2009 Şubat Anneleri

günaydın cimcimecimm
ben 2.5 aylıkken normal kıyafetlerimi giymemeye başladım çok dar geliyodu :CüvCüv:
hani bu durumda hoşuma gitmedi degil :dance:
angelsounds u bende almayı düşündüm ama sonrada vaz geçtim dayanamam devamlı kullanırım belki bi sakıncası olur diye bide annem evham yaparsın dedi ses gelmeyince korkarsın dedi :çok üzgünüm:
hangi bölümde okuyosun sen canım :uhm:

mrb cnm ,
liseyi bitirmeden almanyaya dil ögrenmeye geldim döndügümdeyse okula devam etmek istedim ama esimle tanistim okuluma devam edemedim ,simdi burdan acikögretim lisesini okuyorum ,kitaplarim sinava iki ay kala geliyor yaklasik 13-14 kitap ....
okulum bitince burda meslek egitimi yapmak istiyorum doktor asistani olarak .
aslinda ambulansta ilk yardim görevlisi olmak istiyordum yadaha hastanede hemsire olarak ögrenim yapmak istiyordum ama o mesleklerde gececi calismak zorunda kaliyor isan cogu zaman iki cocuklada zor olurdu ama olurdu ... melesef esim igececi calsmami istemiyor ,sokaklarda serseri dolu gece gece olmaz diyor :çok üzgünüm:
oyüzden doktor asistanligi düsünüyorum :asigim: ama nolursa olsun arkadasim iki haftaligina bile olsa ambulansa staj yapmak istiyorum ,okul diplomam bu tarz meslekleri yapmak icin süper olcak .
insallahhhhhhhhh :Saruboceq:

Canım Allah gönlüne göre verir.Evet iki çocukla gececi olmak zor olur.ne güzel okulunadevam ediyosun.tebrik ederim

Canım Allah gönlüne göre verir inş..Evet iki çocukla gececi olmak zor olur.ne güzel okulunadevam ediyosun.tebrik ederim

kızlar herkesin keyifler yerinde maşallah. kadir geceniz ve bayramınız kutlu olsun. ben de bayramda giremeyeceğim nete. işyerinden giriyorum malum tatil de evde olacağımdan. özleyeceğim hepinizi.
kıyafet konusuna gelince ben bayadır hamile kıyafetleri giyiyorum. göbeğim fırtlayıverdi, eski kıyafetlerim de hep daracıkmış meğer, hiçbirine giremez oldum. bayram için daha sonra da giyebileceğim robadan bollaşan bir elbise aldım. zaten bu yıl elbiselerin hepsi hamile elbisesi. 1 tane de pantolon alırsam doğuma kadar götürür beni diye düşünüyorum. izmir dekiler ben pantolon için zuhale bakmayı düşünüyorum. başka fikri olan varsa beklerim.

kandiliniz mübarek olsun kızlar.

benim bebiş de dün hiç rahat bırakmadı. tekmeler gerilmeler. dün hiç uyumadı bence. belki 1-2 saat anca uyumuştur. bütün gün tepindi durdu. bugün ses seda yok fazla. dün yoruldu bugün artık rahat durur sanırsam.kaydirigubbakcemile3

bazen öyle sert vuruyo ki birden irkiliyorum oturduğum yerden.

SENINDE KANDILIN MUBAREK OLSUN CNM
HEHE SEN ÖYLE SAN BÜYÜDÜKCE DAHA COK UYKU SORUNU CEKCEZ :roflol:
HELEKI SEN YORULMUSSUN UYKUYA DALCAKSIN O BASLICAK HAREKETLENME :dance: :içelim: BENIMKI HAYLA HAFIF TEKMELER ATIYOR ERKENMI ACABA DAHA ???

kızlar ne güzel kaynatmaya başlamışsınız. herkese hayırlı kandiller:teytey::teytey:

kızlar herkesin keyifler yerinde maşallah. kadir geceniz ve bayramınız kutlu olsun. ben de bayramda giremeyeceğim nete. işyerinden giriyorum malum tatil de evde olacağımdan. özleyeceğim hepinizi.
kıyafet konusuna gelince ben bayadır hamile kıyafetleri giyiyorum. göbeğim fırtlayıverdi, eski kıyafetlerim de hep daracıkmış meğer, hiçbirine giremez oldum. bayram için daha sonra da giyebileceğim robadan bollaşan bir elbise aldım. zaten bu yıl elbiselerin hepsi hamile elbisesi. 1 tane de pantolon alırsam doğuma kadar götürür beni diye düşünüyorum. izmir dekiler ben pantolon için zuhale bakmayı düşünüyorum. başka fikri olan varsa beklerim.

ben zuhal e baktım arkadaşım çok güzel şeyler de var aslında ama aynı tarz ürünleri çok daha uygun fiyatlara başka yerlerde de bulabiliriz diye düşünüyorum en basit örneği kendinin oturup bir haftada örebileceğin bir kazağı 68 liraya satıyorlar neymiş ebrunun malıymış sanki firmenın adını satın alıyoruz hamileler başka yerde kıyafet bulamıcakmış gibi fiyatları şişirmişlerde şişirmişler ben adı duyuylmamış bi mağazadan bir pantolon bir de tunik aldım bunu zuhalden alsaydım herhalde verdiğim paraya anca pantolonu alırdım ama fikir edinmek adına git gez derim gamyoncuiremsu

arkadaşlar ben de hepinizin kandilini kutluyorum.
şu anne karnında bebeğin sesini dinleyen aletten ben de almıştım. o konuda bilgi vermek istiyorum. benim aldığımın adı fetal baby sounds. internette satışları var 69 ytl idi ben alırken. yalnız 6 aydan sonra aslında etkili oluyormuş. ben mesela hiçbişey duymuyorum şu an. çokta gerekli işe yarar birşey değil bence. steteskopla aynı vazifeyi görüyor. sonra benim gibi hayal kırıklığına uğramayın derim. çok heyecanla beklemiştim kargoyu ama şimdi öylece duruyor.

bir de şu tetanoz aşısı. doktoruma sordum artık hamilelere çok nadiren yapılıyormuş bu aşı. nedenine gelince eğer doğum yapacağınız şartlarınız tetanoz olmaya müsaitse o zaman riske atmamak için yapılıyormuş. örneğin bebek kordonunu keserken küflü ise makas tetanoz olunabiliyomuş. ama artık malum heryerin sağlık şartları çok iyi. onun için yapılmıyormuş artık. eğer aşı olmadıysanız yani aklınızda bence bir şüphe kalmasın. neticede herşeyin en iyisini doktorumuz bilir diye düşünüyorum ben.
bir de şu çatlak kremlerini sordum ne tavsiye edersiniz diye. o kremlere o kadar para vermene gerek yok zaten bu genetik bir durum çoğunlukla badem, kakao ya da bebe yağı da işini görürü dedi. umarım sizin de işinize yarar.
bilginize
mutlu hamilelikler

selam arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun duaları kabul olun işallah

Arkadaslar herkesin kadir gecesini kutlarım.
Mübarek ramazan bayramınızı da kutlarım.
Bayramdan sonra işallah görüşmek dileğiyle.
Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Lütfen kendinize ve bebişinize iyi bakın.

Arkadaşlar herkesin mübarek Kadir Gecesi Kutlu Olsun. Ben de seneler önce kadir gecesinde doğmuşum tabiii haziran da. Bayramda ewde olan biyerlere gitmeyen var mı? Benim eşim yakın da olsa biyerlere gidelim falan diyor ama normalde çalıştığım için ewde dinlenmek istiyorum havalar güzel olsaydı belki Çınarcık a yazlığa gitmek yüzmek istiyordum ama malesef havalar malum donuyorum

sibellas benim dr um da aynısını söyledi çatlaklar için şimdi nemli tutmak için yağ tarzı şeyler kullan 6. veya 7. aydan sonra kremlere başlıcaz dedi bende şimdi zeytin yağı bazen bebe yağı kullanıyorum banyodan sonra

merhaba tetonaz aşısın oldum ama iki gündür kolum o kadar çok agırıyorki anlatamam .sizde de aynı sorun varmı arkadaşlar.

slmm milllet, nasılsınız bakalım, bizim kızımla çok iyiyiz, :ecrin_bebek:
bizimkinin kız olduğu kesinleşti, o kadar rahatladım ki, bilemezsiniz, artık içimde şüphe yok, eminim, prenses geliyor prenses:eek: doktordan çıktığımda o kadar gülümsüyordum ki mutluluktan havaya uçacaktım, bir ara bir baktım herkese gülümseyerek bakıyorum, millet bana tuhaf tuhaf bakıyor:lepi:

uzun zamandır giremiyordum bugün gireyim dedim, ee yarın birgün kayınvalideme gideriz 9 gün yine giremeyeceğim, en iyisi fırsat bu fırsat dedim, dün gece başıma gelenleri anlatayım size, gece şiddetli bacak ağrısıyla uyandım, bir baktım kramp giriyor, ama kramp öyle böyle değil, resmen ayağımı felç etti, 5 dk ovalaya avalaya geçmedi, nasıl çığlık çığlığa ağlıyorum bir görecektiniz acıdan, ayağım resmen kilitlendi, koptu diyorum kesin ayağım koptu , hayatımda hiç bu kadar şiddetli kramp yaşamamıştım,

merhaba arkadaşlar ben 19 haftadayı ama henüz bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce normal mi doktor ilk bebeğin acemisin herşey normal dedi ama bilemiyorum siz ne zaman hisstmeye başladınız

X