Bizim ev talan olmuştu kaç gündür eşim geç geliyo çocuklar mız mız hiçbir iş yapamamıştım, akşam biraz ortalığı toparlıyım dedim, Elif'in herzamanki huysuzluğu üstündeydi, düştüüümmmm hıyyyy, acıktımmm zırrrr, bunu istiyom mızzz, onu istemem zırrr delirtti beni, kardeşini döver, sürekli ağlama bağırma sesinden beynimi deldi, uykusuda başına vurmuş neyse bunları uyuttum 12'ye kadar ev toparladım çamaşır as topla falan, tam yatıcam Elif başladı karnım ağrıyo diye ağlamaya, bir saat uğraştım sonunda foşşş bir kustu koridora, benim üstüm kendi üstü halı falan battı tabi, yine üşütmüş yani daha ilaçlarını kullanmaya devam ederken tekrar nezle oldu zaten dünde, yelek giy giymez, çorap giy giymez, gece üstünü hiç örtmez delirtecek beni.
neyse rahatladı, uyudu,
üstünden çıkardığım pijamaları kendiminkileri doldurdum çöpe sinirimden o saatte birde onlarımı temizliycem diye.
Halıyı ve yerleri sildim tabi mecbur :)
sonunda yattım bir saat belki yattım Defne uyandı kalkmak ister, gitmek ister, su ister, sabah ezanları oknuyo hala debeleniyoruz neyse ezandan sonra dalmışız sonunda.
Birde kayınpeder anjiyo oldu dün birden bire, akşam hastanede yattı, k.validede yanında tabi, sabah elif'i okula bıraktık, defneyi ablama götürdük, ordan dön işe git oyy oy yorgunum asabiyim, başım başlıyo sonunda