uzun zamandır giremiyordum bugün gireyim dedim, ee yarın birgün kayınvalideme gideriz 9 gün yine giremeyeceğim, en iyisi fırsat bu fırsat dedim, dün gece başıma gelenleri anlatayım size, gece şiddetli bacak ağrısıyla uyandım, bir baktım kramp giriyor, ama kramp öyle böyle değil, resmen ayağımı felç etti, 5 dk ovalaya avalaya geçmedi, nasıl çığlık çığlığa ağlıyorum bir görecektiniz acıdan, ayağım resmen kilitlendi, koptu diyorum kesin ayağım koptu , hayatımda hiç bu kadar şiddetli kramp yaşamamıştım,
slmm milllet, nasılsınız bakalım, bizim kızımla çok iyiyiz, :ecrin_bebek:
bizimkinin kız olduğu kesinleşti, o kadar rahatladım ki, bilemezsiniz, artık içimde şüphe yok, eminim, prenses geliyor prensesdoktordan çıktığımda o kadar gülümsüyordum ki mutluluktan havaya uçacaktım, bir ara bir baktım herkese gülümseyerek bakıyorum, millet bana tuhaf tuhaf bakıyor:lepi:
kızlar eski kıyafetlerim hala oluyor bana, giyebiliyorum, yalnızca pantolonlarımın düğmelerini iliklemiyorum, üzerine uzun bişey giyince halloluyor, hamile kıyafetlerine baktım ben de dün, hepsi dandikti, bir tane pantolon beğendim, beli lastikli olandan, o güzeldi hoşuma gitti fakat, hala eski pantalonlarımı giyebildiğimden almayı düşünmedim, bakalım bayramdan sonra durum ne olacak,
slmm milllet, nasılsınız bakalım, bizim kızımla çok iyiyiz, :ecrin_bebek:
bizimkinin kız olduğu kesinleşti, o kadar rahatladım ki, bilemezsiniz, artık içimde şüphe yok, eminim, prenses geliyor prensesdoktordan çıktığımda o kadar gülümsüyordum ki mutluluktan havaya uçacaktım, bir ara bir baktım herkese gülümseyerek bakıyorum, millet bana tuhaf tuhaf bakıyor:lepi:
merhaba arkadaşlar ben 19 haftadayı ama henüz bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce normal mi doktor ilk bebeğin acemisin herşey normal dedi ama bilemiyorum siz ne zaman hisstmeye başladınız
hamile kıyafeti değişik olsun derseniz bellamom diye bir mağaza var çok acaip hoş şeyler var .Birde benetton un pantalonları hoşuma gitti tarz arıaynlar bu iki mağazaya baksın derim bayram sonu alıcam bende şimdi heryer çok kalabalık
cnmm mrb cok yorma kendini cok özlicez seni a.s., kayinnvalidenin dediklerini takmamaya calis ...sana iyi yolculuklar cnm su gibi git su gibi gel :a015:kızlar bende sonunda girebildim.o kadar cok yogundum ki.işim basımdan aşkındı vallla.malum yarın 6 da yola cıkıcaz hazırlıklar falan derken baya yoruluyorum.bayramdada dinlenemiycem ailemi cok özledim onlarla vakit gecirirken dinlenemem heralde.ama sonra heppp dinlenirim geri geldigimde.kütahyadayım tatilde bu arada.memleketimiz orası.
slmm milllet, nasılsınız bakalım, bizim kızımla çok iyiyiz, :ecrin_bebek:bizimkinin kız olduğu kesinleşti, o kadar rahatladım ki, bilemezsiniz, artık içimde şüphe yok, eminim, prenses geliyor prensesdoktordan çıktığımda o kadar gülümsüyordum ki mutluluktan havaya uçacaktım, bir ara bir baktım herkese gülümseyerek bakıyorum, millet bana tuhaf tuhaf bakıyor:lepi:
nerede tatlım bu bellamom mağazası . hiç duymamışım. bende carrefour a gitmeyi düşünüyorum. cok güzel pantolonlar varmış hemde uygun fiyata . görümcem gecen gün gitmiş o söyledi. bellamom da fiyatlar nasıl
uzun zamandır giremiyordum bugün gireyim dedim, ee yarın birgün kayınvalideme gideriz 9 gün yine giremeyeceğim, en iyisi fırsat bu fırsat dedim, dün gece başıma gelenleri anlatayım size, gece şiddetli bacak ağrısıyla uyandım, bir baktım kramp giriyor, ama kramp öyle böyle değil, resmen ayağımı felç etti, 5 dk ovalaya avalaya geçmedi, nasıl çığlık çığlığa ağlıyorum bir görecektiniz acıdan, ayağım resmen kilitlendi, koptu diyorum kesin ayağım koptu , hayatımda hiç bu kadar şiddetli kramp yaşamamıştım,
merhaba arkadaşlar ben 19 haftadayı ama henüz bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce normal mi doktor ilk bebeğin acemisin herşey normal dedi ama bilemiyorum siz ne zaman hisstmeye başladınız