Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcu biz iyiyiz canım siz --de iyisiniz inşallah..
Bende bakıp duruyorum kıyafetlere ama almicam tutuyorum kendimi :)) duygu gel canım esim mangal yakmak icin bahaneye bakıyor :))
Ben etli taze fasulye pisirdim ,dunden kalan mercimek corbasi var yeter de artar bile... Bugun de cok sıcak burası yapılacak iş cok ama hiç yapasım yokk ...bayrama esimin abisi gelecek ailesiyle bi telas kosturma gecer... Bu byramda yanlız gecmecek mutluyum :)))
Filiz zara da guzel kıyafetler olurdu ama bu sezon hic bilmiyorum analı kızlı bi örnek bende istiyorum :)) bulursam alıcam...
iyiyiz cnm idare ediyrm işte ev iş elvin hamilelik derken zor geçiyo ama yıkılmadım ayaktayım bakalım nereye kadar dayancam ne zamn pes dicem hiç yorulmak nedir bilmiyorum sanki hamile değilim ne zormuş ya 2. Hamilelik dinlenmek istesende fırsatın olmuyo evde bi cadı olunca 1 dk olsun uzanamıyorum kaldırasıya kadar ağlıyoo napıcam bakalımm...senin yemek gitmiş tüh kolay bişiler yapıcan artık tavuk en iyisi
FİLİZ bende çok seviyorum takım giyinmeyi ama yok bi yerde görmüştüm nette çok pahalıydı
valla duygu zaten bazan netten alışveriş yapmak daha mantıklı geliyo. hem yorulmuyorsun hem daha ucuzunu bulabiliyorsun hemde daha çok model görebiliyorsun. markasını bildikten sonra da kalitesinden de şüphen olmaz. işte kalıbıma uydurabileceğimi bilsem kıyafetlerimi de alırım daa. birde ben kapıda ödeme yapıyorum o yüzden sürekli alamıyorum güvenliğe para bırak unutabiliyorum bazan.
burda da öyle bişeyin ucuzunu bulmak zor. o iş istanbulda güzel
kızlar yemek yaktım. şimdi ne pişireyim bana akıl verin. yaktıım yemek patlıcanlı yemekti evde de bişey yokki. varda yok aklıma bişey gelmeyi
nce herşey yok oluyor.
merhaba ...çok sayfalar geçmiş okuyamadım. gün içinde okurum :))
dün eşimle kaytardık. doğum günüydü... balık tutmak hayatta en zevk aldığı şeydir ama... gece gunduz çalışmaktan fırsatı olmuyor...
dün kaçırdım onu... karaburun diye istanbul a 40 km olan bir yere gittik. cennet gibiydi :)) havada harikaydı... o balık tuttu ben kitap okudum :)) ne kadar ihtiyacımız varmış. böyle relax bir güne meger. harika geldi. tatile çıkmış gibi olduk :))
şimdi işer birikmiş tabi :)) onlara gidiyorum . görüşürüz :)