2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
f ebrar cım anca okudum canım eğer ağlamıyosa sorun yok canım huzursuz olur açsa zaten
aşık valla bu gişle bizde kucaz bir salıncak eve
durusu naber canım ece hanım nasıllar
aylin kıs gene ojelerini sürmüssün anacım bir elde bana atıver çadır tiyatrsunda maskot olarak kullancaklar bugidişle beni saç baş dağınık emanikür pedikiür hakgetire üzerimde zaten bir eşofman bir tişört ay kendimden utandım valla şimcik

ay kıslar dün gece çağanda beşiğinde uyumadı yanıma aldım uyudu yavrum acaba neden böyle yaptıki valla bende kolum falan çarpar ona diye bir türlü uyumadım başımda ğrıyor bugün uykusuzluktan

canım çağanda öyle yapıyor bazen bende yanıma alıyor beni özlüyormu öyle diyorlar yanıma alıyorum nasıl kıvrılıp uyuyor aklın durur bunlar böyle zamaneler analarına nazları bende tüm gece uyumuyorum senin gibi sonra işe geliyorum birde
dün mesela naptı, tam uyudu dedim banyoya gircektim uyandı bir ağlama bir yaygara ağlamıyor resmen bağırıyor bir kaç gündür bağırıyor zaten ağlama yok
ayçacım sana katılıyorum huyları değişiyor gün geçtikçe velletlerin valla

benimki de çamaşırsuyu kokusundan nefret ediyo ama ben kullanıyorum..onsuz olmuyo valla..ama camı kapıyı aç iyice, fazla solumamaya çalış..bikez ben de öyle kötü olmuştum, feci çarpıyo -tatlicadiarzu-

kıslar bebelaca üye olmuştum hep cebe mesaj geliyordu mail attaım dedim anladıkta bir kaç debemelik ürün gönderişnde deneyek boşa vercek paramız yok valla bu sabah geldi ürünler çorba lar muhallebiler devam sütleri koymuşlar hayır sevmese boşuna almayız yanicime

ayy valla maş ne güzel saılıp uyuyomuşşsunuz
bizde ne mümkün illa sallayacaksın
ahh ahh eskiden ne güzel emerek uyurdu
o günler geri gelse
inaysacım ama 3 saatten sonra benim içim rahat etmiyo
sanıyorum ki o aç
içimden hiç bi iş yapmak gelmiyo çok mutsuz oluyorum,eşime surat yapıyorum

linay ben de dün diyecektim de acil çıkınca kaldı.. sen ne güzelmişsin öyle a.s, kaç yaşındasın orda..

aylin yaben ne soracaktım tam olarak eşime gösterdim bizim tabloyu büyültüpte yüklesinler gibi bişiler dedi ama ben anlamadım

:roflol: tüm uyutma yöntemlerini uygulayıp yine de uyutamayınca, yatağa atıyorum onu da kendimi de, ikimiz de savaş yorgunu sızıyoruz işte..

çağan uyuanıyor hamımlar ben kaçar uğrarım bir ara yine
kıs dünür snede kendine mukayyet ol emi canım kaydirigubbakcemile2

ah canım çook güsel anlatmışsın yapılması gerekenleri ama işte bazen olmuo..
bizimkiler çok komik aslında mesela dün evi toplamaya devam edlim dedik,kitaplar indi,bi koli yarım doldu,içine eşim başka şeyler koydu (bu arada nil kucaamda ben sadece söölüorum)dedimki koyma düzgün olsun koliler daha odada da kitap var,yok dedi bööle boş olmaz,dedim ki olur dedi ki olmaz...hıdır idi dursun idi..yani ..al sana gecemi mafettinler,bu ne sinirler,kimin içinler..
zor anam evlilik zorklava:

ne oldu benim damadıma??
f.ebrar nie döküo bakiim o mamaları??
hııı kızarım haa..!!:))
ay kızlar ben de acemi diilim bu erkek konusunda ama işte bazen öle daalıorum,4 senedir aynı evdeyiz,ilk defa bööle oluo,ben yorgunum sanırım, o da sinir yapıo,bi de hastaneden geldim şimdik,karpal tünel sendromu!! olmuşum,bi de bi sürrü egzersiz yapçakmışım,al işte deert bi değil ki:)

sütüm bitti azalıyor diyen kıslarrrrr bir önerim var.....
ben çalıştığım iin gün içerinde süt sağıp götürüyorum
memişler hurdahat old napalım ama çoğaltmaya yada ok olmaya başladı sebibide günde bir kaç kez çaylı süt çiyorum çok faydası var
sabah işe gelirkende cezerye alıyorum 1 tanede küçük meyve suyu çiyoum arada su içiyorum iyi geliyor öneririm

yemiyo inanna yaa
napcamı şaşırdım artık iice oluruna bıraktım
belki sebze çorbalarna başlatır

bazen nil de yemio şaşırıp kalıorum hatta bazen uyuya kalıorum gece hiç uyanmıo açım die..sen merak etme ,ama geç karşısına iştahla bişiler ye..(benim taktik ,gülmeyin)
ne kadardı kilosu,gerilik var mı?

dünürüm bişeyi yok damadının arada na zyapıyor galiba annesine kıs o ne biçim sendroım öyle ne demekkki o ay cahilliğime ver anacım
f ebrar canım kaç kiloıydu 4. ayda

delikafadulden
ben de öle dedim doktora..
elimdeki sinrler sıkışmış,aslında sadece elimdekiler diil ama şimdilik oraya takçakmışım istirahat splintialkisalkisalkis
anam sinirlerim var yani naapim,doktor doğumdan soona normal dedi..

6300 dü canım sadece 260 gr almıştı
o yüzden doktorumuz ek gıdalara başlattı uyanıkken emmediği için
ama yiyen nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…