evet oyun parkı cok ıyıymıs kardesımde aldı kızına cok kullanıslıymıs hayırlı olsun canım gule gule kullanın
bızde bı kucuk oda vardı oraya oda takımı aldık sırf ınattan :)) bende sepet almıstım 6 ay ıdare ederdı onunla ama esımle ınatlasınca aldırdım odayı :))) ama hasta olunca cıkamadım yatak ve uyku setı kaldı onlarıda bı halledebılseydım tamamdı
Benim arkadaş milupa kullanıyor..Tam doğurduğu gün kayınpederi vefat etti..Sütü olmayıverdi kızın..Yok ya mama falan götürme..Ben sordum da öyle bi durumda hastaneden veriyolarmış vermeseler bile genelde hastanenin karşısında eczane olur.Eşin bi koşu alır gelir..İnşallah mamaya hiç gerek kalmaz
A bi de kuzenim 1 aylık anne
Humana stil tea den çok memnun.Bence hastaneye 1 kutu götür..Ben doğum çantasına koydum..üstte yazanları evde yaparız.Bu humana hazır granül..sıcak soğuk farketmiyor suyun içine 2 kaşık atıp içiyosun
su gibi tüketilen bişey sanırım bu ben 5 kutu aldım daha da alıcam, hastanede demlemek zor olur cnm bunu evde içicem ben bol bolYok yok ..Bu da süt artırıcı bir çay..Eczanelerde satılıyor..Bitkisel içerikli..Hani hastanede kullanımı kolay olur diye ben o nu tercih ettim..Şimdi rezeneyi falan kim demliycek oralarda.19 lira zannedersem humana anne sütünü artırıcı çay ..Evde onu bunu içeriz artık ottu çöptü:))Hayırlısıyla bi kavuşalım da..
bu dedıgın humana still tea dımı canım
merhaba bayanlar..
ben de gripli arkadaşlara katıldım yatıyorum..
oğluşumun kontorlü var bu gün bakalım suyumuz iyi mi.kilo almış mı bizim çiroz..
ankaralılar sohbeti koyulaştırmışınız.ben hiç düşünmedim süt artırıcı filan inşallah bol bol sütümüz.bu koca göğüslerde de süt olmazsa artık:)))
cok guzelmıs bende esıme mailledim :))))
merhaba bayanlar..
ben de gripli arkadaşlara katıldım yatıyorum..
oğluşumun kontorlü var bu gün bakalım suyumuz iyi mi.kilo almış mı bizim çiroz..
ankaralılar sohbeti koyulaştırmışınız.ben hiç düşünmedim süt artırıcı filan inşallah bol bol sütümüz olur.bu koca göğüslerde de süt olmazsa artık:)))
Hoşgeldin aşıkkkkk:)Geçmiş olsun valla bu hastalıklar kabus oldu doğum yaklaşırken..İnşallah bolll bol kilo almıştır oğluşun..Senin doğum ne zamandı aşık?Var mı ağrı sızı?
sabah aynı muhabbet bızım evde vardı 95 beden sudyen takıyorum artık olsun bıraz sutum yahu olmazsa ayıp olur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?