dikeriz ve sonrasında sürekli yatman gerekir dedi tabi o zaman enfeksiyon kapmış olma ihtimali de yüksek eğer enfeksiyon kaparsa su kesesini delebilir dedi
ama ameliyattan ümitlenmeyin büyük ihtimalle delmeden itemeyiz çünkü büyük kısmı çıkmış dedi
dünyamız karardı resmen
bu arada bebişim durmadan tekmeliyordu ben burdayım diye
bu arada 2 gündür bebişin tekmelerini altlarda hissediyordumsanki ayağını rahimimden çıkartıyor gibiydi
ultrasonda bakarken ise gerçekten öyle olduğunu gördük bir ayağını rahim ağzındaki açıklıktan çıkartıp çekiyordu yaramazım
beni acil ameliyata hazırladılar ameliyata kadar bebişim tekmeleri devam etti belki amelyattan çıktığımda benimle olmayacaktı
neyseki ameliyat başarılı geçti namık bey ve ekibi çok iyiydiler
çıktığımda ayılır ayılmaz meleğimi sordum ameliyat başarılı geçti dediler dünyalar benim oldu
1. aşama tamamlandı sonraki aşama enfeksiyon olmaması için dua etmekti 3-4 gün süreyle bunun korkusunu yaşadık neyseki 2. aşamayı da atlattık yarın tam 2 hafta doluyor
bu arada ayağa kalkmam kesinlikle yasak tuvaletimi dahi yatakta yapmak zorundayım
dr fethiyeye dönmeme izin vermedi ve hastane yakınından bir ev tuttuk acilen eşim, annem kayınvalidem ablam yanıma geldiler
13ünde kontrolüm olacak ve ben hep tedirginlikle yatıyorum
ne olur kızlar dua edin benim için
yetmiyormuş gibi bir de plasenta previa var
22. haftam doldu bugün
ilk hedefimiz 28 haftayı doldurmak
sonrasında da süreyi ne kadar uzatabilirsek uzatmak
kızlar slm.hepşinizi cok özlüyorum.biz kaynanamla kavga ettik.kötükedihüso eşimde ses cıkaramıyor annesine.bende kızıyorum sinirleniyorum.ama onun acısını eşime evimize varınca 10 mislisini cıkartacagım.görümce desen zaten kendi havasında konusmuyorum onada.arada sivri sivri laflar ediyo ama aldırmöıyorum.eşim sana karısacak en son kimse dedi.aöa anasına laf edemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrklava: klava:
ben daha yeni yeni hissetmeye bşladımkıpıtılarını tekmeler atıyor ama öyle sürekli arada sırada ayy özeniyorum size valla benimki sürekli uyuyor galiba bende ekimin 15 de gideceğim nasipse ayrıntılı için doktora sordum 2.boyutlu olucakmış 4 boyutlu yapıcakmı bilmiyorum aynı gün bende sağlık ocağına gideceğim 22 haftalık olucam aşı için geçkalmış olurmuyum sizce
kızlar, günde kaç bardak süt içiyorsunuz?