2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak şimdi bende bursadaki kısları ayartimde karamürselde sahilde görüşelim hehe kıs bursadan kim vardı acep :uhm:
ben varım,chef var....

ah canım arkadaşımada kaynanası geliyomuş:teselli:,sen ver adresi geldiği gün toplanıp size baskın yapalım ,biraz gözünü korkutalım da bi dağa gelmesin sanaklavakurtlar vadisini seyrettiğim nasılda belli)..

emel ne haber,dönmeye niyetin yok galiba,bak demedi deme alışçan iyice lüküs hayata beğenmiycen sonra evini kıs..CADIARZU

biraz başka topiklere takıldım ben de..eşim kurtları izliyo herzamanki gibi, ben inatla bakmıyom bu diziye..gidip oğlumu emzirim diyorum, acıkınca ağlar diyo..oğlumu özledim benn Şeniz

aa, nere gidiyonuz yeni gelmiştik..peki iyigeceler bakalım size de..ben de birazdan kaçar kuzumu kucaklarım :asigim:

selam elif..
talya ne çok hareketlisin..misafir gelmesin diye mi delikafadulden
ismiye nbr, uyudu mu çocuklar

yatıyorum kızlar, bugün herkes topik gezgini olmuş sengözlerimebaksanab
herkese iyigeceler, tatlı ruyalar yerimseniben

bu kız 8 de uyudu 8 den beri huzursuz tam dalamadı uykuya beşiğini sallamaktan bi hal oldum.
nohut yedim gazmı yaptıki

iyii geceler kızlar büyükler uyuyalı çok olduda küçükle uğraşıyorduk şükür şimdi oda uyudu bende yatarım birazdan seninki uyuyor herhalde

basaaaaaaaaaaaak sana kaynanan geliyobana ise kaynanam ve bütün mahalle geliyo:teytey:benim halim daha harap

Canım Allahım sana da o günleri göstersin sağlıkla huzrula inşallah..çok keyifli oluyor boyunca kızın olması ve herkesin kardeşin sanması a.s
alayım senin msn adresini özelden atayım tabloyu..yada sen nasıl büyük kayıt edeceksin bana söyle ben yapayım..

aylin ablamı ne ablası kıs o bizden genç valla önemli olan yaş değil bacım insanın ruhunun genç olması aylinde o bakımdan 18 likleere taş çöıkartır

oyy oyy güzel arkadaşım ne güzel iltifatta bulunmuş :asigim: utandım şimdi :)) o senin güzel görüşün canım..

günaydın..
bu saatte dükkan açılmaz di mi? yok açılmaz, ben iyisi mi süpüreyim, temizleyim kahvaltıya hazır olsun.
10 gündür ayrı kaldım sizden, özlemişim. modemde bir problem vardı. geçmişi bir okuyayım dedim, yemedi gözüm, içinden seçmeler yaptım.. fotolar yenilenmiş, bebişler büyümüş

sizinle paylaşmak istediğim birkaç şey var.
Pantenol+Dermo Trosyd.. Berat’ın popiki günlerdir pişikti, aklıma yatan her öneriyi denedim ama her açtığımda ciğer gibi bir popo sinirlerimi bozmuştu artık. bu iki merhemi karıştırıp sürdüm ve mucize oldu.. yavaş yavaş normale dönüyoruz çok şükür..

1 paket margarin,1 çay bardağı sıvıyağ,2çay bardağı pudra şekeri,1 paket k.tozu,alabilidiğine un.malzemeyi karıştır kulak memesi yumuşaklığında bi hamur olacak.kiraz büyüklüğünde toplar yap tepsiye diz.kurabiyeler hafif pembeleşince fırından çıkar.sıcakken 2 çorba kaşığı pudra şekeri ve 1 çorba kaşığı tarçın karışımına bulayarak servis tabağına al.ağızda dağılan harika mini kurabiyelerin olacak.ben kahvenin yanında bu kurabiyeleri arkadaşlarıma ikram ediyorum şimdiye dek sevmeyen olmadı yaparsan sonucunu yaz merak ederim.

Bu muhteşem tarifin kime ait olduğunu not almadan kaydetmişim. denedim, şahane oldu. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Cümleler kime tanıdık geliyorsa ses versin de teşekkür edeyim.bundan sonra yazarıyla kaydedicem eserleri..

Aysberg+yeşil soğan+kuru soğan+mısır+peynir küplerinden oluşan salata. Anne sütünü arttıran gıdalar konusuna takmış durumdayım. Son keşfim bu.[/COLOR]
uzun yıllasrdır evli olanlar bana şu evlilik sırrını açıklayın lütfen bizimki uçuruma gidio..(
inanna, yakaladığın tüyoları benimle paylaş, aynı durumdayım.

elif, ticker daki fotonuza bayıldım hani bebişinin seni öpüyorkenki.maşşallah kuzuna

BİZ ÖZLEM,BAŞAK,ŞEYDA VE BEN BULUŞALIM DİYORUZ..
lajoconde, benim sosyal hayatım kalmadı, öyle gezmek tozmak bana hayal gibi geliyor ama becerebilirsem ben de size katılmayı isterim.

herkesin cuması mübarek olsun..:Saruboceq:
bütün yavrular iyi, anneler mutlu olsun.

günaydııııııııııın tükanı acmak bana mı kısmet bugun kahvaltı filan hazırlayamam ben kusura bakmayın he cornflakes var yemek isteyen varsa koyuyum kaseyecokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…