E
EU2
Ziyaretçi
Antalya yazıyor cimcimecimm yeni mi kalktın
hahaa :roflol: :roflol: evet uyku sersemiydim yazdigimda :roflol: :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antalya yazıyor cimcimecimm yeni mi kalktın
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım
Anaaaaaaaaaaaaaa bu ne kızlar kaç yaşında evlendiniz sizde ne zaman hamile kaldınız hele sen cimcime bide 2. doğuruyon ay kendiem geleyim valla dediğim çıktı en kartoloş ben çıktım keşke açmasaydım konuyu
bennilce merhaba hemşeri. sen hangi hast.hangi dr.a gidiyorsun?
kızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada gideceksiniz..
ya nolur söyleyin benimle aynı haftada olanlar sizde de ağrılar varmı.. ama çok hafif ve gün içinde bazen oluyo. regl ağrısı gibi.
ben de bir tek bizim oturduğumuz yerden herhalde diye düşünüyordum
bir horoz sesi de biraz uzaktan geliyor karşılıklı ötüyo uyuzlar ben de düşündüm kime şikayet etsem diye dün gece zabıtalar ilgilenir mi acaba diye
neyse yarın izmire gidiyoruz dönünce ederim de hani bizimkini de alır götürürse yerine yenisi gelene kadar bari kafa dinleriz
kızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada gideceksiniz..
ya nolur söyleyin benimle aynı haftada olanlar sizde de ağrılar varmı.. ama çok hafif ve gün içinde bazen oluyo. regl ağrısı gibi.
arkadaşlar bu ayrıntılı ulturason benim de kafama takılıyor dr umda hiç bahsetmedi.Özelde mi hastanede mi yapılıyor ne zaman yapılıyor.ben bu ay sonunda gideceğim kontrole o zaman 22. haftam olacak ,olması gereken zamanı kacırmayalım birde bilgisi olan varsa paylaşır mı lütfen...
iyiz cnm benim halam gelcek yatiliya iki gün ,temizlik yapiyorum yap yap bitmiyor klava:
sinir oldum birde stresse girdim cok tembelim yaaaaa ,hic hevesli degilim temizlik yapmaya klava:
sen nasilsin?