2009 ocak bebekleri doğum günü kutlama panosu :))

pastamız

kızlar biz doğumgünümüzün gaztesini saklıyoruz biri bu aklı vermişti bana unuttum şimdi bende size hatırlatıyım sizde saklarsanız güzel bir anı kalır bu veletlere

Maşallah şahapa.Çok tatlı çıkmış.

Ezgide çok tatlı çıkmış deryacım.Pastasını çok sevmiş, üstündekileri dağıtmakta çok hoşuna gitmiştir:)))))

durusu arkadasım pastayı nerde ne kadara yaptırdınız? nıce yaslara
deniz1634 arkadasım senınde oglus cok tatlı masallah yuruyorda.. nıce yaslara

Kutlayamadığım tüm meleklerimizin doğum günü kutlu olsun...

kızlarr çok çok teşekkür ederiz hepinize
ewet melekçim yürüyo benim oğlum sizinkiler yürümüyomu ki???

tuğbacım teşekkürediyorum...

durusu arkadasım pastayı nerde ne kadara yaptırdınız? nıce yaslara
deniz1634 arkadasım senınde oglus cok tatlı masallah yuruyorda.. nıce yaslara

durusuu çok girmiyor kimbilir ne zaman görür sorunu o yüzden ben cevap veriyim sana dedim komşusu olarak :)) pelit pastanesinden katalogdan seçtiler yaptırdılar ama fiyatını bilmiyorum sen pelitin herhangi bir şubesine sorarsan söylerler pastanın adı afacan ayıcıklar

meralcim saol canım

deniz sizinde resimleriniz çok güzel maşallah şahapa kocaman olmuş sanki 2 yaşında valla

meralcim saol canım

deniz sizinde resimleriniz çok güzel maşallah şahapa kocaman olmuş sanki 2 yaşında valla

canım teşekkür ederim...
walla normaldede gören 1,5 yaşında falan bu dio ama bize genede küçük gibi gelio...

ay deniiiz halamı küçük geliyo. bide benimkini görsen şaşrsın valla. gören 8-9 ay anca diyo. maşallah şahapa annesi iyi o iyiii

canım saol walla ya hele bugun varya hiç bişey yediremedim
sabah bisküvili kahvaltısını yaptı 9 da birde az önce azcık meyve püresi yedi okadar
patlicam var gece de hiç uyumadı...

kızlarr çok çok teşekkür ederiz hepinize
ewet melekçim yürüyo benim oğlum sizinkiler yürümüyomu ki???

tuğbacım teşekkürediyorum...

canım benım kı henuz tam olarak yurumuyor arada cesaretlenıyor. ben Mart annesı olacakken oglum 7 Subatta geldı 35.haftanın sonunda.

canım hemen cevap vermıs yınede tesekkur ederım. Pelıt fıyatları Misket Pastadan daha fazla. Sanırım yıne mısket pastayı tercıh edecegım.

canım teşekkür ederim...
walla normaldede gören 1,5 yaşında falan bu dio ama bize genede küçük gibi gelio...

kucuk mu? Benım oglum 11 aylık olacak 3 gun sonra. Daha 9 kılo yokuz. Incecık kemıklerı sayılıyor.Istahsızın onde gıdenı (
masallah sızın kuzulara

aslı defne gelinim doğum günün kutlu olsun minik prenses...
öpüyoruz şahapla sizi:))))))))))

Yeşimcim doğumgününüz kutlu olsun , defneye nice sağlıklı mutlu yıllar diliyoruz oğluşumla, uzak memleketlerde kalbimiz sizinle canım, defnenin ilginç bir doğumgünü fotosu olacak çekik gözlü bir sürü insan olacak fotosunda ne güzel değişik ileride gülümseyerek bakacak

Yeşimcim defnenin doğum gününü bizde kutluyoruz, seni ve defneyi çok çooook öpüyoruz.Nice mutlu yaşlar inşalllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…