- 30 Nisan 2008
- 5.207
- 3
Duygucum kesinlikle haklısın arkadaşını görmek istemen en doğal şey hele birde kayınvalidenlerle yeni görüşmüşsen ama malesef ki erkekler çok bencilce düşünüyorlar, sen gelme deyince de kötü gelin oluyorsun boşver bu işler çok ince işler üzülme , çağır gelsin Nilin babanesi çocuk bayramı babanesi ile geçirmiş olur tek tesellin o olur senin de ne yapıcaksın artık ...
Deryacım seni gördüm tribünde ben de Derya girer mi acaba diye düşünüyordum sen geçen sene çok yazdın ama öksürüğe ne iyi geliyordu Onat acaip öksürüyor
Hülyacım sağol kreşlerde kamera olayına bende senin gibi bakıyorum , kreşte izleyeceğm bir yerde olsun hiç olmazsa arada bir neler yaptığını göriyim onun dışında da gün için de de fotoları falan olsun web sayfalarına koysunlar göriyim isterim :))
Deryacım seni gördüm tribünde ben de Derya girer mi acaba diye düşünüyordum sen geçen sene çok yazdın ama öksürüğe ne iyi geliyordu Onat acaip öksürüyor
Hülyacım sağol kreşlerde kamera olayına bende senin gibi bakıyorum , kreşte izleyeceğm bir yerde olsun hiç olmazsa arada bir neler yaptığını göriyim onun dışında da gün için de de fotoları falan olsun web sayfalarına koysunlar göriyim isterim :))