2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ankara hala soğuk biz gece gündüz kombi yakıyoruz yinede ev 20-22 derece.iki kat kıyafet birde uyunınca ince penye yelek giydiriyorum...sizin evler kaç derece ki tek kata geçtiniz..
özzleemmm sizin evlde soğuk mu..yakıyormusunuz hala..
 
valla aşık ben hiç ölçmüyorm evi kaç aydır ama ben ter içinde kalıorum gece emzirmeye kalktıımda, kız bi kat incecik penyeyle terlemiş oluyo bazen, bizim havuzu açmışlar dün düşün yani çoook sıcak
 
Günaydınlar herkese,
Canım bizede geçen gün demir ilacı verdi, dişleri çıkınca her verdiğinizden sonra bir bardak su içirin dişlerinde kalıcı lekelenme olabilir dedi.Ben kullanmıyorum, önce dr. umuza gidelim.Önümüzdeki ay gideceğiz.
Evet Egehanın başı hala sıcak, bazen acaba ateşi yükseldi mi diye kulaktan ya da alından ölçüyorum35,5-36 ya da 37 gibi çıkıyor.Bu aralarda değişiyor anlayacağın.

günaydın..
alisha barci geçmiş olsun..
bu 4.ay aşısı bacaktan iki tane mi yapılıyor??bizde pazartesi gideceğiz aşıya.ateş olmaz inşallah..
Evet canım 2 tane yapıorlar.

Ben püre de veriyorum ama püreyi pek sevmiyor , sanki boğulacakmış gibi oluyor.Gözleri bile kıpkırmızı oluyor.O yüzden suyunu veriyorum.Geçenlerde kendimize mercimek çorbası yapmıştım, içine ben patates, soğan, havuç katarım.Tuzunu da hep az koyarım.Ondan verdim.Nerdeyse küçük bir tabak yedi.Ama arkasından 2-3 gün kakasını yapamadı:))))))Sanırım daha bağırsakları alışkın olmadığından kaynaklanıyor.
Ayşegül üzülme canım, şu yaşlılar bazen o kadar saçma konuşabiliyorlarki:)))))
Linaycım kolay gelsin canım sana.Ben doğumdan önce yaptığımız listeyi resim dosyası olarak hazırlamıştım ama bazen burada açılmıyor.Pek kullanışlı olmamıştı.Sitede sorun olunca resimler açılmıyor ya.
 
memnun oldm tuğbacım, benm de bütün tanıdıım tuğbalar çok güzel:)
biz de çıkalım biraz hava alsın kız benimki fena triplerde, yüzüme bile bakmıo diorm hafızsını mı kaybetti beni tanımıomu:))
 

yuhh ya insanlar ne gıcık. bizim kuzenlerin bebeği öldü ya hastane de yatan hastalar kapıdan gectıkce bosver bosver takma hiç üzülme falan ben bile sinir oldum o kızcağızı düşünemiyorum bile. bişey demek zorunda değilsiniz yani illa saçmalamak mı gerekiyor.
 

kafamçokkarıştı teyzenin aklından zoru vardı sanırım şaka gibi
 

bizde bugun kısa kollu gıydık artık cok felaket sıcak var. uzun kollu vardı ustunde cocuk kıpkırmızı oldu
 


KIZLAR DENEME YAPIYORUM..FıKıRLERıNıZ VARSA SÖYLEYıN LÜTFEN..

BıRAZ KÜÇÜK OLMUŞ..BıRAZ DEĞıL BAYAA KÜÇÜK BÜYÜTMEM LAZIM..
 
Linay eline sağlık çok güzel olmuş biraz büyütmek yeterli olur sanıırm, hera bende yazılar bozuk çıkmıyor
 
neyse yemeğe gidiyorum şimdi gelince bakarım..yiyiossss içiyossss adiyyossssss
 

bızım merkezı sıstem canım cokkk sııcakk oluyorr bız evde hıc uzun kollu gıyınmıyoruz ama kaan uzun kollu penye tulum gıydırıyorum
 
monte canım keske b kan testı yaptırsaydın anlattıkların gercekten suphelendırıyor
annem de sureklı dıyor eger emdıgını kusuyorsa ılk aklına gelen hamılemıyım olsun dıye tembıhleyıp duruyor
sen sezeryanlamı yapmıstın dogumunu ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…