2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yattı canım b,iz de kurtlar vadisi seyredios kocişleopuyorumnanaktan
uğrarım birasdan gene:teytey:

ANKARA DAN ARKADAŞLAR
DAHA ÖNCE DE SESLENDıM FAKAT DUYMADINIZ..SONRA VAY BEN DUYMADIM,VAY BENıM HABERıM YOK DEMEYıNzemuszemus CVBINIZI BEKLıYORUZ..BıZ ÖZLEM,BAŞAK,ŞEYDA VE BEN BULUŞALIM DıYORUZ..

BU ARADA BENDEN BAŞKA KıMSE KAYNAMIŞ SUYLA YIKAMIYOMUŞŞ YAF AAAAAAA.....mirmirmirmirVALLA ÇOK ZOR OLUYODU BAŞAKCIM ..HABıRE SU KAYNATIYODUM..AMAN KAYNATMIYIM BE BUNDAN SONRA
BAŞAKCIM SEN SORUN YAPTIKÇA DAHA ÜSTÜNE GELıR..BOŞVER GELSıNLER GıTSıNLER
SAKıN OLMAYA ÇALIŞ

cnm inaysa cevaplamış gerçi sonradan gördüm ama, ben de söylim..sertifikalı ürünlerin çinde yapılanından korkma, standartlarından şaşmıyorlar. ordaki enerji, işgücü, vergi vs daha avantajlı olduğu için fabrikalarını oraya kuruyorlar. böylece kaliteden ödün vermeden daha ucuza maletmiş oluyorlar.
peluş ve kumaş her türlü oyuncağı ben de makinaya atıp yıkıyorum 30 derecede. sürekli agzında çünkü..çoğunlukla da yere düşürüyo.

arkidişlerim bana sende peygamber sabrı var diyolar zaten,bizimki accuk çok konuşur sağolsun,her şeyin en güzelini,en kalitelisini o bilir eee beni almasından belli deyip kendime teselli veriyom bende..:teselli:

alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3:roflol:

iyi akşamlar kıslar,naber inaysa ecede iyi son günlerde akşam uykuya dalmakta güçlük çekiyo saat9 dan beri 5-6 defa uyanmıştır kafayı yicem,bi yandan da tatil için yer arıyorum çeşmeden bakıyoduk şimdi kuşadasından bakmaya başladık çok kararsızım:uhm:sen nasılsın çağan nasıl?

lajo kıs bende kaynatıp yıkıyorum yazmayı unutmuşum anacım tek değilsin yane
durusucum vallla gene battaniyede sallayıp uyuttuk bakalım bende kkya damladım hemen kurtlar vadiside var ama eskiden fanatiğiydim artık arada bakıyorum oy negüzel biz bu yaz evdeyiz büyük ihtimal çağanla zor olur diye ben istemiyorum birde abimin eşi doğum yapıcak istda orda kalırız bir süre

dünürüm gideersin tabi kıs sen ankara yakın nasıl olsa oh valla sizde buluşun bakalım için kahvelerinizi yapın accık dedikosdumuzu

bak şimdi bende bursadaki kısları ayartimde karamürselde sahilde görüşelim hehe kıs bursadan kim vardı acep :uhm:

ya kıslar ben kendi kendimemi konuşuyorum yada gereksiz falanmı konuşuyorum kimse bişey yazmıyor alalalalalalaklava:

yav kimse benim kara günüme teselli olmamış aşkolun
dünürüm saol ama geldimi gitmek bilmez hatun gezme meraklısı kıçının üstünde oturamaz
uzun yatılı misafir hiç çekilmiyo bebekle valla
keremin düzeni bile şeşıyo gıcık oluyorum,surat ascak muhabbet etmiycem çok oldu artık
bilsin istenmediğini etkilemez ya bakalım
arayıp bana bile söyleme nezaketi yok eşimi arıyo
ayyyyyyyyyyyy

selam kızlar herkesler iyi sanırım iki gündür ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum şimdi anca şöööööyle atlaya atlaya okuyabildim ancak
bende heradan kopya çektim
aklımda kalanlara cvp yazayım

balımcım duygucum geçmiş olsun

yıkadığım suyu kaynatıyordum ve bu su içme suyu damacana suydu ama artık çeşme suyu kullanıyorum ve direk duştan alıyorum

yoğurdu kendi kullandığımız hazır yoğurt olarak vermeyi düşünüyorum çünkü bizim yaptıklarımızdan farkı yok sadece süt ve starter kültür içeriyor hem daha hijyenik şartlarda üretiliyor ama tabi dr ne der bilemiyorum ama tecrübelerim fark yok günlük olanı al ver diyor

lüküs hayatıma devam ediyorum

Onat dönüyor ama tam ters pozisyona gelemiyor hala ama sürekli ayağını yemeye çalışıyor kaçırıyor sonra sinirleniyor

emel aşağıdasın iki kelime yazmıyon kıs anacının evinde keyfin kebab tabe

kıss vakit bulamadım ki yazıyım okuyım

ekinsu naber,nasıl oldu ayağın?

iyiyim canım sen nasılsın ayağım aynı şimdilik bir düzelme yok valla , tatili sormuşsun biz temmuzun 2. yarısında tatile gidicez bodrumun gündoğan köyünde devremülk kiraladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…