2009 Şubat Anneleri

kızlar benim canım şu aralar pek birşey istemiyor ama ilk zamanlar deliler gibi döner yiyordum dürümcüden çıkmıyordum diyebilirim

Kızlarr çok canım sıkılıyor ewden dışarı çıkmak istiyorum ama dışarda yağmurrrr devamlı bakıyorum az bi dursa yağmur çıkıcam valla

kizlarrr cok aciktimmm sabah kahvaltisina cips ve peynir yedim ,asiri canim cekmisti :))
bir saat sonrada öglen yemegi yencek onu hazirliyim yavas yavas :) asiri acimmmmmmmmmm

ya ben neden eşime bişeler aratmıyorum :jeyyar:
canım hiç bişe çekmedi şimdiye kadar :CüvCüv:
geçen sadece künefe resmi gördüm oda aşermedim hani.Eşim sagolsun çorluya götürdü beni yedim.cokacimcoook
ilk başlarda tatlıdan ve her türlü et ürününden tiksindim.kafamçokkarıştıama şimdi tatlı en çokda çikolata yiyorum.etede yavaş yavaş başladık bakalım CADIARZU

Bu arada bavul yerleştiriyorum bi yandanda evi toparlıyorum akşam yola çıkacaz kısmet olursa.hihoyyyt
mola verdim çok ş yapmış gibikaydirigubbakcemile3
yolumuz çok uzun 14 saat ben uçağa binemeyince otobüsle gidiyoruz ama ytol düzgün çok şükür.çok mutluyum ya bu arada 3 gün diye gidiyodum ama eşimden vize çıktı :teytey:10 günde extare kalcam annemle döncez geri hihoyyythihoyyyt

Benim geçende canım ayva çekti markete girmiştik o sırada bi baktımki ayvaaaaaaa şanslıyım galiba

ayvayı bende bi görsem bol bol yicem aşerdiğimden değil hihoyyyt bebğin gamzeli olmasını sağlıyo derler naniknanik bebeğimin gamzeli olması için ayva ayva ayva diye bağırcam :lepi: :teytey:

Ewet canım ayva gamze yapar derler bende bayılırım gamzelilere bende var ama çok küçük pek belli deil

selam arkadaşlar:)
bizde geçen gün aldık çok istedim diye ama daha yeşildi biraz ekşi ve boğaza duruyodu su içe içe yedim yinede :)) çok canım istemişti ama

slm kızlar diğer sayfaları okumadım ama bi merhaba diyeyim dedim umarım hepiniz iyisinizdir..burası yağmur çamur geldiğimizden beri geziyoz genede :))) (kocaeli) öptüm hepinizi..

kızlar bu gece hayırlara vesile olsun ama bir rüya gördüm..
rüyamda kendim doğumhanedeyim yalnız diğer bayanların karınları açık ve kocaman kesik var...diyorumki bu ne yaaa nasıl kesmişler (sezeryan güya) asla ben bu hastanede doğum yapmam diyip çıkmak istiyorum..o arada bir bayan geliyor..karnıma bastırıyor bakıyım ne durumda diye bende ne yapıyorsun sen diye bağırıp iteliyorum..doğum yapmayacakmısın diyor bende daha 5 aylık bir bebek diyorum zamanım var deyip koşar adımlarla hastaneden çıktım(
valla öyle korktum ki anlatamam...
hayırdır inşallahhh yaaaa ...

tatoscum ALLAH hayirlara cikarsin cnm ,bendede cok oluyor öyle rüyalar ,aman biz yinede dikkat edelimde erken gelmesin bizim firlamalar :)))

inşallah cimcimem...biliyorsun benim böyle bir riskim var...belkide kafaya taktığım için olabilir de...

bugün haberlerde okudum kadinin biri 15 kg bebek dünyaya getirmis ,cok kötü oldum okuyamadim haberi tam malesef bebis hayatini kaybetmis cok üzüldüm
bu arada benim oglum ayin 27 sinde üc yasini bitircek o bile yaklasik 15 kilo

ALLAHIM HEPIMIZE TÜM ANNELERE SAGLIKI BEBISLER NASIP ETSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…