sen yine iyisin canım benimki hergün bende,bak şimdi aradı yemek yaptım getireyimde beraber yiyelim diyor yaaaaaa beterin beteri var yanesenağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
kızlar ka.validem geliyomuş eşim aradı şimdi(((((((((((((((((((((((((
böööööööööööööögggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ya yuh ya ayda bir de gelinmezki ama hatta 15-20günde bir keremi bahane edip damliıyo valla bay geldi bana çok ayıppp
aynen canım çinde yapılmıyan yok gibi, nerdeyse bütün iyi markalar artık ucuz diye orada üretiyorlar...Ben hala deneyemedim su yogurt isini.
Benim kızda pek uzanmıyor yani oyun halısı aldık bakmakla yetınıyor acaba buyudukce
uzanmaya calısır mı?
Bıde kızlar bu oyuncaklar hep Çınde yapılıyormus. Kraft bile oyle Çınde yapılmayanını
nerden bulucaz. Pelus oyuncakları yıkıyormusunuz? Yuzeysel temizleyin dıyor ama
agzına sokacak yeterli olur mu kı? Ay cok sordum.
İsmiye bu arada gecmıs oldum. Ben sadakanın kazayı engelledıgne ınananlardanim.
Verilmis sadakan varmıs.
kıs makinedeki yoğurt kokuyo demedinizmiydi...:uhm:ya biz çıkamadık valla gene kociş geldi işi uzamış ama yinede fırçadan kurtulamadı buarada çağan uyudu uyanmasını bekliyoz
kıs monte sen bence makine al yorma anacım kendini
aylin ablamı ne ablası kıs o bizden genç valla önemli olan yaş değil bacım insanın ruhunun genç olması aylinde o bakımdan 18 likleere taş çöıkartır
Bebelaca üye olmak yeterlimi chef,bende şimdi üye oldum...CADIARZU
hayır canım bir de mail attım ben istiiiiiiyorum bebelacın mamalarından istiyoorum diye
Bebelaca üye olmak yeterlimi chef,bende şimdi üye oldum...CADIARZU
hayır canım bir de mail attım ben istiiiiiiyorum bebelacın mamalarından istiyoorum diye
adre neki acep...
canım geçmiş olsun krem falan kullandımı canımherkese merhaba.uzun zamandır takip edemiyorum.kızım uyurken iş yapıyorum uyanıkkende sürekli kucağımda zaten.evde olduğum halde sütümü sağarak biberonla içiriyorum buda beni çok üzüyor.göğüslerim çok kötü oldu dokunamıyorum bile .hepinize bebişlerinizle mutlu günler
canım kışın ben fakirin kullandım memnunda kaldım malum evler kaloriferli su koymak yeterli olmuyorSagolun kızlar ya ıcım rahatladı. Ben yine elmde bır sudan gecireyim.
Kızlar bebegin odasına hava temizleyicisi koyan var mı?
Bizim kızın odasının pencesi salona bakıyor maalesef. Salonun penceresini acıyorum hava odasına gıtsin dıye ama yeterli olmuyor sanırım. Yeterli oksıjen almazsa buyume geriligi oluyormus. Onerebileceginiz bir alet varmı? yada kullandiginiz?
ya çok moralim bozuk eşime belli etmeyim diyorum ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?