2009 Şubat Anneleri

canım istiyoduk ama 2 ay falan olmadı iltihap varmış meğerse seneye erteleyelim yaz geldi dedik, adetim o ayda gecikti meğerse hamileymişim eşimde işimi zorla bıraktırmıştı bana iyiki dediğini yapmışım hamileliğimin ilk 2 haftası çalışıyodum ama işim çok zordu zaten öğrendim 2 gün sonra kanamam oldu 10hafta bitene kadar düşük tehlikesi geçirdim..
allaha şükür iyiyim şimdi yaz gebeliği çok zor ya ben çok çektim kokulardan bulantılardan resmen 9 hafta hep çıkardım yediğimi içtiğimi evde yemek yaptırmadım apartman kokuyo ev kokuyo diye annemde kaldım kocişimde çok çekti yaaa
 
Ya herşeyin hayırlısı bazen plnalrımıza ters düşüyor ama oluncada iyiki olmuş aslında tam zamanı diyorsun . Aslında bence biz çok sanslıyız düşünsene ya ağustos veya eylül annesi olsaydık karnımız burnumuzda ağustos ayı el ayak şişmiş zaten ateş basması falan oluyormuş son aylarda bizi ateş bastıkça yakıt tararufu da yaparız ohhh mis gibi bu arada göbişi de koydum sizinkilerin yanına .
 
oooo çok zor geçmiş benim şükürler olsun hiç olmadı bulantım çok rahat geçiyor umarım hep böyle gider . neyse ki siz de atlattınız o günleri
 
evet canım kurtuldum 2 haftadır bulantı derdinden..
iyiki olmuş bebeğim arada tartışırdık eşimle maşşallah şimdi hiç tartışmıyoruz bağırmadan konuşabilmeye başladık bebeğimin sayesinde..
eşim çok kıskanç benim hemde aşırı derecede bi tek kıyafetlerime karışmaz çünkü açıkta olsa oramın buramın görünmeyeceğini bilir,cimcimenin resimlerdeki mini eteklerden giyiyorum normalde bende hamile kalınca usturuplu giyinmeye başladım mecburen..:))) ama doğsun bebiş devam önceki kıyafetlere..:))
 
şuna bak yaaa aramızda 2hafta var sen bebişin cinsiyetini öğrenmişin çoktaannn ben hala bekliyom (( bu arada benim bebiş teyzesi 2 gündür sürekliharek ediyo şu an bile uyumamış daha..
kesin diyodur anne şu pc başından kalksanda uyusak popondamı acımıyo :)))
 
ben 4 hafta önce öğrendim ama hareket yok cinsiyetimi gösterdim daha ne istiyorsunuz diyor sanırım benim diz üstü allahtan yattığım yerden yazıyorum puhaaaaaaa hadi yatalım valla yarın gene 3 ten önce kalkamam ben .
 
hehe hadi yatalım canım benimde uykum geldi walla bizim dzüstü dükkanda ( eve getirmiyo kociş çünkü hiç başından kalkmıyodum dükkandakini getirdi eve onu götürdü ama ben yine pc başındayım o ayrı :))) hadi iyi geceler canım tatlı rüyalr..yarın görüşürüz..
 

bebeklerimiz doğunca hiç yalnızlık hissetmeyeceğiz canım.
 

canım ben de lierac kullanıyorum ama göğüslerine kullandığın serum nedir? ve lierac ı günde 1 kez kullanıyorum. sen nasıl yapıyorsun.
 


:roflol:
:roflol:
:roflol: simdi ben buna güliyim mi aglayimmi?? -tatlicadiarzu-
 
Ya kızlar en eski evli ve en yaşlınız benmiyim aranızda kafama takıldı bir sorayım dedim gecen mesela cinsiyet muhabbetinde farkettim cimcime benden 10 yaş küçüksün sen yaa ben karta kaçtım galiba biraz

ben 28 yaşındayım canım. sen kaç yaşındasın
 
Hamişler günaydın;
Bugün sabah tartıldımda hamile kaldığımdan beridir 3 kilo almışım normalmi aldığım kilo sizce canım sıkılıyo bu kilo konusuna sizler kaç kilo aldınız?
 
Hamişler günaydın;
Bugün sabah tartıldımda hamile kaldığımdan beridir 3 kilo almışım normalmi aldığım kilo sizce canım sıkılıyo bu kilo konusuna sizler kaç kilo aldınız?



günaydın arkadaşlar nasılsınız :)

canım bende 3 kilo aldım suan 51 ile 52 arasında geziyorum işallah normaldir
 
günaydın arkadaşlar nasılsınız :)

canım bende 3 kilo aldım suan 51 ile 52 arasında geziyorum işallah normaldir

Valla canım senin cok iyide.Benim zaten hamile kalmadan öncede fazla kilom vardı biraz su an 68 olmuşum :1shok:
 
slm kızlarrrrrr.. bende katılabilirmiyim.. :)

hosgeldin cnm aramiza :1hug:
sende almanyadansin iyi tek degilim :1hug:


yazimi düzeltiyim uyku sersemi yanlis okudum :))) :)))
hosgeldin cnm aramiza
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…