2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok pahalıymış alisha yaaa o ne öle 8 lira ben

inanna ilk doğduğunda kullanmadınmı
 
bizim koltuk altımız ve boynumuzda öle kıpkırmızı bizimki tombik değil ama işte boynu kısa olduğundan kızarıyo doktor oksitin verdi iyi geliyo ama çok cins bi krem yumuşak değil böle sert sürüyosun kalıp gibi kalıyo
 
geçmiş olsun canım işallah ii gelir ıhlamur:lepi:
nazocum ben de onda alyım bakalım ,saolalkisalkisalkis

geçmiş olsun canım tez zamanda iyleşir inşallah

ben de sarısı var canım..
nilin de hep krem doluoklava:

hamatenin bende sarısını kullanıyorum


cnm öncelikle hoşgeldin benim duruşumun çok sık deil kabızlığı o nedenle fitil kullanıyorum
 
ayy kıyamam ben nile yaaa....calpol varsa ver cnm ii gelio

bende mavi var hametan.nette okudum mısır nişastası ii gelliyomuş..nasıl sürücez ki onu suda mı eritçez..çok fena olmuş bizim ki.
 
bize doktor ateş düşürücü olarak thylol verdi çok şükür şimdiye dek kullanmamıza gerek kalmadı
 
ayy kıyamam ben nile yaaa....calpol varsa ver cnm ii gelio

bende mavi var hametan.nette okudum mısır nişastası ii gelliyomuş..nasıl sürücez ki onu suda mı eritçez..çok fena olmuş bizim ki.

valla ya turp gibi kızıma benim mi nazarım değio yoksa evde kalmış kız kurularının mı anlamıorumkötükedihüsoinlio kızım kucaamda inlio yasenağlama herşeyi nazara bağlamayı sevmiorum ama millet evliliğimi örnek alıo ,bize gıpta edio ortada ne evlilik kalıo ne meleğimin sağlığı:uhm:
 
maşallah kızlar sabahtan beri okuyorum hızınıza yetişilmiyor.kızımda durmadığı için bir türlü cevap veremedim.


canım suyunuz bence pahalı geliyor biz iki ev kullanıyoruz her ay 20 geliyor kişi başı 10 ytl yani ben her ay 10 ytl ödüyorum.


canısı aynı beni yazmışsın bende senin gibi aynı şeyleri yapıyorum.her dakika ketılda su ısıtıyorum biberonları yıkıyorum.çamaşır makinesi haftada 3 defa ama geceleri bulaşık makinesi tam dolunca haftada 3-4 ve bana 50-60 geliyor klima ile 130 geldi bu şekilde geliyor seninki fazla canım.bence izmir her yönüyle istanbul ve ankara dan ucuz canlar.

esra izmirde doğalgaz gelmedimi.iki yıl önce geldiğimizde heryer kazılıyordu doğalgaz gelicek demişlerdi.belli yerleremi geldi acaba.

canım borular döşendi döşenmeyen yerlerde var.ama belli semtlerde kullanılıyor.


ohh maşallah ne kadar güzel.en iyisi sefanı sür canım.


barcli sen de aşılarını yaptırmıştın galiba..aşıdan sonra yıkanması için bişey dedilermi sana..sormayı unutmuşum ben onlarda bişey demediler..yıkasam sorun olurmu acaba..

canım 2-3 gün yıkamayacaksın öyle söylüyor hemşireler.ateşi çıkamsın diyede aşı vurulduğu gün calpol ver oldu bitti.

arkadaşlar merhaba ,bende ocak annesiyim .5 ocak doğumlu uyukusuz ve kakasız bir kızım var.aranıza katılıp bilgilerinizden yayarlanmak istiyorum izninizle???

canım hoşgeldin sağlıkla büyüt bebeğini canım analı babalı uzun ömürlerde.


canım benim kızda uyku ve bağırsak sorunu var.büyüdükçe geliştikçe atlatıcakmış erken doğduğu için.bende ne denediysem olmadı.götürmediğim doktorda kalmadı ilaçla düzelecek şey değilmiş.şimdi artık zamana bıraktım.seninki zamanındamı doğdu canım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Esracım sen devlette mi çalışıyosun?

ewet canım dewletteyim


bizimkininde kukusu etli,yanları tombik ya krem kalıo hep,boynuda öle

calpol isimli ateş düşürücü şurup avrupada içeriğinden dolayı yasaklanmış ,bize de sağlık ocağında önermişlerdi ama ben almadım 1 yaşına kadar en iyisi fitilmiş.


aa calpolu sağlık ocağı önermişti aşıdan sonra ateş çıkarsa die aldım bende ama daha hiç kullanmadım,ii oldu söylediğin,ama her ilaca bişey diolarya ne kullancaz peki

kızlar mendil olarak bi evy baby nın kremlisini alın deneyın bak çok memnnun kalacaksınız yumuşacık yapıo aloe veralı bitki özlü kremlı,fıyatıda çok uygun 3 paket 8.5 tl di
 
sedaa sen deneyecektın ıslak bezı ,memnun kaldınmı?

ayy kıyamam nile ya,şurubu dr verdise ver barı biraz ateşi düşsün en azından
 

esra nerden bildin yemeği yaptığımı yoksa biriylemi karıştırdın_?
 
sedaa sen deneyecektın ıslak bezı ,memnun kaldınmı?

ayy kıyamam nile ya,şurubu dr verdise ver barı biraz ateşi düşsün en azından

bugün vermediler canım aşı zamanı vermişlerdi.sızdı kucaamda inlie inliesenağlama
quenin 1 mesajı varken 5o puanı vardı nası oluo:uhm:
 
ben koltukaltına ilk önceleri z.yağ sürdüm sonra bir ara çok kızardı hametan sürdüm, boynundakiler pişikmiymiş bizimki egzama çıktı dr gördü değil mi?
geçmiş olsun canım ya nasılda rahatsız oluyordur ,bende hiç olmadı ama geçen gün arkadaşlar elma suyu iyi geliyor demişlerdi bende ilk kez verdiğimde çok kaka yapmıştı denemediysen bir dene istersen
ayy kıyamam ben nile yaaa....calpol varsa ver cnm ii gelio
bende mavi var hametan.nette okudum mısır nişastası ii gelliyomuş..nasıl sürücez ki onu suda mı eritçez..çok fena olmuş bizim ki.

buğday nişastası değilmiydi o ya bende geçen marketten gittim buğday almıştım tüh şimdi mısırmı alıcaz bi de
 
ezra aynılar desene annem dalga geçiyo bak Allah tarafından böle yaratılmışki bikini giyemesin dio :))) bu arada kızçeme üstsüz alt bikini aldım poposu fırfırlı :)))
 
ekincim bende ilk zamanlar banyo sonrası hep z.yağıyla masaj yaptım hatta hala öle devam ediyorum acelemiz arsa bebek yağı kullanıyorum evet doktor gördü pişik dedi zaten kırmızı çizgi gibi öle noktacıklar falan yok
 
dızı gıbısın vallahı hergunun konusu ayrı
bugunku elektrık faturalarıymıs :)) ogleden sonra konu degısmıs ama okuyamıyorumkı ya kaan uykudan uyanıp aglıyor yada uynmıs da ılgılenmıyorum dıye aglıyor :))) her uslu anını degerlenırıyorum
 
alisha geçmiş olsun bende kaçırmışım hasta olduğunu bilmiyordum.

eymende hava değişiminden olsa gerek iki gündür çok kötü grip oldu.burnundan nefesi zor alıyor hırlayarak ama o halde gülmeye devam ediyor.eşimle bazen biz bile şaşıyoruz bu çocuk kime çekmiş böyle diye.
 
slm kızlar geçmişi okurken neler yazıldığını unuttum valla dolmuş yine sayfalar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…