günaydın cimcimecimm
ben 2.5 aylıkken normal kıyafetlerimi giymemeye başladım çok dar geliyodu :CüvCüv:
hani bu durumda hoşuma gitmedi degil :dance:
angelsounds u bende almayı düşündüm ama sonrada vaz geçtim dayanamam devamlı kullanırım belki bi sakıncası olur diye bide annem evham yaparsın dedi ses gelmeyince korkarsın dedi :çok üzgünüm:
hangi bölümde okuyosun sen canım :uhm:
kandiliniz mübarek olsun kızlar.
benim bebiş de dün hiç rahat bırakmadı. tekmeler gerilmeler. dün hiç uyumadı bence. belki 1-2 saat anca uyumuştur. bütün gün tepindi durdu. bugün ses seda yok fazla. dün yoruldu bugün artık rahat durur sanırsam.kaydirigubbakcemile3
bazen öyle sert vuruyo ki birden irkiliyorum oturduğum yerden.
kızlar herkesin keyifler yerinde maşallah. kadir geceniz ve bayramınız kutlu olsun. ben de bayramda giremeyeceğim nete. işyerinden giriyorum malum tatil de evde olacağımdan. özleyeceğim hepinizi.
kıyafet konusuna gelince ben bayadır hamile kıyafetleri giyiyorum. göbeğim fırtlayıverdi, eski kıyafetlerim de hep daracıkmış meğer, hiçbirine giremez oldum. bayram için daha sonra da giyebileceğim robadan bollaşan bir elbise aldım. zaten bu yıl elbiselerin hepsi hamile elbisesi. 1 tane de pantolon alırsam doğuma kadar götürür beni diye düşünüyorum. izmir dekiler ben pantolon için zuhale bakmayı düşünüyorum. başka fikri olan varsa beklerim.