2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen yine iyisin canım benimki hergün bende,bak şimdi aradı yemek yaptım getireyimde beraber yiyelim diyor yaaaaaa beterin beteri var yanesenağlama

aynen canım çinde yapılmıyan yok gibi, nerdeyse bütün iyi markalar artık ucuz diye orada üretiyorlar...

ya biz çıkamadık valla gene kociş geldi işi uzamış ama yinede fırçadan kurtulamadı buarada çağan uyudu uyanmasını bekliyoz
kıs monte sen bence makine al yorma anacım kendini
kıs makinedeki yoğurt kokuyo demedinizmiydi...:uhm:

aslımı beklerken pelüş oyuncaklar 30 derecede makinede yıkanabiliyor canım tabi ne tür oyuncak kullandığına bağlı bütün oyuncaklar çinde yapılıyor olabilir ama belli firmalar garantili belli belgeleri var
c.e falan yani örneğin tiny love fişher falan onlarda çinde yapılıyor ama bu çindeki ecuz iş gücünden kaynaklanıuyor bacım oyuncaklarda sorun yok yani içini ferah tut sen

talya plastik kokuyordu ilk kullanımda ama şimdi kokmuyor bacım zaten demişlerdi bir kaç kulanıma geçer koku diye

ay ben kayınvalidemin yılda bir uğramasına tahammül edemm ki hergün bana gelcek bir de ay kıslar siz ne sabırlı insanlarmıssınız maşallah

aylin ablamı ne ablası kıs o bizden genç valla önemli olan yaş değil bacım insanın ruhunun genç olması aylinde o bakımdan 18 likleere taş çöıkartır

ehem ehem aranızdaki en genç kişilerden biri olaraktan buna katılıyorum canımcım,bidaha duymamış olalım valla ağzına acıbiber süreriz kıs..:jeyyar:kötükedihüso

arkidişlerim bana sende peygamber sabrı var diyolar zaten,bizimki accuk çok konuşur sağolsun,her şeyin en güzelini,en kalitelisini o bilir eee beni almasından belli deyip kendime teselli veriyom bende..:teselli:

herkese merhaba.uzun zamandır takip edemiyorum.kızım uyurken iş yapıyorum uyanıkkende sürekli kucağımda zaten.evde olduğum halde sütümü sağarak biberonla içiriyorum buda beni çok üzüyor.göğüslerim çok kötü oldu dokunamıyorum bile .hepinize bebişlerinizle mutlu günler

Sagolun kızlar ya ıcım rahatladı. Ben yine elmde bır sudan gecireyim.

Kızlar bebegin odasına hava temizleyicisi koyan var mı?
Bizim kızın odasının pencesi salona bakıyor maalesef. Salonun penceresini acıyorum hava odasına gıtsin dıye ama yeterli olmuyor sanırım. Yeterli oksıjen almazsa buyume geriligi oluyormus. Onerebileceginiz bir alet varmı? yada kullandiginiz?

eycık bende pek fazla gıremıyorum bu aralar. Esım evde onla ılgılen bebekle ılgılen baya zor oluyor
krem falan denedınmı bıde karbonatlı su cok ıyı gelıyor ben o sekılde yaraları gecırmıstım

Ay ne kabus gunlerdı onlar ya Ilk gunleri dusunuyorumda cok canım yanmisti. Cok ta uykusuz kalmistim
Simdi cok ıyı valla hatta bazen besige koyuyorum kendi uyuyor ama bazen tabi.

canım geçmiş olsun krem falan kullandımı canım
canım kışın ben fakirin kullandım memnunda kaldım malum evler kaloriferli su koymak yeterli olmuyor
ya çok moralim bozuk eşime belli etmeyim diyorum ama elimde değil

hayırdır canım ıkma canını dicemde sıkıyor işte insan bize anlatmak isersen dinleriz

huuuuu inci burdayız biz sen
duygu nbr nil yattı mı
yarında kaynanamın komsuları gelcek ööööööööööfffffff tatlı yaptım da kurabiye yapıcam şimdi cok da ütüm var ben şimdi böyleyim eylülde nasıl olcam merak ediyorum işe baslayınca

kızlar ya nereye mesaj atıosunuss bebelacta?ben üye oldum ama numune istemek için nereye mesaj atıldığını bulamadım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…