Hatice çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir, ablanda üzmesin kendini belli olmadı mı olmuyor işte kaçıncı çocuğu hem bizim gibi tecrübesiz anne de değildi , umarım en kısa sürede atlatır.
Nazlıcım bütün branş dersleri sabahtanmış , sınıfın yarısı uyuyormuş öğleden sonra dolayısıyla çok verimsiz olacak dedi müdür, uyumayanlar serbest oynuyormuş çünkü uykudan sonrada ikindi kahvaltısı falandı filandı derken gün bitiyor o yüzden sabah gitsin hem kahvaltı hemde öğle yemeğine girecek böyle olunca biraz yemek düzeninine alışsın evde çok başına buyruk
Sağol Serpilcim, Onatda 10 gündür burnu akıyordu 2 gündürde köh köh öksürüyor, sesi de gitti sanırım laranjit oldu yine bende bugün gidicem doktora
İnşallah bu sefer mutlu olur yavrum teşekkürler Sevdacım
Sevdacım okuldan okula değişiyor tüm bunlar , örneğin yatağı olmayan kreş hiç görmedim ben,tek bir okulda gördüm orası da üstün zekalı çocuklar için özel açılmış bir okuldu hiçbiri uyumadığı için yapılmış ama kullanılmıyordu, yemek süresi de 30 ila 45 dk arası değişiyordu hep, hatta yemek saati bitince nöbetçi öğretmen kalıyordu bitiremeyen yada geç kalanlar için, hastalık meselesi aileyi ilgilendiren bir durum bence kreşin o noktada yapabilceği bir şey yok şimdi çocuğu alıp doktora götürse bir şey olur mesuliyet kabul etmek istemez çünkü, cezaya gelince her kreşte farklı bir ceza yöntemi var mutlaka yoksa nasıl baş edecekler , yemek vermemeyi bilemem ama ben yaptım Onata mesela çünkü sabah kahvaltı etmiyor bizimle sofra kalkıyor 30 dk sonra dolapta ne kadar bisküvi kek vs varsa açım diye yemek istiyor bende bir gün yine böyle kahvaltı etmedi öğlene kadar hiçbir şey yok dedim mutfağı kilitledim giremedi hatta o gün bir de alışverişe markete gitmiştik her gördüğünü de özendi almadım ama şimdi dinliyor yiyor yani diyeceğim canı çekip yiyemeyince akıllandı bizimki