2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar iyi aksamlar umarim herkes iyidir okuyamadim

Esimm yurutgec almis ezgide bayildi Adimm atarak hareket ettirdi

Biriniz yurutgec zarali diyordu sanirim meraldi neden soylermisiniz acele cevap
 
yüzü koyun yatma meselesine gelince zaten dönmeye başladılarmı bir süre yüz koyun duruyolar o yüzden kimse boşuna zorlamasın bebekleri senağlama
 
marsg bende öyle duymuştum ama tam bilmiyorum buarada yürüteç için erken değilmi kıslar yaa daha
 
yaa bencede erken ama chicconun almis tam sariyor bebegi ayarlaniyor ayaklarida degiyor yurudu valla resmen cok sevdi
 
4 ay 5 günlük canım.doktorumuz 5 aylık olunca muhallebiye başla dedi ama 4 aylıkken verilir mi? naısl yapıcam ki?:çok üzgünüm:




canım bana gelenlerin üstünde 4.aydan itbaren yazıyor.. muhallebide tahıllı ve pekmezliymiş o da 4.aydan itibaren yazıyor. dilersen uzmana danış tabi.
 

Oooo maşallah canım, sana gelmiş.İstanbul dışında olanlara gelmiyor onlar((Bize sadece niveanın küçük pişik kremi, 5 li ıslak havlusu geldi:)))Haa birde can bebeden 2 tane bez:))))
Marsga gelir hep öyle şeyler, o da bize nispet yapar bu geldi , şu geldi diyenaniknanik

Kızlar merhaba bu arada.Linaycım, maşallah yanii memişlerine, nasılda zıplıyorlar öyle:roflol:Bende de göbek sarkması var, her pantolon giyişimde bir katta üstten çıkıyor.Hele bugün yazlıklarımı çıkarttım, şortumu bir giydim, geçensene bile ne güzel olurdu o şort.Şimdi düğmesini zorla kapattım, ama üstünden bir kat çıktıkafamçokkarıştıİğrençççççç....
F.ebrar hoşgeldin canım sende.
Marsgcım, yürüteci zarralı diyorlar.Çocuk yürümeden kendini iteleyerek hareket ettirdiği için yürümekte zorlanıyormuş.Kaslarında ve bacaklarında sorun olabiliyormuş,ayaklarda eğrilik vb.Birde yanında olmazsan bir yerlere takılıp düşebiliyor.
Bunlardan dolayı dr.lar kullanmılmasın diyor.Ama açıkçası ben büyük oğlumda kullanmıştım, ne yürümesi gecikti, ne de ayaklarında herhangi bir problem oldu.Bizim bir arkadaşımız getirmişti.Dün bende bindirdim Egeyi, daha tam ayakları yere basamıyor, parmak uçlarında yürüyor, ama kendi kendisinin hareket etmesi çok hoşuna gitti.Uzun süreli olmadan ara ara bindirmeyi düşünüyorum.
 
Bu arada bizde bugün aşımızı olduk geldik.Allaha şükür şimdiye kadar ateş olmadı.İnşallah daha da olmaz.Kilomuz 8,500 gr dedi, ama sanırım 8,200 gr falandır.Kıyafetleri vardı çünkü üzerinde.Boyumuzda 67 cm.
Bizimki de yüzüstü yatmayı pek sevmiyor, ama hergün bir süre yatırıyorum, yanında ona şaklabanlık yapınca duruyor.Zaten yüzüstü yatınca daha çok ellerini yemekle meşgul oluyor.:))))
 
waterfull hg canım..istanbul dışındakileremi gelmiyor? ben ankarada yaşıyorum bayada geldi alın gözünüz doysun der gibi yollamışlar
denedim biliyorum danda bi kutu ipana diş macunu ve fırçası gelmiş 1-2 sene gider hani o kadar :)))))
bu arada bebişinin kilo & boyu çok iyi maşallah..
bizim boyumuz 62 cm di geçen ay bu ay ne kadar bilmiyorum.. kızım kısa boylumu olcak dersiniz
kilomuz yerinde ama çok şükür :)
 
iyi akşamlar arkadaşlar günlerdir yazamıyorum ama okumaya devam ediyordum hepinizin kuzularına maşallah ,
Elif bence kısa boylu olmaz kızın ortalamalar genelde öyle benim ki 60 cm ve ocak bebişlerinin en minyonu herhalde montesori diyordu benim bebeğimden zayıf bebek yok diye ama benim ki var tam tamınaaaaaaa 5500 gr doktorumuz sizi çok uğraştıracak dedi ek besine başladık ama mama dahil hiçbirşeyi yemiyor sadece emiyor ama anlaşılan sütüm yetmiyor günde 1 kere zorla mama yedirmeye çalışıyorum çok üzülüyorum ama ne yapayım sağlıklı olsun da benim minyatür bebeğimmmm
 
ni sanırım,işallah uyudu,yatırıp bem de uyuyacağım,tatlı rüyalar..
marsg canım iisin umarım,geçmiş olsun..
erken yere basmaları aşil tendonuna zarar veriomuş canım ama nil de basıo??
 




hg canım...
bence seninkinin kilosuda iyi maşallah..demekki yemeyi seven bebek değil ki doktor ondan demiş :)
annemde benim arkamdan sokakta tabakla gezermiş :)
benimkide en fazla 3 dk sını ayırıyor memeye hemen hemen aynılar yani sıkma canını..
canları sağolsun napalım...
 
arkadaşlar benim oğlum saç kurutma makinasının sesini duymadan uyumuyor. bir arkadaşımız makinanın radyasyon yaydığını söyledi. çok huzursuz oldum. bu konuda bilginiz var mı?
 
Hoşbuldum canım, Bize o kadar üye olduğumuz halde gelmedi:)))Sanırım Emelede gelmemişti.Ankaraya geliyor demek ama ist. ank. dışına mı göndermek istemiyorlar acep:))))Bende taşınıcam oralaraaaa:))))))
Bizim egenin zaten kilosu fazla doğdu, o yüzden pek kıyaslamayın benim oğluşla.Her ay 1 kilo alıyordu ama bu ay bizim ki de az almış sanırım.Ama normalden daha yukarda yine de.Senin kzıın kısa boylu olmayacak canım, şu anda normal sınırlarda.Doğumunda kaç cm di_?

Canım mamayı bizimki de sevmiyor.Sadece meyva sularını çok severek yiyor.Olsun minyatür olması birazda yapısından kaynaklanıyor.Sıkmayın canınızı, sağlıklı olsunlar yeter.
Bu sıralarda memeyide az emiyor bizim kide.Sanırım sıcaklar etkiliyor.

Dağevi, saç kurutma makinası radyasyon yaymaz canım, o sadece elektrikle çalışıyor, karşıdan herhangi bir tarafla alışveriş yapmıyor.
 
Son düzenleme:
arkadaşlar benim oğlum saç kurutma makinasının sesini duymadan uyumuyor. bir arkadaşımız makinanın radyasyon yaydığını söyledi. çok huzursuz oldum. bu konuda bilginiz var mı?

saç kurutma makinasının manyetik alanı yüksektir. fazla kullanıldığında da migren ve sinüzite yol açabilir..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…