Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbuldan selamlar :)
Dun gece geldik uçakla tabii ece ilk defa bindi ay kafamı şişirdi bi heyecan bi merak :)
Ahu başınız sağolsun cok acı allah sabır versin
Hastalara geçmiş olsun.. Bizim de arada kuru öksürüğü var gıcık gibi bakalım beklemedeyim :)
Gelirgelmez dr işimi hallettim haftaya ameliyat olucam aksilik çıkmazsa
Dun gece geldik uçakla tabii ece ilk defa bindi ay kafamı şişirdi bi heyecan bi merak :)
Hastalara geçmiş olsun.. Bizim de arada kuru öksürüğü var gıcık gibi bakalım beklemedeyim :)
özlersin tabi daha yeni gittiniz hem yıllardır burada yaşadın memleketin sayılır , Ece ne mutludur şimdi gülüşlerini tahmin edebiliyorum bizde özledik ben Onata daha söylemedim çünkü hemen görmek ister :))
Günaydın hatice hoşgeldin emel buluşunca banada haber edin uyarsa ayarlabilirsem gelirim tabi sizde isterseniz belki yalnız olmak istersiniz şükür d.günümüz oldu bitti çok yoruldum ama değdi defne çok mutluydu halada devam ediyo tütü eteklerini annemle yaptık ama o kadar da basit değilmiş cepten girdiğim için resim yükleyemiyorum annemlere gittiğimde yüklerim