2009 Şubat Anneleri

bendede aynı sorun vardı doktorum zalaın fitil verdi bende kullandım zaman tekrarlıyor çok şidetlenirse kullanıyorum napıyım dayanılcak gibi bişey değil çünki

geçmiş olsun..bendede aynı sorıun vardı doktorum fitille krem verdi..ben kullandım..bebeğe zararı olmadığını söylemişdi umarım yanılmaz...
buarada sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim paşanı:)):1hug:

Tatoş umm sağol canım inşallah hepimiz kuzularımıza sağlıkla kavuşuruz. Ben en iyisi bu fitili kullaniyim de bir an önce geçsin. O kadar da dikkat ederim yaa offff....

slm kızlar iyi akşamlar.gündüzleri pek giremiyorum artık eşim pc yi işe götürüyor.aksamlarıda az vaktim oluyor.ben de kapılardan gecmiyorum.bazen kapıdan gecin diyo görevliler bende hamileyim diyorum gecmiyorum.ben bugün degil cumartesi gidiyorum.bebişim dün gitti.

canım nerelerdesin sen.sende yoktun kimse yazmadı :1no2: senin oglanın adı ne canım.ikinciyi ne düşünüyosunuz:uhm:

mrb cnmm cok fazla vaktim olmuyor girip gene cikiyorum oglumun adi tuan
ikinciside bi kesin belli olsa düsüncez isim konusunu :sm_cool:
senn neler yapiyorsun ? benimki az önce tekmeledi elimi koyunca bisey yapmiyor :uhm:

kıslar slm. dün kayınvalidem bendeydi. mağazaya gittik pantolon bakmak için ama pardesü aldık.cok güzeldi. iki tanede hamile bluzu. bayramlık. yarında eşimle gidip pantolon alacağız. ee artık olsun okadar deilmi?

mrb cnmm cok fazla vaktim olmuyor girip gene cikiyorum oglumun adi tuan
ikinciside bi kesin belli olsa düsüncez isim konusunu :sm_cool:
senn neler yapiyorsun ? benimki az önce tekmeledi elimi koyunca bisey yapmiyor :uhm:

tuan güzelmiş.ona uygun koyarsın artık.bizim bebek de geliyo top gibi kasıgıma kımıldayamıyorum bile.ama gelmeyincede merak ediyorum.bazen de cok tepiyo arasında kuvvetlileri oluyo ama iş yaparken falan unutuyom anca dinlenirken aklıma geliyo dinliyorum.dinlemeden hissedemiyorum zaten:1hug:

Arkadaşlar kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun.
Allah'ım hepimize saglıkla bebeğimizi kucagımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Amin:Saruboceq:

günaydin kizlar
sabahlari yataktan kalkmadan önce bakiyorum genellikle bi tarafi top gibi oluyor ,hemen kalkmadan tadini cikariyorum ,birde genelde ben bilgisayar basindayken tekmeleyip duruyor bilgisayarcimi olcak ne :roflol:
is yaparken devamli dinlenmemiz gerek zaten , dus yaparken bile uzun süre ayakta kalmamak lazimmis a.s
dün esimle angelsounds siparic verdik satici belkide yarin gelir dedi insallah gelir .. bütün gece o kulagimda uyurum ben artik kaydirigubbakcemile :dance:
is yaparken falan hihoyyyt
ben daha almadim kendime kiyafet ,normal pantalonumu giyiyorum ,evimde bir tane hamileler icin pantalon var zaten ama nadir kullaniyorum onu biraz büyük geliyor ,burada kimse bizim burda bayramini kutlayacagimiz pek ..k.pederim var sadece...
kendime biseyler aliyim diyorum evden bi cikiyorum oglumun ihtiyaclari baska seyler derken param bitiyor fisfisfis birde okuluma kayit yaptirmam gerekiyor oyüzden de pek harciyamiyoruz :sm_confused:
okul kaydim bitsin gelecek ay sonu bende cikcam kendim icin alisverise :dance:
aldiklarinizin fotografini koyun kizlarr bende fikir edinmis olurum hihoyyyt
hepinizi cooooook öpüyorum

günaydın cimcimecimm
ben 2.5 aylıkken normal kıyafetlerimi giymemeye başladım çok dar geliyodu :CüvCüv:
hani bu durumda hoşuma gitmedi degil :dance:
angelsounds u bende almayı düşündüm ama sonrada vaz geçtim dayanamam devamlı kullanırım belki bi sakıncası olur diye bide annem evham yaparsın dedi ses gelmeyince korkarsın dedi :çok üzgünüm:
hangi bölümde okuyosun sen canım :uhm:

Günaydın arkadaşlar,
Kadir Geceniz mübarek olsun.
Belki fırsat bulamam bayramınızı da şimdiden kutlamak istiyorum.
Görüşmek üzere...

KIZLAR HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN BEBEİŞLERİNİZE VE KENDİNİZE İYİ BAKIN ÇOCUĞU OLANLAR O TATLI KÜÇÜK İNSANLARI ÖPÜN kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk:

kandiliniz mübarek olsun kızlar.

benim bebiş de dün hiç rahat bırakmadı. tekmeler gerilmeler. dün hiç uyumadı bence. belki 1-2 saat anca uyumuştur. bütün gün tepindi durdu. bugün ses seda yok fazla. dün yoruldu bugün artık rahat durur sanırsam.kaydirigubbakcemile3

bazen öyle sert vuruyo ki birden irkiliyorum oturduğum yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…