E
EU2
Ziyaretçi
günaydın cimcimecimm
ben 2.5 aylıkken normal kıyafetlerimi giymemeye başladım çok dar geliyodu :CüvCüv:
hani bu durumda hoşuma gitmedi degil :dance:
angelsounds u bende almayı düşündüm ama sonrada vaz geçtim dayanamam devamlı kullanırım belki bi sakıncası olur diye bide annem evham yaparsın dedi ses gelmeyince korkarsın dedi :çok üzgünüm:
hangi bölümde okuyosun sen canım :uhm:
mrb cnm ,
liseyi bitirmeden almanyaya dil ögrenmeye geldim döndügümdeyse okula devam etmek istedim ama esimle tanistim okuluma devam edemedim ,simdi burdan acikögretim lisesini okuyorum ,kitaplarim sinava iki ay kala geliyor yaklasik 13-14 kitap ....
okulum bitince burda meslek egitimi yapmak istiyorum doktor asistani olarak .
aslinda ambulansta ilk yardim görevlisi olmak istiyordum yadaha hastanede hemsire olarak ögrenim yapmak istiyordum ama o mesleklerde gececi calismak zorunda kaliyor isan cogu zaman iki cocuklada zor olurdu ama olurdu ... melesef esim igececi calsmami istemiyor ,sokaklarda serseri dolu gece gece olmaz diyor :çok üzgünüm:
oyüzden doktor asistanligi düsünüyorum :asigim: ama nolursa olsun arkadasim iki haftaligina bile olsa ambulansa staj yapmak istiyorum ,okul diplomam bu tarz meslekleri yapmak icin süper olcak .
insallahhhhhhhhh :Saruboceq: