2009 Şubat Anneleri

kipada cnm bellamon yanılmıyorsam fiyatları çok abartılı buldum ben
berkinden aldın 2 pantalon tamesi 89 ytl
bide karşısında bi mağaza var setbaşında ordanda kahve bir kanvas aldım 60 ytl ama çok güzel tavsiye ederim
ben bellomonda bir gecelik sordum 170 ytl dedi bana abartılı geldi ykm den daha güzelini aldım piercardinin 59 ytl

oohooo fiyatlar uçuşta bakıyorum,:1shok:

benim baktığım pantolonçok şıktı, önünde metal kemer tokası vardı, likralıydı, ve çok rahattı, 45 YTL dediler, hatta onu bile eşim pahalı buldu, hamileliktn sonra giyemeyeceğin pantolon için çok sengözlerimebaksanabdeğil mi dedi, demek bu fiyatların yanında çok ucuz kaldı ,

hihoyyyt kizlar cogaliyor gözün aydin cnm bende bi emin olsam :asigim: kaydirigubbakcemile5 gecenlede bende biseye cok sevinmistim cocuk gibi esimin sirtina atlamistim bir kac adim sirtinda gittim yolda kimse yoktu ama cocugun biri pencereden kafasini cikarmis bize komik komik bakiyordu şutarafagitti
delimi bu kiz demistir :roflol:

baska kesin cinsiyeti belli olmayan varmi???

sen neden emin değilsin, doktora gitmedin mi, arayı çok açtın sanki, aynen dediğin gibi deli gibi sağa sola gülümsüyordum( hatta laf aramızda, eşim duymasın, yolda arabayla geçen kendini bilmezin birisi laf attı, ona bile gülümsedim yaaawww:1shok:), bu duyguyu bir kez daha yaşamıştım 8 sene önce eşimle tanıştığımda...:asigim: o zamanda etraf toz pembe bulutlarda kaplı gibiydi ve ben sürekli o bulutların üzerindedn yürüyordum, babasının yaşattığı duyguyu bir kez de kızı yaşattı:asigim: çok mutluyum, Allah nazarlardan korusun:nazar:

bir de en çok heyecanlandıran nedir biliyor musun? onu renkli ultrasonda doktor 10 saniyelğğine de olsa gösteriyor, daha izlemek için küçük dedi, onun için süreyi kısa tutuyor sanırım, inan onu renkli gördüğüm zaman, kucağıma almışım gibi hissediyorum, hertarafımı heyecan kaplıyor, inanılmaz bir duygu yaşıyorum, onun o renkli hali aklımdan hiç çıkmıyor, sanırım 6 aydan sonra renkli gösterir, şimdilik kısa tutuyor süreyi, çok heyecanlı bişey yaa, ben bu hamileleiği de annneliği de çok sevdim

sen neden emin değilsin, doktora gitmedin mi, arayı çok açtın sanki, aynen dediğin gibi deli gibi sağa sola gülümsüyordum( hatta laf aramızda, eşim duymasın, yolda arabayla* geçen kendini bilmezin birisi laf attı, ona bile gülümsedim yaaawww:1shok:), bu duyguyu bir kez daha yaşamıştım 8 sene önce eşimle tanıştığımda...:asigim: o zamanda etraf toz pembe bulutlarda kaplı gibiydi ve ben sürekli o bulutların üzerindedn yürüyordum, babasının yaşattığı duyguyu bir kez de kızı yaşattı:asigim: çok mutluyum,* Allah nazarlardan korusun:nazar:
doktorum ayda bir randevu veriyor cnm iki hafta önce gittigimde tam göremiyorum dedi doktorum gelecek randevuya erteledi ALLAH mutlulugumuzu daim etsin cnm :1hug:

doktorum bana uzun yolculuk yapma dedi, en fazla 2 saatlik yolculuk öneriyoruz dedi, uzun yolculuk yaparsan ve bebeğe birşey olursa vicdan azabı çekersin dedi, eee buradan Mersin de 6 saat sürüyor, üstelik yollar berbat, yolun virajlarını da katarsam 12 saatlik bir yorguluğa bedel oluyor, artık doğuma kadar benim annemlerin yanına gitme hayalim söndü, çok özledim, bu bayramda giderim diyordum, kızımın sağlığını riske atamadım, bu bayramı da o sebeple kayınvalidemlerde geçireceğim....

bir de en çok heyecanlandıran nedir biliyor musun? onu renkli ultrasonda doktor 10 saniyelğğine de olsa gösteriyor, daha izlemek için küçük dedi, onun için süreyi kısa tutuyor sanırım, inan onu renkli gördüğüm zaman, kucağıma almışım gibi hissediyorum, hertarafımı heyecan kaplıyor, inanılmaz bir duygu yaşıyorum, onun o renkli hali aklımdan hiç çıkmıyor, sanırım 6 aydan sonra renkli gösterir, şimdilik kısa tutuyor süreyi, çok heyecanlı bişey yaa, ben bu hamileleiği de annneliği de çok sevdim

cidden sanki kucagimiza almis gibi oluyoruz ,ben daha renkli görmedim bebisimi baska doktordan randevu aldim ayin 9 una kadin doktorumada ayin 10 da gitcem ... tek bir defalik olucakmis sanirim
dün siparis ettigim angelsound um geldi :dance: hemen dinledim
hamilelik cok güzel bi dönem gercekten ,dün tepsi aldim esime ,bak dedim sabahlari bunun icine kahvaltimi koyup bana süpris yapabilirsin dedim :roflol: zorla kendime süpriz yaptiriyorum :hooray:

cimcime göbüşü büyütmüşsün, ne kadar zayıf olsan da, artık dışarıdan görenler kesin hamile olduğunu anlıyorlardır, geçen serviste yanıma bir hemşire arkadaş oturdu, hocam siz hamile misiniz? dedi, deliler gibi sevindim, nereden anladınız belli mi dedim? geçen yıl böyle değildiniz, tabi belli 4 aydan büyük sanırım dedi? oooooo uçtum ben sevinçten, çalışma arkadaşlarım yavaş yavaş belli olmaya başladı diyorlar ama, sanırım kilo almadığım için, bu kız hamile değil, kilo alıyor bizi kandırıyor diye takılıyorlardı, dışarıdan görenin de hamile olduğumuzu anlaması ne güzel?

doktorum bana uzun yolculuk yapma dedi, en fazla 2 saatlik yolculuk öneriyoruz dedi, uzun yolculuk yaparsan ve bebeğe birşey olursa vicdan azabı çekersin dedi, eee buradan Mersin de 6 saat sürüyor, üstelik yollar berbat, yolun virajlarını da katarsam 12 saatlik bir yorguluğa bedel oluyor, artık doğuma kadar benim annemlerin yanına gitme hayalim söndü, çok özledim, bu bayramda giderim diyordum, kızımın sağlığını riske atamadım, bu bayramı da o sebeple kayınvalidemlerde geçireceğim....

haydaa benim doktorumda 8.aya kadar ucakla yolculuk yapabilirsin demisti :uhm:
ama ben her ihtimale karsi bebis dokduktan üc ay sonra gitmeyi düsünüyorum iki cocukla zor olcak biraz ama kac yildir özlediler onlarda bizi kaydirigubbakcemile5

cidden sanki kucagimiza almis gibi oluyoruz ,ben daha renkli görmedim bebisimi baska doktordan randevu aldim ayin 9 una kadin doktorumada ayin 10 da gitcem ... tek bir defalik olucakmis sanirim
dün siparis ettigim angelsound um geldi :dance: hemen dinledim
hamilelik cok güzel bi dönem gercekten ,dün tepsi aldim esime ,bak dedim sabahlari bunun icine kahvaltimi koyup bana süpris yapabilirsin dedim :roflol: zorla kendime süpriz yaptiriyorum :hooray:

net dinleyebiliyor musun? kimisi dinleyemediğini söylüyor, ben ondan almayacağım aslında iyi birşey ama, boşver bir gün duyamazsam panik yaparım,

sen de uyanık çıktın:lepi:, demek sırf süpriz için eşinin gözüne gözüne soktun tepsiyi, hamileyken yap yapabildiğin nazı tabi, şimdi hareket edebiliyoruz, 8. aydan sonra kıpırdamakta bile zorluk çekeriz heralde, o zaman çok işe yarar senin tepsi,,,

cimcime göbüşü büyütmüşsün, ne kadar zayıf olsan da, artık dışarıdan görenler kesin hamile olduğunu anlıyorlardır, geçen serviste yanıma bir hemşire arkadaş oturdu, hocam siz hamile misiniz? dedi, deliler gibi sevindim, nereden anladınız belli mi dedim? geçen yıl böyle değildiniz, tabi belli 4 aydan büyük sanırım dedi? oooooo uçtum ben sevinçten, çalışma arkadaşlarım yavaş yavaş belli olmaya başladı diyorlar ama, sanırım kilo almadığım için, bu kız hamile değil, kilo alıyor bizi kandırıyor diye takılıyorlardı, dışarıdan görenin de hamile olduğumuzu anlaması ne güzel?

evet yaaa cok güzel ....birazdaha belli olsun ama yaaa dün 19. cu haftamdayim dedigimde aaa karnin cok kücükmüs dediler benneyaptımki
okadar kücük degil dimi ?? kalcamdan kilo aldim genelde senağlama
artik oglumu birakinca bir saat kosuya baslamayi düsünüyorum hihoyyyt

net dinleyebiliyor musun? kimisi dinleyemediğini söylüyor, ben ondan almayacağım aslında iyi birşey ama, boşver bir gün duyamazsam panik yaparım,

sen de uyanık çıktın:lepi:, demek sırf süpriz için eşinin gözüne gözüne soktun tepsiyi, hamileyken yap yapabildiğin nazı tabi, şimdi hareket edebiliyoruz, 8. aydan sonra kıpırdamakta bile zorluk çekeriz heralde, o zaman çok işe yarar senin tepsi,,,

kaydirigubbakcemile3 esim bana tam cadinin tekisin diyor kaydirigubbakcemile3
makinadaki camasirlari bile ona cikarttiriyorum :jeyyar:
mutfakta ve yatak odasinda korumalar var oglum oralara giremiyor ee camasirlarlada ordan gecmek zor oluyor :icecream:
dün esim 2 saatlik uykuyla ise gitti eve geldi hadi dedim canim benim köfte cekiyor kiyma alalim ,aslinda tek basima giderim yakin yol aksam saat 9 falandi
ama yollar cok sakin oluyor birde o yolun stünde tek bi ev var tam onun önünden geciliyor evin bahcesinde mezar tasi var :1shok: tüglerim diken diken oluyor besmeleyle geciyoruz ordan ,bi görsen korku filmi gibi evin heryerini sarmasiklar kaplamis ......
esimin yorgun oludugunu anladim yarin giderim ben dedim yok hayir canin cekmis gidelim dedi :içelim:

duyabiliyorum ama bazende bisey gelmiyor uyuyor oluyor sanirim , biraz daha büyüsün daha net hissedilir tekmelerini falan duyuyorum ama hissetmesi daha hos oluyor

kayinvalideler alt katta yada yan tarafta oturanlar icin cok iyi alsinlar dogumdan sonrada kaynanayi dinlerler :jeyyar:

mutfakta ve yatak odasinda korumalar var oglum oralara giremiyor ee camasirlarlada ordan gecmek zor oluyor :icecream:
dün esim 2 saatlik uykuyla ise gitti eve geldi hadi dedim canim benim köfte cekiyor kiyma alalim ,aslinda tek basima giderim yakin yol aksam saat 9 falandi
ama yollar cok sakin oluyor birde o yolun stünde tek bi ev var tam onun önünden geciliyor evin bahcesinde mezar tasi var :1shok: tüglerim diken diken oluyor besmeleyle geciyoruz ordan ,bi görsen korku filmi gibi evin heryerini sarmasiklar kaplamis ......
esimin yorgun oludugunu anladim yarin giderim ben dedim yok hayir canin cekmis gidelim dedi :içelim:

ben de dün akşam kavunlu dondurma arattım, 3 tane dondurmacıya sorduk yok, 4. de de bulamazsak, artık kavun alırız idare edersin dedi, neyse ki 4. de buldum, yemeseydim çatlayacaktım..

kızlar bende mersinden kot pantolon aldım doğuma kadar giyebilecegim şekilde 59 ytl ikide üst aldım hamilelik kapalı oldugum için dar giyemiyorum onlarda 38 / 42 ytl.
bide hani takımlar varya hamilelik kumaş pantolon üstü askılı kayınbabamlar ondan aldı 80 ytl di sanırım
şimdilik bunlar yeter zaten burda dışarı çıkamıyorum.bahçıvan istiyodum ama karar veremedim rahat giyebilirmiyim diye belki görüp doşuma giderse onlardan alırım.üst olarakta ben kışın uzun tunik giyiyodum zaten onlarda bol sanırım başka bişe almam

ben de dün akşam kavunlu dondurma arattım, 3 tane dondurmacıya sorduk yok, 4. de de bulamazsak, artık kavun alırız idare edersin dedi, neyse ki 4. de buldum, yemeseydim çatlayacaktım..

hamilelikte cok kötü oluyor bu canimizin bisey cekmesi
ogluma hamileyken canim yesil erik cekerdi daha zamani gelmemisti devamli aradik bekledik eski k.valide bulmus getirmis nasil sevinmistim anlatamam onlari öpüpte yemistim :)) gece bir daha isterim diyede bir kac tanesini dolaba saklamistim trunlari görüp yemesinler diye :)))
her gece tuvalete giderken iki tane dondurma yerdim :)))) sabahlari kahvaltiya tursu :)))))
güzel zamanlar bunlar gercekten

ben hiç öyle aşermedim zevkli oluyordur herhalde naniknanik ben sadece bir kere gece saat bir buçukta kiwi almaya gönderdim eşimi o da üşüttüğümden yerimseniben kiwi bol c vitamini varmış diye duymuştum ondan :eek:
pardon pardon bir kere aşerdim onda da mısır patlattırdım eşime oturup koca bir kase mısırı tek başıma yemiştim kaydirigubbakcemile3

sen iyisin walla benim canim devamli bisey ceker ... cok istahliyim walla :))))))
dogum sonrasi kilolar gider umarim :)

X