2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

AA hatice bence de allah korusun akrep makreptir gitseydin neyse bize haber ver.
doğum günüm günüm doğum günüm bugün
teşekkür ederim. hep beraber inşallah.
kızlar dün akşam oturdum netten kıyafet siparişi verdim butiğim com muydu neydi. kapıda ödemeli. dünkü hıncımı çıkardım..
ev süpüreyim dedim. temizlikçiye gelme bugün dedim. evde çekemiycem şimdi birini. ben odaları süpürdüm geldim salona çağan ben süpüreyim dedi bende ona bıraktım oturdum. o cebelleşiyo. tertemiz olmuş evimiz öyle diyo..
evet sığla yağı.
öksürüğe mide barsak hastalıklarına iyi geliyomuş ama kokusu bumu bilmiyorum
 
Surdum sevdacım hiçbir faydası olmadı :KK43: az önce buz koydum neredeyse hissetmedim :)) bakalım yarında böyle devam ederse giderim dr.a

Serpil bahsettiğin sığla yağımı ? Neye faydası var acaba ?

git ozaman doktora canım bencede o sinek ısırması deil bencede bi göster ne olur ne olmaz

kızlar bişi anlatacağım:
nilin okuldaki en yakın arkadaşı metehan:)ben de annesiyle oturuodum dün,soona beraber bakkala girdik falan neys tabi bunlar hep elele:))soona ayrılma vakti geldi,metehan biraz ilerdeydi,nil 'ben metehanı öpmeden gidemem'metehan koştu,nilin dudaklarına yapıştı,nil de!!!biz 2 kadın şok!!!soona kahkaha krizine girdik:))sadece metehanla dudaktan öpüomuş:))önce dudaktan soona yanaktan:)

oooo :))
valla bu konularda bizde rotamızı değiştirik ..duruda bizi hep dudaktan öperdi sonra babası yanındayken bi iki ocuğu öle öptüğünü görünce artık dudaktan öpmek yok dedik şimdi artık yanaktan öpüşüyos haastalığı var falan kreşe gidip geliyor sonra hastalıktan kurtulamıyorlar.


serpilcim face sayfana yazdım gerçi ama burdanda kutlamak istedim doğum günün kutlu olsun canım.sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum canım

deryacım eşinide doğum dünü kutlu olsun canım sağlıklı ve huzurlu bir ömrü olsun inşallah sizlerle Allah ağzınızın tadını bozmasın

bende sabah duruyu bıraktım kreşe ordan kuaför arkadaşımın dükkanına gittim kahvaltı yaptık bir iki işim vardı çarşıda onları hallettim..

kaana iki gün önce hayvanlı oyuncaklardan almıştım duruda kaanda deli oldular paylaşamadılar iki gündür ellerinden düşmedi duru iki gündür tek tek okula götürüp getiryor at,köpek,inek,boğa,koyun falandı bugünde gittim az daha büyüklerinden aldım bu kezde aslan,kaplan,panter,zebra,fil onları aldım gördüğünde suratı görmeniz lazımdı deliye döndü kaan resmen nasıl mutlu oldu anlatamam ki ben bunları hep görürdüm ama hiç almak aklıma gelmemişti hani dikkatlerini çekmez demiştim takii eczanede bir çocuğun elinde kaan görene kadar deliye döndü o gün onla oynamak için çok ağlamıştı sonra ben avm de d&r de gördüm ama onlar neden yapılma bilmiyorum ama sordum fiyatını bir ejderhaya 130 tl dediler :)) kalsın dedim bunları görünce ii oldu hem 6lı paketler hemde daha yumuşak ve oynanması kolay bir madde diğerleri daha çok dekoratif amaçlı gibiydi çocuktakiler onlardandı 3-4 tane vardı hatta annesi birini ver bak kardeşe ağlıyor demiştide çocuk vermemişti bende okadar para versem vermem yani anası eli açıktı baya :)))

serpilcim çağan çok güzel çıkmış canım
 
valla sevda bende o oyuncakların madagaskar film kahramanları aslan kral en sonda buz devri 4 ün oyuncakları çıkmuş onları aldım. sid diego sincap mamut ve karşı grubun elemanları. çağanda çok seviyo onları grupluyo savaştırıyo bende o gruba 70 lira verdim içim cıss etti ama tanesi 130 u duyunca benimki iyiymiş dedim. bu arada sağol canım

duygu burakın bundan haberi olana kadar sorun yok bence:))
öpmeden gidemezmiş allahım yarabbimmm. üstüne gitmeyin derim ama can alıcı nokta sevdanın dediği gibi ordan vurabilirsiniz. dudaktan öpüşerek hastalıklar bulaşır falan dersiniz..
 
öyle değilişte. mesela adam gidiyo üretilen yerdden malzemeyi alıyo getiriyo samsuna getiren adamın zevki giyime bakış açısına göre gelen ürünün sana hitap etmesi değişiyo. gittikçe kapalılığa hitap etmeye başlamış giyimler. tamam ben de açık sçık giyinen biri değilim ama bunları da giyemem yani. brde benim sporla ilgili sorunum yok zaten hep spor giyiyorum biraz frklı aradım bu sefer şu pantolon takıntısından kurtulabilsem aslında

hımmmm bak o aklıma gelmemişti, hee şimdi aklıma geldi de ben afyonda gezerken nekadar çok kapalı kıyafet var, mevlüt falan oldumu buraya gelmeli demiştim yeğenime doğru ya :))
aman bende her bayram pantolon almıycam diye gidiyorum ama yine pantolon alıp geliyorum işte.


canım ben genel olarak alışveriş yaptığım tüm siteleri yazıyorum ama çok bilinener dışındakilerden mümkün ldukça kapıdan ödemeli alıyorum diğerlerinden kredi kartıda kullanıyorum

gitti gidiyor,
hepsi burada
sanal reyonum,
yalıspor,(buranın sonraki alışverişlere hadiye kuponlarıda oluyor)
ürünalışveriş,
waikiki,
teknosa,(elektronik beyaz eşya ve el aletleri genelde burdan alıyorum çünkü şarköye heryer gönderim yapmıyor:KK43: )
japon style (ürünlerini çok severek alıyorum hoşuma gidiyor modeller hem spor hem klasik ve hatta abiye her tarz var facebookta grupları var kişilerin yönettiği alışverişimi ordan yapıyorum kapıdan ödemeliide aldım banka havalesi ilede aldım hiç sorun yaşamadım ama kredi kartı kullanmadım!!!)
kemal tanca,
muya,
sanalpazar,
top shop,
nıke,
adidas,
limango,
markafoni,
puma,
trendyol,(çok itinalı ve hızlı gönderimli bbir site)
vipdükkan(buranın teslimatları biraz uzun sürüyor),
twigy,
koton
aklıma gelenler bunlar bukadar yazdımda tam bir internet alışveriş çılgını gibi algılamayın beni lütfen yani ben ufakta olsa birşey aldığım tüm siteleri size bigi olsun die yazmak istedim bazılarından bi kerelik olmuştur bazısından devamlı alırım bişeyler :))

umarım fikir olmuştur

ben bugün çok halsizim hasta falan deilim ama kolumu kaldırasım gelmiyor..
sağol sevdacım şimdi not ediyorum bunlardan bazılarını bakıcam, iyi oldu.

Anacım en iyi kilo verme yöntemi kendini hazırla çocuğu hazırla arabasını omzuna çocuğu kucağına 7. Kattan in arabaya koy yürü babam yürü dışarda yürüdüğün yetmez alışvreiş merkezinde bi o kat bi bu kat o mağaza senin bu mağaza benim dolaş arada alt raflara eğil yukardaki askılara uzan :) jimnastik olsun yeminle kalçalarımın sıkılaştığnı hissettim bugün metrocıtydeydim azcıkda kanyona baktım yarında cevahir yapim diyorum :) filizcim kotonda da oluyo ana kız bu bayram için alcaktım ama 2yaştan başlıyo derene yok yani mesela kıza jilesi aynı kumaş anneye eteği falan bende bayılıyorum uyumlu giyinmeye tam bir örnek olmasada renkler model yakın tercih ediyorum özellikle renk çocuklarda da öle ikiz gibi çok hoşlamıyorum belki arada olur ama herşeyi pijaması bile aynı olanalr varya....
:))) aman Allahımmm neyse çocuk duruyosa arabada yine sorun değil, birde çocuğu kucağına almak zorunda kalıp bir elinle de arabayı ittire ittire gezdiğini düşünsene hahahah benim başıma gelmişliği varda :)))

Sorma canım biz taşındığımız hafta buralı olduk :)) ece eski evi hiç istemiyor anlatıyorum bayramdan sonra gideceğiz falan aglamaya başlıyo yeni evimize dönmicekmiyiz :)
Taşınalı daha 2 ay oldu o yüzden bu bayramları burada geçirdik.. Gelenlere de kapımız açık çok mutlu oluruz eve mîsafîr gelince ece de cok seviniyor :) tüm akrabalar ist olunca hem buraya gelip tatîl yapmıs oluyolar bîz de tanıdık yüzler görmüş oluyoruZ :))

, dun akşam veranda da otururken sînek ısırdı zannettim biraz kaşındı sabahtan beri ayak bileğim şîş (ayak bilek kemiği görünmeyecek kadar şiş) yanıyo acıyo dr. Gitmeye gerek görmedim ama keyfimi kaçırdı. Ece de benim yüzümü güldürmek için komik surat çizip duruyo :KK37:

:))) negüzel hemen adapte olabilmeniz, bende bir yazlığım falan olsa (gerçi sizinki yazlık değilde) hep misafirim olsun isterim orda, bazıları istemez kafa dinlemek ister ya, ben öyle değilim., canım sıkılır.
bir çeşit sinek var o nasıl birşeyse ısırdığı yeri şişiriyo fena halde, bizim köyde de birkaç kere anneme falan olmuştu o bölgeyi komple şişiriyo ondandır muhtemelen.

Heee filiz çocukla yapıyom ama deren arabada olduğu için rahatım defneyle olsam oda dibimden ayrılmaz filiz zara deme yaaa ne zamandır uğramıyodum bugün gittim gitmez olaydım dibim düştü yine defneye ordan siyah bi ev ayakkabısı alim dedim o kadar çeşit varki karar veremedim en iyisi defneyle bakim hangisi rahat olursa ev ayakkbılarını sıklıkla ordan alıyorum ve acımıyorumda çok giyiyo çünkü ama kıyafete ordan kıyamıyorum geçen bizim pazardan ihrac fazlası bi tişörtünü aldım 5lira bugün baktım aynısı 30lira derene göre basit bi tişört
ayyy hiç sorma bitiyorum bitiyorum onlara, ama sezon sonlarında acayip güzel indirim oluyo, ama çabuk tükeniyo işte, hemen bedenleri bitiyo.

kızlar bişi anlatacağım:
nilin okuldaki en yakın arkadaşı metehan:)ben de annesiyle oturuodum dün,soona beraber bakkala girdik falan neys tabi bunlar hep elele:))soona ayrılma vakti geldi,metehan biraz ilerdeydi,nil 'ben metehanı öpmeden gidemem'metehan koştu,nilin dudaklarına yapıştı,nil de!!!biz 2 kadın şok!!!soona kahkaha krizine girdik:))sadece metehanla dudaktan öpüomuş:))önce dudaktan soona yanaktan:)
Duygucum senin kız çok koşturacak seni peşinden gibime geliyo haberin ola :)) süs-püs onda, dil papuç, palyaço olayına zaten bitmiştim birde bu anam anam :)) bazen elif'te beni dudağımdan öpmeye uğraşıyo özellikle, halbuki bizim evde öyle film falanda seyredilmez hiç, ya spor kanalı açıktır, ya çizgi film nerden görüyo ne zannediyosa artık.

işte yardımcım..



temizlik neferi çağan :)))

ay diycem diycem unutuyorum senin bu nöbet işi çok iyiymiş be serpil, ben olsam haftada bir nöbet tutarım gerisini evde yatarım :))))
 
ay sabah sabah adamın biri geldi böyle dengesiz görmedim başım ağrıyo valla ha pert etti beni, bir iş yaptıracakmış ne lazım, nekadar bekleriz, sırada siz varsınız elimizdeki işler bitince alırız oturun siz diyorum, hala bekliyo başımda,
iki dakka geçmiyo; daha bekliycekmiyiz nekadar bekleriz,
iki dakka geçmiyo, ben bu evraklarımı bırakayımmı size,enaz 10 dakka aynı sorulara aynı cevapları verdim
ama dedim ben size cevap vermekten elimdeki işi yapamıyorum
böylece daha çok bekliyceksiniz ve kafam karışıyo yanlış yapıcam şimdi
adam iyice inatlaşmaya başladı yok deniz manzarası ne güzelmiş bilmemne
sırf beni oyalamak için gıcıklığına konuşuyo ama besbelli, oturun diyorum yok burda bekliycem diyo, iyi siz bilirsiniz diyorum, sizde bilirsiniz diyo, arkadaşta dediki zaten arkadaşı sürekli oyalıyosunuz işi bitmiyo sayenizde dedi
başladık münakaşa, yok mühendismiş yok ona sayılarla cevap vermeliymişiz,
on dakka, yarım saat , 1-2-3 bilmemne resmen saçmalıyo, bende sertleştim artık
işimiz nezaman biterse ozaman alıcaz, sıranız geldiği zaman dedim
ozaman ben sizin resminizi çeksem şimdi nasıl olur, hepinizi kayda alayımmı,
ben gazeteciyim, çekicem şimdi sizi, e kötü bişeymi diyoruzki neyi çekicen, ayrıca demin mühendistin :))
bizim odacı arkadaş erkek, bir çıkıştı ona da biraz duruldu ama bu arada beni çileden çıkardı, ne okuduğumu anlıyorum ne yazdığımı ya çıktım dışarda biraz dolaştım ama başım ağrıyo :KK43: birde içki kokuyo leş gibi kafayımı bulmuş nedir, kibar kibarda konuşuyo giyim kuşam saç başda modern okumuş etmiş bir tip. çattık yani bütün günümü bitirdi herif.
 
Serpilcim doğum gününmüş, sağlıklı, bereketli, mutlu huzurlu uzun yılların olsun canım



Gülceee demin buralardaydın kayboldun nerelerdesin.
 
Bu arada deprem oldu saat 11;15'te istanbul'da, ama 3,8 küçük bir sallantıydı. Bukadarla kalsın inşallah.
 
ahh filizcim sorma. bizde demin telefonda arkadaşla bunu konuştuk. ben gata da senelerce gece çalıştım hemde günaşırı gece. saat 16 da alırdık nöbeti güya sabah 9 da biterdi ama nerde bi başhemşiremiz vardı öğlene zor giderdik eve. o gün evde kalır bi sonraki akşam yine nöbete. ve sabahlara kadar bırak göz yummayı şeyimiz sandalye görmezdi. hem şimdi sandalyede yok koltuklar rahat eskiden neydi öyle otursan bile bi yerine o sandalye batardı. gündüz 20 hemşirenin baktığı hastalara biz iki kişi bakardık nöroloji gibi bir yerde hemde. hepsi felçli ona bile razısın yoğun bakımı vardı fena. ordan wc ye gidemezdik. yıllarımız böyle geçti. şimdi haklarımızın çoğunu kazandık. tuttuğumuz nöbetin istirahatini alabiliyoruz her ne kadar amirlermizi bu rahatsız etse de her fırsatta istirahatimize laf etselerde. kimse düşünmez bir anne bir kadın olarak geceyi evinin dışında geçirmenin ne kadar kötü olduğunu anca laf ederler işte. neyse istedikleri kadarb etsinler artık aldık hakkımızı işte. meslekte 17. yılım benim ve insan olduğumu anladım diyebilirim ama nöbetlerimi başkalarına vermek durumundayım tam nöbet tutulacak yerdeyim ama tutamıyorum. babamızın gecesi gündüzü yok herhangi bi saatte hastaneye gidebiliyo ve çağanı napacağız diye ben nöbetlerimi veriyorum. hem hastanede o kadar rahat ki maşallah. sonunda böyle biryerde çalışcam ama ama işte..
neyse yaaa

filiz butiğim.com a da bi bak.

ayyya amma yazmışım yine.

kızlar ya ben çağanın oynucakları ile baş edemiyorum napcam. yaa öyle dağınık falan değil arada sapıtıp dağıtıyo ama oyuncak dolabı var çekmeceli raflı baya bişeyler alıyo ama dolu. giysi dolabının en altına şeffaf kasa gibi kutular aldım dolu. dolaplarının yanında bi boşluk var dolu hayır bi çöpüne bile kıyamıyo. gizlice veriyorum falan ama..bide yapbozları falan da çok. bazan onları dağınık bırakıyo topla sınıfla kutulu olanlar kutularında duruyo tamam da ooofffff sıkıldım işte. ferahlık istiyorum.
 
Filiz tüm istanbula geçmiş olsun. kızlar ya şu marduk hikayesi varya. 2012 20 aralık mıydı neydi. dün gece bi rüyalar gördüm.fırtına kar kıyamet diyorum ki doğruymuşmayalrın söyledği doğruymuş diyorum rüyamda. çok tırstımm yaaa..

ay bilirim o tipleri bizde o kadar çok ki. bide bizde öncelik sırası prosedürü var hastalar ve hasta olmayıpta hastaymış gibi muayeneye gelenler olur artık yerler başının etini. azcık sesini yükseltsen başhekime giderler. ama ben pek takmıyorum o tipleri. elinden geleni ardına koyma diyorum bi piskopatlaşıyorum benden korkuyolar. hastaya sonsuz saygım var da diğerlerine tamammül edemiyorum.
 
Serpil sen haydarpaşa gata'damıydın önceden.
öyleyse Belki'de gelmişsindir bizim işyerine diycem hani :)))

Valla bende hep hayret ederim çocuklu hemşirelere, neyseki Allahtan tanıdıklarım hep kocadan yana şanslılar o konuda, Allah dağına göre kar veriyo heralde, gece idare edebiliyo babalar çocukları. Yoksa olacak iş değil gerçekten.
 
haydarpaşa gata da da çalıştım 5 yıl öncesinde de ankara gata..

filizcim biyerlerde bi görmüşlüğümüz olabilir neden olmasın hayat tesadüflerden ibaret. ya dabizim tesadüf dediklerimizden..

valla utku da bakar çocuğa ama dediğim gibi mesai mefhumu işte..
 
haydarpaşa gata da da çalıştım 5 yıl öncesinde de ankara gata..

filizcim biyerlerde bi görmüşlüğümüz olabilir neden olmasın hayat tesadüflerden ibaret. ya dabizim tesadüf dediklerimizden..

valla utku da bakar çocuğa ama dediğim gibi mesai mefhumu işte..

evet çok şaşırtıcı tesadüf yada değiller oluyo bazen bende şok oluyorum, lost dizisi gibi :))
h.paşa'ya yakınız biz çok gelen oluyo
 
selam...geldim kuzi
işlerim yoğun bakamadım geçmişe ...ay kuzi geçmiş olsun boşver psikopattan bol ne var memlekette....
serpil doğum günün galiba kutlu olsun canım nice senelere ......
kuzi cumartesi dr.özlem in ordaydım lazer epilasyona gittim genital hemde:))ay ne rahat attim bu zamana kadar utanmaktan gitmemişim boşunaymış serap var ora gündüz sorumlusuymuş çok iyiler valla
 
selam...geldim kuzi
işlerim yoğun bakamadım geçmişe ...ay kuzi geçmiş olsun boşver psikopattan bol ne var memlekette....
serpil doğum günün galiba kutlu olsun canım nice senelere ......
kuzi cumartesi dr.özlem in ordaydım lazer epilasyona gittim genital hemde:))ay ne rahat attim bu zamana kadar utanmaktan gitmemişim boşunaymış serap var ora gündüz sorumlusuymuş çok iyiler valla

sen daha öncede yaptırdım diyodun orası hariçmiydi, aman tabi rahatlıkta bende gidemem ya, hadi epilasyon'a zararlarınıda düşünüp gitmiyorumda, kuaföre falanda gidemem yani. aslında çok gidesim varda :))))
 
kuzi benim genital hariç hep iğneli epilasyon du zaten arada çıkanlar oluyo yine iğneliye gidiyorum...arada kuzför bende gidiyorum kendine iyi bakınca daha iyi hissediyosun git bence
 
kuzi benim genital hariç hep iğneli epilasyon du zaten arada çıkanlar oluyo yine iğneliye gidiyorum...arada kuzför bende gidiyorum kendine iyi bakınca daha iyi hissediyosun git bence
 
kuzi benim genital hariç hep iğneli epilasyon du zaten arada çıkanlar oluyo yine iğneliye gidiyorum...arada kuzför bende gidiyorum kendine iyi bakınca daha iyi hissediyosun git bence

aman bi kaş aldırmaya gidemedim ki orayı aldırmak kaldı :)) yok ya gerçekten çekinirim ben o işten. zaten artık baya azaldı eskisi kadar yormuyo ama yinede üşeniyorum tabi.
 
günaydınnn:))))
serpilcimmm nice güzel senelere işallahhh,doğum günün kutlu olsun:))
deryaaa..eşinin de doğum gününü kutlamışmıydım???:)canım ne güzel bi plan yapmışsın..hep bööle geçsin günleriniz:)
burcuuu...şaştım kaldım fotoğrafına..ne zaman geçti o kadar gün!!!ayyy....hep 2.leri ihmal ediorum sanırım:KK43:

geçti gitti valla cnmcım bende anlamadım yaa :21:benim elvindeykende göbiş baya vardı gören kesin ikiz olur diyodu son ayımda hele tabak bile duruyodu en üstünde bundada öle. birden şiştim ama 3 hafta öncesinde görenler normal göbiş zannediyodu şimdiyse aa sen hamilemiydin diyolar..
 
Serpilcim yeni temizlik robotun hayırlı olsun :):):) filizcim boşver yaaa cins dolu kel alaka olcak ama defneye waikikiden terlik almıştım beğenmedi hanım değiştirim dedim kendime elbise aldım terlik 15 elbise 40lira 25 fark vercem neyse gider pusulası hazırladı kız falan işte 27lira verceksiniz dedim nasıl yanındaki diyo işte taksitli şu kadar ya bilmemne diyorum terliği nakit aldım farkıda nakit vercem ne taksitli fiyatı yok aynı hesap diyip duruyo sonra öbür kız tekrar hesapladı evet 25 verceksini& lşte bunu söylüyoru diorum öbürü diyoki hala aynı işte dedim nesi aynı hayır 2lirasında değilim ama enayi gibi niye taksitli fiatını ödim yani cins dolu bugün defneyi okula göndermedim tatilmiş dedim derenide k.valdeye bırakıp cevahire gidicektim aradım eltim kızını bırakmış bide hastayım halim yok diyince (farkındaysanız geçenki k.valde muhabbetine girmedim...) derenide aldım gittim defneye hem ev hem sokak ayakkabısı aldım derene bayramlık aldım taçları tokaları gerçl derenin saçları hiç uzamadı defneye bu kadarken toka takıyodum bayağ yoruldum bide sabahtan camları sildim şimdi iki gün temizlik yaparım
 
X