2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benden de koccaman maşşallah egeyle onata:))
ay bu spiral acıo mu o kadar,anlatsanıza??
ekinsucum vitamin dediğin devit mi?devitse hani uzun zaman kullanacaktık bunu??
 
benden de koccaman maşşallah egeyle onata:))
ay bu spiral acıo mu o kadar,anlatsanıza??
ekinsucum vitamin dediğin devit mi?devitse hani uzun zaman kullanacaktık bunu??

normalde 1 sene kullanılıyor cnm ama eger bıngıldakta kapanma başlamışsa bıraktırıyor doktorlar yani sen devam et doktor bişey demedikçe yerimseniben
 
maşallah bugun herkes pek hamaratmış börekler falan gece gece cnm çekti yaaaa
 
Arkadaşlar çok komik bişey oldu.. Bizim ufaklığı biraz soydum yere battaniyesinin üzerine yatırdım.. Bez ve kısa kollu çıtçıtlı badisi vardı sadece.. Nasıl hoşuna gittiyse çok fazla hareketlendi.. Diziye dalmışım bir baktım bizim kız sırt üstü sürüne sürüne halının dışına kadar gitmiş... Hemen video ya çektik,,, büyüyünce izler izler güler artık... Çok sevimki bu minikler yaaa..

Neyse ben kaçar. Kızım uyumuşken bende yatayım... ıyi geceler hepinize canlar..
 
bende yatıyorum hatunlar hepinize iyi uykular bende inşallah uyurum ıspanaklı börek girdi bi kere aklıma offff çok kötüsünüz
 
ii geceler:)
ben de 10 dk soona kocamı uyandırcam,toplantısı varmış!!!uyuyacağım..
 
Ay anacım ben yetişemiyom bu topiğin hızına yahu ay herkes çalışmaya başlasada akşamdan akşama buluşsak bi sürü konuya fransız kaldığım gibi dönüp okuyacak vaktimde yok bende okuyup okuyup gidiyom napiyim

Bu sefer bişeyler yazıyım dedim bari, Gülce ikigün önce sorduğun soruya ancak cevap veriyorum canım kusura bakma :) işe gidince kayınvalidem bakıyo çocuğa, Allahtan alt katta oturuyo, iyi kötü idare ediyoruz napalım işte, aslında hiç isteyerek bırakmıyorum, belkide en iyi kaynana benimkidir ama onla bile sorun yaşıyoruz aldırmamaya çalışsamda. Mesela en basiti ben fazla örtme dedikçe o sarıp sarmalıyo, şunu şöyle yap demeye korkuyorum sanki ben bilmiyomuyum çocuk bakmayı der gibi bi ifade beliriyo yüzünde, herşeye alınıyo hemen, ooof of yani
Gündüz süt sağıyorum işyerinde, evde de fazla oldukça sağıp biriktirmeye çalışıyorum, çok şükür yetiyo sütümüz şimdilik. Ama benim kız biraz obur olduğundan bir inek almayı düşünüyorum ona :)

Bu arada ben hala adet olmadım arkadaşlar varmı benim gibi olmayan

Birde şu resimli ticker'lardan nerden yapıyonuz yaw, babys firs site'den yapmışınız galiba ama ben beceremedim.
 
biras büyüsün kreşe verirsin canım rahat edersin..
ben de regl olmadım!!!!!!!
valla tickerimı ben yapmadım
 

benimki klip izliyor.bide yüksek sesle çılgın asi kız olucak benimkisi.



canım çok sağol.senin oğlan kaç haftalık doğdu?


gülüm bende aynı biberonu kullanıyorum.benimki emmeyide bıraktı zaten sütüm azdı kesilmek üzere.mememi ağzına verince öğürüyor çok üzülüyorum.keşke mama değilde kaşıkla birşey verseydim diyorum.mamaya talimiz moralim hep bozuk.

kızıma ilaç içirirken yine boğuldu.mahvolduk eşim çok kızdı sinirini benden çıkardı içmesin şu ilaçları yeterki boğulmasın dedi.resmen durdu nefesi.deli olucam ya büyüsün bir an önce bebeğim.ne yapayım istediğim gibi sevemiyorum ama yaşamı daha önemli benim için.
 

canım sen siteden hazırla ben sana hangi linki yapıştırıcan onu söyleyeyim gerisini yapabiliyorsun dimi?
 
enelcim çok geçmiş olsun
insanın siniri bozuluo tabi sen de üzülmedin di mi eşine??aman ..
 
yok canım eşime kızmadım üzülmedim kızıma çok üzülüyorum kıyamıyorum çırpınarak nefes almaya çalışıyor ya gözlerimin önünden gitmiyor.
 
Öyle yapıcam inşallah inanna, zaten evde ne öğrenecek ki babanneyle en iyisi kreşe gitsin ama yinede enazından 3 yaşına kadar katlanıcaz.

Enelcim geçmiş olsun, benimkide çok boğuluyo emerken alıştım artık ama çok korkuyo insan.
Ben zaten sitede hazırlamayı beceremedim ki yani siteye giriyorum ama nerden o ticker'ı hazırlıycam onu bilemedim. Dur bidaha bakıyım bari.
 
canım sitede ilk açılan sayfada kullanıcı adı falan istiyor oraları doldur yeni açılan sayfada bizim yaptığımız ticher ların örnekleri var onu seç boş yerleri istediğin gibi doldur.olmadı ben yaparım özelden resmi ve yazmak istediklerini renk seçeneklerini yaz yapayım.oda olmadı ben yapılan yere kadar getirdiğin linki sana atayım ordan yap yapışacak linki ben sana bulurum oldu bitti.
 
çok zor gerçekten enelcim ama sabır geçiçek işallah en yakın zamanda..
kuzi nie 3 yaşına kadar bekliosun,istanbulda çok rahat bulursun yaşına göre kreş.bi de dilek kırcaoğlu die bi kadın var showmax de program yapan onu bi oku,ben çok beğeniorum o kadını hem kreşi var onun bi bakarsın istersen.
ha bu arada bu kadının mayıs başı kitabı çıkıo ben alcam ,öneririm..
 
slmlar enlecim gecmis olsun canim emerken cok dikkat etmek gerekiyor gercekten de ..Aman Allah korusun yavrularimizi....

zeyenppppp gel de iki laflayalim kankim nerdesin:)
 
iyi ki bulmuşum bu tickeri haaa baya bi popüler oldu baksanıza
kuzicim bi defa bu siteye üye olman gerek çok kolay aslında
enel anlatsın olmazasa yapamazsan ben sana adımları ile beraber anlatırım
 
kuzi ben 10 aylıkken vericem kreşe o zaman işe başlıyorum çünkü.bizim iş yerinin kreşi var ona vericem.kimsenin elinde büyümesin kendi kişiliği ile eğitim alsın istiyorum.
inanna ii geceler canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…