Günaydın,
Geçmiş olsun duygucum sanada.Sanırım havalardan kaynaklanıyor.
Serseri bunlar yaaa:)))
Her sabah ki gibi televizyon seyretmeye başladı bizimki.İlla pocoyo bitsin öyle gidelim diyor.İlk bölümü bitti, tmm bitti gidelim dedim, hayır daha devam ediyor dedi.İyi tamam dedim, gittim sigortayı kapattım:))Aaaaa elektrikler kesilmiş oldu.Mecburen çıktık:)))
Bu akşam izmire gidiyoruz, sanırım önümüzdeki hafta ctesi ya da pazar döneceğim.Orada giremeyebilirim. Merak etmeyin canlarım beni:)))))
Günaydın,
Geçmiş olsun duygucum sanada.Sanırım havalardan kaynaklanıyor.
Serseri bunlar yaaa:)))
Her sabah ki gibi televizyon seyretmeye başladı bizimki.İlla pocoyo bitsin öyle gidelim diyor.İlk bölümü bitti, tmm bitti gidelim dedim, hayır daha devam ediyor dedi.İyi tamam dedim, gittim sigortayı kapattım:))Aaaaa elektrikler kesilmiş oldu.Mecburen çıktık:)))
Bu akşam izmire gidiyoruz, sanırım önümüzdeki hafta ctesi ya da pazar döneceğim.Orada giremeyebilirim. Merak etmeyin canlarım beni:)))))
Bende izne çıkıyorum 1 hafta, son yıllık iznim, zaten bu sene birşey anlamadım ya izinlerdenhavada bozdu iyice.
Bende giremem yani bu hafta.
Aranızda balık yağı kullanan varmı ? ben özellikle ufaklığa almayı düşünüyorum belki kış açısından faydalı olurmu acaba, hemen nezle oluyolar çünkü.
Gülce nerelerdeki Altınoluktan dönemedimi daha kış geldi
Bu arada Ümraniye taraflarında oturanlara duyurulur, NK çocuk mağazası var sondurakta, kısakollu tişörtler 5 TL'ye düşmüş, çokta kaliteli ve güzel ürünleri var.
ben kullandım da hiç faydasını görmedim .. iğrenççççççççç bir kokusu var. :)) ben içirirken midem bulanıyordu... ezgi içmişti yazık.:))
kış geldimi ezgi hep hasta.. özellikle sabah öksürükleri başladı bile... bizim havuz işi de yatar yakında ... iyi bile dayandı 2 ay hastalanmadan :))
Gunaydin kizlar
Marmaris hala sicak :)) bizde parka geldik eceyle benim yerime spor yapiyo
Onceki gun eceyi k.b.b dr.una goturduk muayeneye suan icin ameliyata gerek yok dedi.. Bir bucuk aydir hasta olmuyo takip edelim krese baslayinca gorelim bakalim dedi...cok ilgiliydi dr. İstediginiz zaman arabilirsiniz vs..Krese baslamadan ameliyat ettirelim dedik ama olmadi.. Kafamiz karisiyo biri ameliyat diyo biri gerek yok diyo.bir de dvlet hastanesine gotureyim bakalim..
Bizim kiz bu aralar hastalik konusunda iyi ama iki kedimiz hastailac iciremiyoruz miy miy yemek yiyorlar onlarla ugrasiyoruz...
Hayvanin bile istahsizi buldu yani bu kadar olur:)))
Aylin ne yaptiniz ameliyat isini istersen baska bi dr. Gotur bu memorialde ki direk ameliyat diyo gibi geldi