Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman hiç sorma şu göbek olayıyla benimde başım dertte, kilomdan memnunum aslında ama göbekten hiçbirşey yakışmıyo, büyük beden mağazalarına mı baksam acaba birde diye düşünüyorum yani :))çok mutsuz döndüm alışverişten.
hiçbişey alamadım. ne doğru dürüst bişey vardı nede olanlardan üstümde iyi duran. iyice kilolu olanlar napıyo yaaa..
60 kilo oldum bişeycik bulamadım üstüme göre. offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff daha uzatabilirim bu ofu
yorulduğumla kaldım. neyse biraz enerji harcamış oldum dimi buda bişeydir. çıkmadan bi yemek uydurdum sağolun fikirleriniz için..
filiz journey de güzel oluyo ama bugün baktım ama denemedim yani deneyemedim bi aksilik oldu şimdi pişman oldum denemediğime. bi arkadaşla buluşşacaktık onun vakti kısıtlı diye denemeden çıktım.. pantolonlar 1oo -15o arası 200 tl lik alışverişin 50 sini iade ediyorlar dı
valla filiz eşim bayramda istanbula fidelim demişti bende gerek yok demiştim ama evet mi deseydim ki. ne gerek var neyimiz eksik dedim doğru diyosun dedi öyle kapandı konu bide çağanla o kadar yol ve huzursuzluk. gerçi günü birlik gidip gelirdik biz de geçen yıl yapmıştık kışın ortasında sabah gidip akşam dönmeli gittik uçak kardan kalkamadı gecenin 12 sinde kendimize kalcak yer bulup 700 tl bi geceliğine bayılıp sonrada sabahki uçağa yetişmek için sabah 4 de oteli terk etmiştik. o kadar para verip sabaha kadar yatamadık ya o dokunmuştu bana...aklıma geldi işte senin ciciler bi gelsin bakalım.
benim belim kalınlaştı. bir an önce zayıflamazsam bu yapışır üstüme çünkü yaşlanıyruz artık
evet kesinlikle iyi yaptık Burcu
Sevda özellikle alışveriş yaptığın, memnun kaldığın siteler varsa bilgilendir bizi de
e siz bayramlarda da gelmiyosunuz bu taraflara yani, siz temelli oralı oldunuz , yoksa misafirlerden size fırsatmı kalmıyo :))
Evet zara'dan da çok alırdım eskiden ama orada da bulamıyorum artık bişey,
ama çocuk reyonuna hastayımmmm kendimi kaybediyorum oraya girince, tabi fiyatlar uçuk, indirim sezonunda alıyorum birşeyler.
ablam dikiş biliyo, ona diktireyim bari analı kızlı kıyafetler ama bayrama yetişmez.
Sorma canım biz taşındığımız hafta buralı olduk :)) ece eski evi hiç istemiyor anlatıyorum bayramdan sonra gideceğiz falan aglamaya başlıyo yeni evimize dönmicekmiyiz :)
Taşınalı daha 2 ay oldu o yüzden bu bayramları burada geçirdik.. Gelenlere de kapımız açık çok mutlu oluruz eve mîsafîr gelince ece de cok seviniyor :) tüm akrabalar ist olunca hem buraya gelip tatîl yapmıs oluyolar bîz de tanıdık yüzler görmüş oluyoruZ :))
, dun akşam veranda da otururken sînek ısırdı zannettim biraz kaşındı sabahtan beri ayak bileğim şîş (ayak bilek kemiği görünmeyecek kadar şiş) yanıyo acıyo dr. Gitmeye gerek görmedim ama keyfimi kaçırdı. Ece de benim yüzümü güldürmek için komik surat çizip duruyo
ALIşveriş cini sevda:)))
nazo sen bunu çocuukla yapıyosun bravo sana. benim çağan mağazada elbiseler arasına saklanmaya bayılıyo ona mı göz olayım elbise mi bakayım.
valla bilmiyorum ama zayıflamalıyımmmmmmmm
neyse 1 kasımda platesim başlıyo. sıkılaşırım. çok demoralize oldum..
benim herife tedavisini başlamışlar. bugün keyfi biraz daha iyi. bu arada bende regl oldum acaba durumu ben mi abarttım ki. abartmış olabilirim ama gerçek olan bir tepki var ortada..
çağanı yarın yollamıycam okuldayken seni çok özlüyorum anne dedi. iki gün dinlendim işte yarın o da olsun yanımda.
Heee filiz çocukla yapıyom ama deren arabada olduğu için rahatım defneyle olsam oda dibimden ayrılmaz filiz zara deme yaaa ne zamandır uğramıyodum bugün gittim gitmez olaydım dibim düştü yine defneye ordan siyah bi ev ayakkabısı alim dedim o kadar çeşit varki karar veremedim en iyisi defneyle bakim hangisi rahat olursa ev ayakkbılarını sıklıkla ordan alıyorum ve acımıyorumda çok giyiyo çünkü ama kıyafete ordan kıyamıyorum geçen bizim pazardan ihrac fazlası bi tişörtünü aldım 5lira bugün baktım aynısı 30lira derene göre basit bi tişört
Surdum sevdacım hiçbir faydası olmadı az önce buz koydum neredeyse hissetmedim :)) bakalım yarında böyle devam ederse giderim dr.a
Serpil bahsettiğin sığla yağımı ? Neye faydası var acaba ?