ben varım,chef var....bak şimdi bende bursadaki kısları ayartimde karamürselde sahilde görüşelim hehe kıs bursadan kim vardı acep :uhm:
ah canım arkadaşımada kaynanası geliyomuş:teselli:,sen ver adresi geldiği gün toplanıp size baskın yapalım ,biraz gözünü korkutalım da bi dağa gelmesin sanayav kimse benim kara günüme teselli olmamış aşkolun
dünürüm saol ama geldimi gitmek bilmez hatun gezme meraklısı kıçının üstünde oturamaz
uzun yatılı misafir hiç çekilmiyo bebekle valla
keremin düzeni bile şeşıyo gıcık oluyorum,surat ascak muhabbet etmiycem çok oldu artık
bilsin istenmediğini etkilemez ya bakalım
arayıp bana bile söyleme nezaketi yok eşimi arıyo
ayyyyyyyyyyyy
hadi ben kaçtım herkese ii geceler bol sütler :)
cumartesi dönüyorum inşallah
neyse kızçelerim çook uykum var iyi geceler hepinize
yatıyorum kızlar, bugün herkes topik gezgini olmuş sengözlerimebaksanab
herkese iyigeceler, tatlı ruyalar yerimseniben
Kızım huzursuzlanıyor geçmişin hepsini okuyamadım...
Aylin abla bende senin yaşına geldiğimde 19 yıllık evli olacağım. Bende erken evlendim hiçte pişman olmadım doğrusu.. Bu arada tablo bende açılmıyo açılsa büyük kaydedip eklicem.. ama açılmıyorki.. msn olsa ordan gönder dicem ama yok
aylin ablamı ne ablası kıs o bizden genç valla önemli olan yaş değil bacım insanın ruhunun genç olması aylinde o bakımdan 18 likleere taş çöıkartır
inanna, yakaladığın tüyoları benimle paylaş, aynı durumdayım.uzun yıllasrdır evli olanlar bana şu evlilik sırrını açıklayın lütfen bizimki uçuruma gidio..(
lajoconde, benim sosyal hayatım kalmadı, öyle gezmek tozmak bana hayal gibi geliyor ama becerebilirsem ben de size katılmayı isterim.BİZ ÖZLEM,BAŞAK,ŞEYDA VE BEN BULUŞALIM DİYORUZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?