2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman erkeklerin bişeyden anladığı yok, bir de psikolojimizi düşünmüyorlar hiç..oğlum da gazı olduğunda ya da uykusu olduğunda emerken iki fırt çekiyor bir ağlıyor..o şekilde emiyor..ben zaten stresli ve üzgün oluyorum yeteri kadar öyle emince..benim eşim de gelip "sütün tadını mı beğenmiyo acaba" demişti..kızıp küsmüştüm tabi kötükedihüso..gelip gönlümü almak zorunda kalmıştı..
 
3,5 aylık benimki..ama hani düşenler olmuştu, geçen biri de demişti halının bir ucundan diğerine gidiyor falan..benimkinin o kadar ileri geri hareketi yok daha..ya bi de bazen eli-kolu titriyor bilgisi olan var mı bu konuda..
 
bizim evdede bu gün bu konu var kızlar...hala bir hareket yok bizimkinde..yüz üstü yatınca kalıyor öylece ayaklar biraz oynuyor.bağrıp duruyor alın beni diye..sırt üstü de dönemiyor uğraşıyor ama hala başaramadı..biraz tombişiz ondan geriyiz bu konuda diye düşünüyorum..siz günde ne kadar koyuyorsunuz öyle??ben bir yada iki kez koyuyorum 5dk.yüz üstü çok kustuğu için fazla koyamıyorum..
ayça bizim de oluyor bazen kollarda titreme
alisha geçmiş olsun bende saat 2 ye randevu aldım dolgu değişilecek..anestezisiz düşünüyorum..sütten geçer heralde.doktora soralım bakalım geçer derse anestezi yaptırmayacağım..
 
aslında ben de fazla koymuyorum aşık..1-2 kez ancak..viyikledi mi kıyamıyorum yoruldu diye çeviriyorum hemen..kaplumbağa gibi oluyo yavrum..
ay nedir bu dişlerden çektiğimiz ben de gidip duruyorum dişçiye..sorunsuz çarçabuk biter inşallah dişleriniz..
 
ayça bizimki yüz üstü yatınca kafayı bile kaldıramıyor..bazı bebişlerimizin fotoları var maşallah kollarrının üstüne kalkmış..seninki kalkıyor mu?bizim tosba gibi kalıyor mu??
 
tünaydın hanımlar...

derya baykalda cocuk doktoru vardı gecen gun

inek sütü 2 yaşına kadar kesinlikle vermeyin bebekte demir eksikliğine yol acar dedi.

demir eksikliğide gelişim bozukluğu yaparmış.

muhallebi vericekseniz hazır muhallebilerden verin inek sütüyle yapmayın yada kendi sütünüzle yapın dedi.

mamalara guvenin anne sütüne yakın mamalar var verebilirsiniz dedi.

çinko demiri ayarlanmış mamalarda
 
ayça bizimki yüz üstü yatınca kafayı bile kaldıramıyor..bazı bebişlerimizin fotoları var maşallah kollarrının üstüne kalkmış..seninki kalkıyor mu?bizim tosba gibi kalıyor mu??

cnm kalkıyo ama hemen mıkırdanmaya başlıyo işine gelmiyo ben de dayanamayıp yoruldu diye düzeltiyorum..babasına kalsa amuda kalkıp gezsin çocuk :dilcikar:
 
tünaydın marsg,
haklısın cnm inek sütü, bal, patörize olmayan peynir-yoğurt...hatta tuz-şeker önermiyor dr lar..ek besinlerle ilgili bir başlık açıldı. orada da yazmıştı sanırım inaysa bu konuyu detaylıca..çok dikkat etmemiz gerek ekgıda döneminde..şimdi rahatız, ideal besinleri heran hazır annede..ekgıdaya geçince malesef hastalıklar da artacak biliyorum..
 
evt bugün tükkan hiç iş yapmıo 1mayıs ya kocalar evde heralde, bayanlar yatıyo.benm kociş işte ben yine görev başındaym.dişçi çok fena azarladı beni mikrop kaynıomuş ağzımın içi 3kere fırçalıorum dedim en az 5katına çıkarn dedi, çay bile içsem fırçalıycakmışım berbatmış durumum.vitaminmi kullansan ya diş saç kalmıycak bu gidişle.
 
benim kız çok ağlamış babannede. kadınla ikisi susturamamış beni gördü düzeldi, sanırım çok alıştı bana hiç bırakamıycam kimseye yabancılık çekio
 

merhaba canımcım
elma suyunu gunde toplam ne kadar verıyorsun bende vermeyı dusunuyorum kas yaparken goz cıkarmayayım abartırım dıye korkuyorum

bırde ben yogurdu anne sutunden yapıp verıcem, haftaya denıcem, cok yapıp veren var hıc bır zararı yok hatta yararı varmıs bılgınızee yerimseniben
 
merabalar:)
okuyamadım ama herşey yolundadır umarım:))
dışarı çıktım şu stirilizatörünü aldım arçelikin 15 e:))
alisha geçmiş olsun canım..
inaysacım çok biliolar onlar???
 

bu durum kaan da vardı bende endıselenıp sordum doktora hatta yanında da yaptı heyecanladıgında yapıyormus olabılır bısey
 

kaan da oyle cok tembeldı doktor bıze kızdı kaslarını calıstırın yuz ustu en az gunde 6 kez 5dk durmalı
ben playskool 2 lı oyun arkadasım dıye bısey aldım artık kaan guzel tutyor kafasını tavsıye ederım ınt bı bak ıstersen
 

teşekkür ederim özlemcim.ben de koyayım artık 5-6 kez.oyuncağada bakayım netten...
 
offff çok sıkıcı kimse yok, sizin yüzünzden kocişle tartıştım, kimse çalışmıo sen nie çalışıonki diye beynini yedim
 
offff çok sıkıcı kimse yok, sizin yüzünzden kocişle tartıştım, kimse çalışmıo sen nie çalışıonki diye beynini yedim

bizimki de çalışmıyor ama yattı canım baba oğul uyuyorlar..)))
oğluşumda 1 saat gittim dişciye ağlamaya başlamış.camda beni bekliyorlardı..süt bırakmıştım ben olmayınca içmiş biberondan..
 
bnmki sütü içmemiş, dedim bunu içmeden meme yoksana ben gelnce içirdim,40saat elimle sağdım100ml,çok değerli o süt
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…