tuan güzelmiş.ona uygun koyarsın artık.bizim bebek de geliyo top gibi kasıgıma kımıldayamıyorum bile.ama gelmeyincede merak ediyorum.bazen de cok tepiyo arasında kuvvetlileri oluyo ama iş yaparken falan unutuyom anca dinlenirken aklıma geliyo dinliyorum.dinlemeden hissedemiyorum zaten:1hug:
günaydin kizlar
sabahlari yataktan kalkmadan önce bakiyorum genellikle bi tarafi top gibi oluyor ,hemen kalkmadan tadini cikariyorum ,birde genelde ben bilgisayar basindayken tekmeleyip duruyor bilgisayarcimi olcak ne :roflol:
is yaparken devamli dinlenmemiz gerek zaten , dus yaparken bile uzun süre ayakta kalmamak lazimmis a.s
dün esimle angelsounds siparic verdik satici belkide yarin gelir dedi insallah gelir .. bütün gece o kulagimda uyurum ben artik kaydirigubbakcemile :dance:
is yaparken falan hihoyyyt
ben daha almadim kendime kiyafet ,normal pantalonumu giyiyorum ,evimde bir tane hamileler icin pantalon var zaten ama nadir kullaniyorum onu biraz büyük geliyor ,burada kimse bizim burda bayramini kutlayacagimiz pek ..k.pederim var sadece...
kendime biseyler aliyim diyorum evden bi cikiyorum oglumun ihtiyaclari baska seyler derken param bitiyor fisfisfis birde okuluma kayit yaptirmam gerekiyor oyüzden de pek harciyamiyoruz :sm_confused:
okul kaydim bitsin gelecek ay sonu bende cikcam kendim icin alisverise :dance:
aldiklarinizin fotografini koyun kizlarr bende fikir edinmis olurum hihoyyyt
hepinizi cooooook öpüyorum