çok fazla resim çekemedik malesef keyfimiz yoktu partimizden 1 saat kadar önce Onatımın parmakları yandı sıcak kahve fincanının içine daldırdı elini sağ elinin yüzük parmağı ile yanında iki parmağının uç kısmı yandı yavrum çok ağladı içim gitti içim anlatamam o yüzden keyfi yoktu oğlumun uykusuda vardı sıkıntılı olduğumuzdan ne resim çekebildik nede doğru dürüst kutlayabildik bana bakarsınız ne giyinebilidim nede makyaj yapabildim :)) oğlumun acısından içimden hiçbir şey gelmedi ama yinede güzel geçti hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
[/COLOR]
onatımıza geçmiş olsun annesi şahapın doğum günüde kutlu olsun deniz duygunun dediği gibi listeden kutluyoz direk bu liste taa ilk doğum yapıldığında yazılmıultı ondan sen yazılmamış olabilirsin
bugünde ecenin ve ezginin doğum günü prensesler doğum gününüz kutlu olsun öpüyorız oğlumla ben sizleri nice yaşlara :)))
şirin kızlar ece ve ezginin doğum günleri kutlu olsun.
canım onata geçmiş olsun. pastanız çok cici olmuş. kötü bianı olmuş ama olsun allah korumuş yinede.denizcim şahap oğlanında doğum günü kutlu olsun.
öpüyorum hepiciğini..
ayy..
geçmiş olsun ya, kaşla göz arasında neler oluyor..
pastanız, sofranız, hediyeleriniz herşeyiniz çok güzel olmuş.
nice nice yıllara..
metinin emirin onatın şahapın ezginin ve ecen-in doğum günlerini kutluyorum herbirini ayrı yarı kokluyrm nice mutlu yıllar geçirsinler inş..
dünürüm çok üzüldüm yaa kıyamam ona ben kötü bi anı olmuş ama allah beterinden korusun derler yüzüne falan gelmemiş çok şükür..pastanızda çok güzelmiş damadm gibi sarı civciv olmuş herşey çok güzel görünüyo süpersiniz
bugünde bizim doğum günümüzdü mutsuz olmama rağmen genede güzel geçti,aylin ve emel geldiğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız opuyorumnanaktan
inanna,deniz,inaysa,ekinsu,sepetçi,dağevi,barcli hepinize çok teşekkür ediyoruz kızım eceyle çok öpüyoruz.. :1hug:
deniz ve derya sizlerinde doğum gününüz kutlu olsun ( geç oldu ama :çok üzgünüm: )
cok gecmis olsun canim benim ya allah esirgemis daha da kötü olabilirdi senin icin kötü bi anni olmus allah beterinden saklasin tekrar dogumçok fazla resim çekemedik malesef keyfimiz yoktu partimizden 1 saat kadar önce Onatımın parmakları yandı sıcak kahve fincanının içine daldırdı elini sağ elinin yüzük parmağı ile yanında iki parmağının uç kısmı yandı yavrum çok ağladı içim gitti içim anlatamam o yüzden keyfi yoktu oğlumun uykusuda vardı sıkıntılı olduğumuzdan ne resim çekebildik nede doğru dürüst kutlayabildik bana bakarsınız ne giyinebilidim nede makyaj yapabildim :)) oğlumun acısından içimden hiçbir şey gelmedi ama yinede güzel geçti hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
günaydın hanımlar...
dünde benim oğlumunda doğum günüydüüü
kimseler hatırlamamış küstüm sizeee...
bütün bebişlerinn doom gününü kutluyorum hepiciğini öpüyorum...